blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
αθωος. case closedτα εχω πει ηδη![]()
αθωος. case closed
να κανουμε και μια αγωγη για συκοφαντικη δυσφημηση,ηθικη βλαβη πως τα λετε τελως παντων,να παρουμε και κανα φραγκο?αθωος. case closed
αυτα τα παιρνουν ως αντιτιμο:δεν έπρεπε να συνοδεύεται και από κανένα δωράκι η απάντηση?
ένα αυτοκίνητο, ένα 3ήμερο σε 8* ξενοδοχείο, ένα δαχτυλίδι έστω βρε κουμπαρούλα...![]()
θα κινηθουν διώξεις αυτεπαγγελτα . Ειναι μπουστηδοινα κανουμε και μια αγωγη για συκοφαντικη δυσφημηση,ηθικη βλαβη πως τα λετε τελως παντων,να παρουμε και κανα φραγκο?
οι άνθρωποι γίνονται γελοίοι μόνον όταν θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι. Όσο αρκούνται στο να είναι ο εαυτός τους και δεν ξεπερνούν τα όρια που τους θέτει η κατάστασή τους, ο φτωχός, ο αμαθής, ο χωρικός, ο γέρος και ο άρρωστος δεν είναι ποτέ γελοίοι` γελοίοι γίνονται μόλις ο γέρος θελήσει να φανεί νέος, ο άρρωστος υγιής, ο φτωχός πλούσιος και ο αμαθής πάει να παίξει τον πολυμαθή ή ο επαρχιώτης τον πρωτευουσιάνο. Οποιαδήποτε σωματική δυσμορφία, όσο έντονη κι αν είναι, προκαλεί το πολύ πολύ ένα ελαφρό χαμόγελο αν εκείνος που πάσχει απ’ αυτήν δεν προσπαθεί να την κρύψει. Δεν είναι τα ίδια τα ελαττώματά μας γελοία, αλλά η προσπάθειά μας να τα κρύψουμε και να προσποιηθούμε ότι έχουμε απαλλαγεί απ’ αυτά.
αναφερομαι στα μελη των αλλωνε θρεντακιων που το παιζουν γαμηκουλες . εμεις ειμαθε αγαμητοι μικροτσουτσουνοι πλην τιμιοιΑναφέρεσθε στην προσπάθειά μας να αποκρύψωμεν τα θέματά μας με την στύσιν μας;
οι άνθρωποι γίνονται γελοίοι μόνον όταν θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι. Όσο αρκούνται στο να είναι ο εαυτός τους και δεν ξεπερνούν τα όρια που τους θέτει η κατάστασή τους, ο φτωχός, ο αμαθής, ο χωρικός, ο γέρος και ο άρρωστος δεν είναι ποτέ γελοίοι` γελοίοι γίνονται μόλις ο γέρος θελήσει να φανεί νέος, ο άρρωστος υγιής, ο φτωχός πλούσιος και ο αμαθής πάει να παίξει τον πολυμαθή ή ο επαρχιώτης τον πρωτευουσιάνο. Οποιαδήποτε σωματική δυσμορφία, όσο έντονη κι αν είναι, προκαλεί το πολύ πολύ ένα ελαφρό χαμόγελο αν εκείνος που πάσχει απ’ αυτήν δεν προσπαθεί να την κρύψει. Δεν είναι τα ίδια τα ελαττώματά μας γελοία, αλλά η προσπάθειά μας να τα κρύψουμε και να προσποιηθούμε ότι έχουμε απαλλαγεί απ’ αυτά.
βρεχειιιιιιιιιιι στην φτωχογειτονιααααααααα βρεχειιιιιιιι και στην καρδια μουυυυυυ![]()
τα τζοβενα ειναι πολλα μερικοι πιστευουν κιολας οτι του ςβλεπουν τα γκομενετα και λιωνουν. ο ραο παο θα γελοιοποιηθεί περισσοτερο μεγαλωνοντας. θα ειμαστε εδω στην χοανη του μπου να γελαμε μαζι τουετσι ειναι ειδα στην τραπεζα χτες εναν μαλακογερο που ειχε βαψει τα μαλλια του καφε κομοδινι![]()
δεν παιρνω ποτε ομπρελα συνηθως βρεχομαι. (για τις αναγκες του νηματος φοραω ασπρο μπλουζακι χωρις σουτιεν την ωρα που βρεχομαιΚαι έχω ξεχάσει την ομπρέλα μου ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο ντοπα ειναι ωραιο αγορι..Ο κ. raopau είναι σχεδόν συνομήλικος με τον κ. dopamina. Ίσως 1 χρόνο μεγαλύτερος το πολύ ...!
εγω ειμαι τζοβενοτα τζοβενα ειναι πολλα μερικοι πιστευουν κιολας οτι του ςβλεπουν τα γκομενετα και λιωνουν. ο ραο παο θα γελοιοποιηθεί περισσοτερο μεγαλωνοντας. θα ειμαστε εδω στην χοανη του μπου να γελαμε μαζι του![]()
δεν παιρνω ποτε ομπρελα συνηθως βρεχομαι. (για τις αναγκες του νηματος φοραω ασπρο μπλουζακι χωρις σουτιεν την ωρα που βρεχομαι)