Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
να δεις που η καργιόλα για μένα το γραψε, που έμαθε ότι η  Χ6 μου θέλει σέρβις και δεν το κάνω για να πάω τσι ποτάνες?  :tooth:

Ένα ακόμη viral του διαδικτύου προφανώς ήταν.
Κοριτσάκια ...  :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρε τυχαρπαστε καραγκιοζάκο, νοιώθεις γελοίε κάποιος; τι έχεις κάνει στην ζωη σου ρε όρθιο αρχίδακι ακριβώς; μπουλινγκ στο ιντερνετ στην πενταγιω 15 χρονια μικροτερη σου που ειναι και λιγάκι αφελής; και το πουλας σαν επιτευγμα ρε αμοιβάδα; παρε τα αρχιδια σου και κοφτα , στη τροφική αλυσίδα των ζώων δεν χρειάζεσαι. πνίξου στον εμετο σου  :birdman:

Τι έγινε;Νευράκια;

Αφού το Αλίντι έγραψε χθες ότι δεν ιδρώνει το αυτάκι σας με την πάρτη μας και δεν νευριάζετε;
:rolleyes:

Θα σου έδινα σαν συμβουλή για τα νεύρα σου να τραβηξεις  λιγάκι τα βυζιά σου,αλλά όλοι ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο,ε;  :'(

Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες,γαργαλεύτηκε ολόκληρο το δεξί μισό μου αρχίδι,που παρεμπιπτόντως είναι μεγαλύτερο από τα βυζιά σου.
Και τα δύο μαζί.

Αλλά δικαιολογημένα τα νευράκια σου.
Κι εγώ θα νευρίαζα αν άτομα που θεωρούσα φίλους τόσα χρόνια,μου έκαναν πουστιές στέλνοντας δήθεν φωτό πίσω από την πλάτη μου.  :birdman:

Αλλά από την άλλη,εγώ δεν είμαι τόσο αφελής να μην ξέρω να επιλέξω τους φίλους μου.  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Νικ, με την παράθεση Βίκυ Λέανδρος προς Κάιζερ φόν Μπλιζερ, συνδέεις μήπως και το γεγονός
ότι η εν λόγω υψίφωνος είναι από ετών, Κυρία φον Ρούφιν (σύζυγος Βαρώνου Enno Freiherr von Ruffin);;;  :grin: :grin: :grin:

:2funny:
Αυτοί όλοι είναι φον τρίτης γενιάς ή και παραπάνω. Καμία σχέση με τους αυθεντικούς Φον!  :booty:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Προς κάθε κρίνοντα...  :)

The-ultimate-ignorance-is.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Σε άλλον απευθύνεται.

Βέβαια ένα δίκιο το έχει ο πουτσαράς.  

Το πάρτυ το κάναν οι φίλοι, βόλεψε που το φορτώθηκε η Ρόζυ βέβαια.

Με λίγο γλύψιμο, παραμύθα και την ουρά στα σκέλια, όλα ξεχνιούνται, δοκιμασμένη συνταγή και όλα καλά.

Α μην ξεχνάμε, χρειάζεται και ο αποδιοπομπαίος τράγος, ο Άλεξ μια χαρά κάνει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σε άλλον απευθύνεται.

Βέβαια ένα δίκιο το έχει ο πουτσαράς.  

Το πάρτυ το κάναν οι φίλοι, βόλεψε που το φορτώθηκε η Ρόζυ βέβαια.

Με λίγο γλύψιμο, παραμύθα και την ουρά στα σκέλια, όλα ξεχνιούνται, δοκιμασμένη συνταγή και όλα καλά.

Α μην ξεχνάμε, χρειάζεται και ο αποδιοπομπαίος τράγος, ο Άλεξ μια χαρά κάνει.

