erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
οπότε να έρθει κ αυτόςφιλικα θα ερθω![]()
οπότε να έρθει κ αυτόςφιλικα θα ερθω![]()
θα του το πω κ βλέπουμενα ερθει![]()
![]()
Η Ερι εχει δουλειες σπιτι αυτο το καιρο τυπε,γενικη καθαριοτητα βγαζει τα χαλια κτλ κτλ, Θα βγουμε οι 2 μας ομως,θα το πιεις το καφεδακι σου μη σκαςνα ερθει![]()
![]()
Δεν νομιζω να πας οπουδηποτε μετα τυπεμετα από τα 2 μας θα παω ερι να βοηθησω και εγω![]()
![]()
Τι είναι τουτος...Δεν νομιζω να πας οπουδηποτε μετα τυπε![]()
πες κανένα νέο κ άσε τα σιροπιαθα δειξει![]()
![]()
για εσάς τα νιάτα είναι η ζωήόλα καλα υγεια,δουλεια,πυρφοριζω ανελέητα,εχω πεσει τους τελευταίους μηνες σε τρελες,πουτανες,ξεκωλιαρες,εχω παει Σολουν,Κιλκις γενικα αυτά που εκανα και παλια![]()
![]()
εσυ πιρφορος τυπε?δεν το πιστευωόλα καλα υγεια,δουλεια,πυρφοριζω ανελέητα,εχω πεσει τους τελευταίους μηνες σε τρελες,πουτανες,ξεκωλιαρες,εχω παει Σολουν,Κιλκις γενικα αυτά που εκανα και παλια![]()
![]()
Θα σαλιωνεις και τοΔεν ξερω...ολο και καμια ξεμπαρκη θα εχει...αλλα ουτε ποσες σελ. εχει δεν ξερω...
τυπε θε να αρχίσεις να σπας τον καρπό και Συ; 38 ευραΤυπε εκεινο το βιβλιο με τον οδυσσεα που διαβασες ποσο κανει?λεω να του ριξω μια ματια...
Ποσες σελιδες ειναι?τυπε θε να αρχίσεις να σπας τον καρπό και Συ; 38 ευρα![]()
1100 περίπου τυπε αλλα δυστυχώς δεν υπαρχει κανενα στορυΠοσες σελιδες ειναι?
Ριξε και λιγο το στορι να δω αν ειναι στα ενδιαφεροντα μου..
Α καλα, καλα κρασια μεγαλε...ξενερωσα...1100 περίπου τυπε αλλα δυστυχώς δεν υπαρχει κανενα στορυ![]()
τοση διαφορα ρε τυπε η μεταφραση??το αλλο μου εφερνε πονοκεφαλο σοβαρα,το θεωρω σατανικο καταραμενο βιβλιο :S1100 περίπου τυπε αλλα δυστυχώς δεν υπαρχει κανενα στορυ![]()
Α καλα, καλα κρασια μεγαλε...ξενερωσα...
Ρε μεγαλε εγω νομιζα ηταν για τον οδυσσεα τον αρχαιο..αντε λεω να μαθω και λιγο ιστορια , να ριξω και καμια τρυπα οτι και καλα ειμαι διαβαστερος...υπαρχουν καποια βιβλια που κανουν τους αναγνωστες που ειναι λιγο παραπανω ευαισθητοι απο το κανονικο, να αποκτουν μερικες περιεργες ιδεες στο μυαλο τους
αυτο ειναι σημαντικο να το καταλαβεις
εχει πολλά κρυφά σημεία που ο ανευλαβής στα επεξηγεί αλλιώς διαβάζεις και λες καλα τι ειναι αυτο που λεει τωρα που κολλάει ;τοση διαφορα ρε τυπε η μεταφραση??το αλλο μου εφερνε πονοκεφαλο σοβαρα,το θεωρω σατανικο καταραμενο βιβλιο :S
εγω σου προτεινα κατι στην αρχη, δεν ηθελες >Ρε μεγαλε εγω νομιζα ηταν για τον οδυσσεα τον αρχαιο..αντε λεω να μαθω και λιγο ιστορια , να ριξω και καμια τρυπα οτι και καλα ειμαι διαβαστερος...
Αν μου λεει οτι δεν εχει ουτε καν στορυ, τι να κατσω να ασχοληθω...
Ρε μεγαλε εγω νομιζα ηταν για τον οδυσσεα τον αρχαιο..αντε λεω να μαθω και λιγο ιστορια , να ριξω και καμια τρυπα οτι και καλα ειμαι διαβαστερος...
Αν μου λεει οτι δεν εχει ουτε καν στορυ, τι να κατσω να ασχοληθω...
Δωσε ενα παραδειγμα τυπε να καταλαβω...εχει πολλά κρυφά σημεία που ο ανευλαβής στα επεξηγεί αλλιώς διαβάζεις και λες καλα τι ειναι αυτο που λεει τωρα που κολλάει ;