Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τυπε μες την παρανομια εισαι συνεχεια.. να το κοιταξεις αυτοΚλέβω wifi από τα γύρω μαγαζιά, δεν έχω λεφτά για internet cafe![]()
Τυπε μες την παρανομια εισαι συνεχεια.. να το κοιταξεις αυτοΚλέβω wifi από τα γύρω μαγαζιά, δεν έχω λεφτά για internet cafe![]()
ειμαι απο μικρος στην αλητεια σαν τον σταν τυπε γιαυτοΤυπε μες την παρανομια εισαι συνεχεια.. να το κοιταξεις αυτο![]()
ντοπαkologere
ΤυχερουληΟι Ελληνιδες δε μου καθονται και ειμαι ανεργος αστεγος και με χρεη στην εφορια![]()
Γεια σου μπαρμπα μπλιζ!![]()
Εις παραλιαν τινα του πρωτου ποδος της Χαλκιδικης λουεται καθημερινως μια εκπαγλου καλλονης Σερβις 55 περιπου ετων!!!
H να της κανει σερβις.Εύχομαι να μάθετε και πώς τα πάει από Σέρβις... ;)
Αυτά είναιΕις παραλιαν τινα του πρωτου ποδος της Χαλκιδικης λουεται καθημερινως μια εκπαγλου καλλονης Σερβις 55 περιπου ετων!!!
Το πέος αγαπητέ ήτο για τότε που τύχατε νέος. Τώρα με Πάρκινσον κι οι δύο το καλύτερο τσα-τσα θα χορεύετε!χαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Δεν θελω να ρεζιλεψω τα ελληνικα χρωματα... καταλαβαινετε, φρονω.. η ηλικια.. το τρεμουλο ... το δυσδιακριτο πεος κ.α.
Το πέος αγαπητέ ήτο για τότε που τύχατε νέος. Τώρα με Πάρκινσον κι οι δύο το καλύτερο τσα-τσα θα χορεύετε!