Σε ευχαριστεί και ανταποδίδει  :hi:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Να είσαι καλά. Παρόλο που δεν το γνώριζα, τρομερό ρισπέκτ, μου λείπουν τα ποσταρίσματά του, δυνατή πένα και χαρακτήρας  :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν βγαζετε νοημα.
Αφηστε τα πμ, μια οικογενεια ειμαστε.  :grouphug:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
1. Μην κουράζετε το μυαλό σας με πολύπλοκα πράγματα. Απλώς είμαι μπαχαλάκιας.  :)

2. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, συντάκτης είναι ο gl. Πάτησε βέβαια σε ένα μονόλογο από την κινηματογραφική ταινία "Καληνύχτα και καλή τύχη", αλλά του αξίζουν εύσημα για την δισκευή-προσαρμογή στα καθ΄υμάς.

3. Ο κ. Λόπεθ λογκάρει στρατηγικά με ό,τι αυτό συναπάγεται.

Ο συγκεκριμένος πάντως μου δημιουργεί την ενδεχομένως εσφαλμένη εντύπωση ότι αναλαμβανει εργολαβίες της διοίκησης του ιστοτόπου ή είναι μέρος αυτής.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητέ μου φίλε ...
Μου λες πως κουράστηκες τόσα χρόνια με την ίδια γυναίκα ...
Πως άλλαξε με τα παιδιά πως σταμάτησε να περιποιείται ...
Πως δεν προσέχει αλλο τον εαυτό της ...
Πως σε δελεάζει το καινούργιο ...
Πως σε εξιτάρει μια ομορφη γυναίκα πως τρελαίνεσαι όταν μυρίζεις το άρωμα της όταν περνάει απο δίπλα σου με τα καλοφτιαγμένα της μαλλιά το περίτεχνο μακιγιάζ της τα καλοφτιαγμένα νύχια της κ το προσεγμένο ντύσιμο της ...
Σου εχω νέα ..& λυπάμαι που θα στα πω κατάμουτρα αλλα βλέπεις για εμένα το να σε ξυπνήσω ειναι χρέος μου...
Ένας πολυ διάσημος κ αγαπημένος μου ηθοποιός είχε πει...
Η γυναίκα ειναι η αντανάκλαση του άντρα που έχει δίπλα της!
Προσέχει όσο της επιτρέπεις ΕΣΥ να προσέχει ειναι ξεκούραστη γιατί την Βοηθάς ΕΣΥ
φτιάχνει τα νύχια κ τα μαλλιά της γιατί ΕΣΥ της δίνεις την δυνατότητα κ τον χρόνο
Ίσως το άρωμα της της το έχει παρει δώρο ο αγαπημένος της ..
.
Τα ίδια πιστεύω πως σκέφτεσαι κ για το αμάξι σου
Καλο ηταν όσο ηταν καινούργιο σε εξυπηρέτησε σε βόλεψε σε πήγε στα πιο φανταστικά μέρη αλλα όταν έπρεπε να το πας συνεργείο να το φρεσκαρεις τσινισες ποιος τρέχει τωρα ποιος ξοδεύει χρόνο και χρήμα αυτο ειναι τα έβγαλε τα λεφτά του κ Ωπ !!! Τι μοντελαρα ειναι αυτή που έβγαλε η bmv? τι σασί τι εξαρτήματα;
Σου εχω νέα κ την BMW να αποκτήσεις σαν τα μούτρα σου θα την καταντήσεις...
Όταν πετάς χρόνο στιγμές αισθήματα αναμνήσεις γιατί σου γυάλισε κατι καινούργιο ... Λυπάμαι αλλα είσαι ανίκανος η λυπηρά άδειος !

Αφιερωμένο στους μπουρδελιαρηδες  !!!
Με αγαπη παντα!!
Πενταγιωτισσα
Αναφερόμενος στα κόκιννα παραπάνω !!

Και αφού τα είπε αυτά ο ηθοποιός σε κάποιο δημοσιογράφο, πήγε να διαλέξει για να γαμήσει μια απο τις 100 wanabe super models που τον παρακαλάνε, για να ξελαμπικάρει !!!!

Οι Aμερικανοί ( μια και σε αμερικανό αναφέρθηκες ) έχουν ένα γνωμικό ''Talking is cheap !!!''.

