blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Μην γράφετε με λατινικούς χαρακτήρες.
Κανονισμός του σάϊτ!
θα ήθελα να γνωριστω με τον Δουκα του Παπιγκο αν τον μάθετε να μου πειτε![]()
ω μοντιε![]()
ποιος ειναι ο υπασπιστης ;Με ζήτησε κανείς;
Παρακαλείσθε για θέματα που αφορούν το Δουκάτο να απευθύνεστε στον υπασπιστή μου για τα υπόλοιπα σε εμένα.
ποιος ειναι ο υπασπιστης ;![]()
O Δούκας δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το όνομα του υπασπιστή του κυρία, ένας ταπεινός πληβείος, αν επιμένετε να ρωτήσω τον οικονόμο.
Την έχετε ψωνίσει όλοιO Δούκας δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το όνομα του υπασπιστή του κυρία, ένας ταπεινός πληβείος, αν επιμένετε να ρωτήσω τον οικονόμο.
............ kalimera papoulides !
ξυπνησα....ειμαι αραχτος με μεγαλη κουπα καφε στο σαλονι κ καμαρωνω το εξαιρετικα μεγαλο πεος μου
παραλληλα βλεπω το μπουρδελα.com κ τουτα δω τα λινκς
μετα την αφοδευση που θα ακολουθησει σε περιπου 10 λεπτα θα κανω 2 με 3 ωρες γυμναστικη, οπως κανω καθε μερα, κ μετα παλι ολο το υπολοιπο της ημερας διαβασμα διαβασμα διαβασμα διαβασμα διαβασμα (ενδιαμεσα, φυσικα, η μαλακια παει συννεφο)
btw: latrevw to papoulides k mikrotsoutsounoi
tsimpaw spanies orologies, (as poume ap ton ageio, ton bliz, ton brabus alla k apo thn eri pou xeirizetai καλα την ελληνικη γλωσσα) tis opoies xrhsimopoio otan bgainw gia kafe..... oi korasides deixnoun arketa entypwsiamenes
Την έχετε ψωνίσει όλοι![]()
O Δούκας δεν ασχολείται με τέτοιες ευτελείς διαδικασίες, με τα ψώνια ασχολείται η υπηρεσία.
η γκομενα δεν μετραει ρε συ :Sεγω δεν ειμαι με την κατηγορια σνομπ και αριστοκρατες και τετοια να ξερεις. δεν γαμας ουτε την γκομενα; θα πεσω απο τα συννεφα![]()
θελω να το επαναλαμβανουμε για να μαθαινουν τα νεα μεληη γκομενα δεν μετραει ρε συ :S
η γκομενα δεν μετραει ρε συ :S