κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.223
- Πόντοι
- 19.795
... κώλοιΕγώ ενα δρόμο προσπαθω να βγάλω φωτο και συνέχεια παρεκβαλονται διάφοροι .![]()
Καλημέρα αγαπητέ, εύγε!
Ναι ομως μονο για κωλους ειναι, να τον δω να βγαζει ωραια... κώλοι
Πρώτη φορα μου το λενε. Ακουγεται καπως.
Πρέπει ν´ αλλάξει το νικ του, δε γίνεται.Ναι ομως μονο για κωλους ειναι, να τον δω να βγαζει ωραιακαι μετα θα τον παραδεκτω.
![]()
Βυζο-γερος!Πρέπει ν´ αλλάξει το νικ του, δε γίνεται.
Κωλό-γερε, νομίζω ότι ο Pecados με το να σε πεί "Μπάρμπα" σου έκανε μόλις κομπλιμέντο...
Γνώμη σου...
Καλημερα τυπε,στα ελληνικα ομως την λεμε...μην φοβασαι δεν θα παρεξηγηθουν οι δανειστεςμορνιγκς
μορνιγκς
ειμαι κρυφο ξενος εγω, τα βραδυα παω και καταγγελω στην τροικα οσους ξερω οτι χρωστανε στην εφορια η εχουν λεφτα κατω απο το μαξιλαρι...Καλημερα τυπε,στα ελληνικα ομως την λεμε...μην φοβασαι δεν θα παρεξηγηθουν οι δανειστες![]()
Τυπε δεν πιστευω να εισαι δοσιλογος :oειμαι κρυφο ξενος εγω, τα βραδυα παω και καταγγελω στην τροικα οσους ξερω οτι χρωστανε στην εφορια η εχουν λεφτα κατω απο το μαξιλαρι...
μου εταξαν μουνια και πλουτηΤυπε δεν πιστευω να εισαι δοσιλογος :o
Kαποτε θα επρεπε να το ακουσω και αυτοΜε παρεξηγήσατε.![]()
Και πουλας την πατριδα σου για λιγα ξενα μουνια και πλουτη λες και μεις εδω στην ελλαδα δεν εχουμε μουνια και πλουτη να σε δωσουμε..μου εταξαν μουνια και πλουτη
Οι Ελληνιδες δε μου καθονται και ειμαι ανεργος αστεγος και με χρεη στην εφοριαΚαι πουλας την πατριδα σου για λιγα ξενα μουνια και πλουτη λες και μεις εδω στην ελλαδα δεν εχουμε μουνια και πλουτη να σε δωσουμε..![]()
Ναι αλλα στο μπου. γραφεις λαμογιοΟι Ελληνιδες δε μου καθονται και ειμαι ανεργος αστεγος και με χρεη στην εφορια![]()
Κλέβω wifi από τα γύρω μαγαζιά, δεν έχω λεφτά για internet cafeΝαι αλλα στο μπου. γραφεις λαμογιοδεν πιστευω να μπαινεις απο ιντερνετ καφε
![]()