dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Πηγαινε με κανενα φιλο, για να κανετε πλακα, και παιχτο υπερανω, ακομα και αν δεις κατι καλο, μη δωσεις σημασια.
den exo filoys mono ton nonta
Πηγαινε με κανενα φιλο, για να κανετε πλακα, και παιχτο υπερανω, ακομα και αν δεις κατι καλο, μη δωσεις σημασια.
τυπε δουλευω και σημερα πρεπει να εισαι υπερηφανος για μεναΚαλημερες!![]()
Να εχεις μαζι σου και μια πετσετα μη τυχον ιδρωσεις απο την πολυ δουλεια.τυπε δουλευω και σημερα πρεπει να εισαι υπερηφανος για μενα![]()
τυπε εγω δουλευω με το μυαλο οποτε καταλαβαινεις δεν κινειται φυλλοΝα εχεις μαζι σου και μια πετσετα μη τυχον ιδρωσεις απο την πολυ δουλεια.![]()
τυπε εγω δουλευω με το μυαλο οποτε καταλαβαινεις δεν κινειται φυλλο![]()
τυπε θες να ρθεις να κανεις τον αυτοφωρακια να σου παρω ενα διαρκειας του μπαοκ στα επισημα ?
Παλια εκανα τον αυτοφορακια φτανει τωρατυπε θες να ρθεις να κανεις τον αυτοφωρακια να σου παρω ενα διαρκειας του παοκ στα επισημα ?![]()
4 θελεις 4 θα πω στα παιδια να σας ριξουνΠαλια εκανα τον αυτοφορακια φτανει τωραΑσε που επισημα και να με πληρωνουν δεν παω...εγω ειμαι λαικο παιδι θελω 4
![]()
![]()
Αχα αστειε4 θελεις 4 θα πω στα παιδια να σας ριξουν![]()
τυπε στο γαμο θα μας καλεσεις να σου ευχηθουμε και του χρονου?Αχα αστειε![]()
Τυπε, οποτε θυμασαι χερεσαι μου φαινεταιτυπε στο γαμο θα μας καλεσεις να σου ευχηθουμε και του χρονου?![]()
γιατι τυπε εμεις εδω ειμαστε οι φιλοι σουΤυπε, οποτε θυμασαι χερεσαι μου φαινεται![]()
Τυπε αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.γιατι τυπε εμεις εδω ειμαστε οι φιλοι σου![]()