eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πόσες αιτήσεις εξαίρεσης εισαγγελέα μπορεί να κάνει κάποιος?
στις 13 θα σταματήσει άραγε?
στις 13 θα σταματήσει άραγε?
Καλώς σας βρήκα παιδιά.. Αν και προτιμούσα να εμένα στη Βραζιλία με τις άσχημες Βραζιλιάνες.. Πολύ άσχημες. Αλλά με ωραίους κωλους χεχε
Τι εννοας ? Μια χαρά είχε αν ήθελα. Ήθελα όμως να παίζω στις αυλές κ δεν ασχολήθηκεδεν είχε μπου εκεί όμως...![]()
Τι εννοας ? Μια χαρά είχε αν ήθελα. Ήθελα όμως να παίζω στις αυλές κ δεν ασχολήθηκε
το σαιτ υπάρχει παντού οπότε εφόσον είχα ίντερνετ είχα κ δυνατότητα να μπω αλλά έπαιζα όλη μέρα κ δεν είχα χρόνο. Ήτο βαρύ το πρόγραμματο σαιτ εννοούσα.
αυλές? δεν κατάλαβα...![]()
το σαιτ υπάρχει παντού οπότε εφόσον είχα ίντερνετ είχα κ δυνατότητα να μπω αλλά έπαιζα όλη μέρα κ δεν είχα χρόνο. Ήτο βαρύ το πρόγραμμα
Τι παιζατε, κυρια;το σαιτ υπάρχει παντού οπότε εφόσον είχα ίντερνετ είχα κ δυνατότητα να μπω αλλά έπαιζα όλη μέρα κ δεν είχα χρόνο. Ήτο βαρύ το πρόγραμμα
Mπραζιλ ηταν ρε τυπε, μπαλιτσα επαιζεΤι παιζατε, κυρια;
Mπραζιλ ηταν ρε τυπε, μπαλιτσα επαιζε![]()
ποδόσφαιρο με ΒραζιλιάνουςΤι παιζατε, κυρια;
στο μυαλό μου είσαιMπραζιλ ηταν ρε τυπε, μπαλιτσα επαιζε![]()
ποδόσφαιρο με Βραζιλιάνους
άλλη απορία ?
άλλη απορία ?
κ. Eraser πολυ κεφατη η συναυλια των Durrans . Περισσοτερη κιθαρα απο το στουντιο. Σαξοφωνο. Την εχω βρει. Σχεδον rock. Και πολυ καλος ο Simon le Bon.
Επιθετο που ερχεται απο τοτε που τους κατειχαν οι βατραχοι... Γυρω στο 1600 εαν δεν σφαλλω...