To παραπάνω γνωμικό δικαιολογεί πολύ επαρκώς το γεγονός ότι τα ποσοστά διαζυγίων, αλκοολισμού, χρήσης ουσιών, νευρώσεων κλπ είναι περίπου τριπλάσια στους πλούσιους και επώνυμους ( στη δήλώση ενός εκ των οποίων αναφέρθηκες ), οι οποίοι επισκέπτονται το ψυχαναλυτή τους πολύ συχνότερα απο ότι εμείς οι κοινοί θνητοί το super market.

Για να μην παρεξηγηθώ. Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος ατομικά έχει ευθύνη για τη δική του προσωπική σωματική και ψυχική ανανέωση με   επαρκή τρόπο. Οταν δυο άνθρωποι είναι πραγματικο ( και όχι εικονικό ) ζευγάρι εκτός απο τη προσωπική τους ανανεωση οφείλουν να δουλεύουν και σε αυτό που λέγεται ανανέωση της σχέσης. Ισότιμα μεν αλλά χωρίς να μετράει με το γραμμαριο ο ένας τη προσφορά του άλλου δε. Κάτι σαν ομάδα, ίσως ο ένας δυνατότερος απο τον άλλο αλλά με συνεργασία σε ένα κοινό στόχο !! Οταν αυτή η ισσοροπία χαθεί ό ένας στη σχέση γίνεται ανάπηρος και ό άλλος το δεκανίκι του. Και αυτό βέβαια δεν προοιωνίζεται ''λαμπρόν'' μέλλον !!! Οταν ο ένας ( αρσενικός η θηλυκός ) σε μια σχέση περιμένει το σύμπαν ολόκληρο απο τον άλλο μάλλον θα πάρει μεσοπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα τα αρχίδια του !!!

Εν ολίγοις θα σε συμβούλευα εντελώς φιλικά να μην τρώς ως κουτόχορτο ''τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα'' που όλοι οι επώνυμοι για λογους προσωπικού marketing ξεστομίζουν κατά καιρούς καθ' υπόδειξην βεβαια των Image Makers τους χωρίς την συμβουλή των οποίων δεν πάνε ούτε για κατούρημα !!!

Αν θες να βρείς κάτι αληθινό και δυνατό κοίταξε τις ρίζες σου. Ακουγε βερεσέ  τα μεταμοντερνα ''μύρια της Φραγκιάς αθύρματα'' που σερβίρονται στα κάθε λογής cosmopolitan. Κoυφια είναι τα περισσότερα. Ως Ελληνάρας εγώ παρότι έφαγα 20 χρόνια στο εξωτερικό σου προτείνω ( αντί του Μπραντι Πιτ στη δήλωση του οποίου αναφέρθηκες )  κάτι απο τις ''ρίζες'' μου.   Προσπάθησε και ακολουθησε την ευχή που ο πατέρας του Καζαντζάκη του έδωσε στο αναφορά στο Γκρέκο ''Φτάσε μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις παιδί μου''.

Αυτό απαιτεί κάτι αρκετά οδυνηρό αλλά και χρήσιμο που λέγεται ενδοσκόπηση.Κάτι σαν τη κωλονοσκόπηση δηλαδή για να μην ξεχνάμε και σε ποιο thread γράφουμε.  Οποιος το κάνει, βλέπει  με ένα ''μαγικό'' τρόπο τον εαυτό του αρχικά και  τη σχέση του ( αν έχει κάτι τέτοιο ) σε δεύτερο χρόνο να βελτιώνεται σημαντικά.  

Φιλικά πάντα
Keep walking  :hi: :hi:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν βγαζετε νοημα.
Αφηστε τα πμ, μια οικογενεια ειμαστε.  :grouphug:

Μα δεν το ξέρεις, υπάρχει ένα άλλο forum κάτω από το forum.

Το forum είναι το φαίνεσθαι, τα pm είναι το είναι.

Π.χ κάποιοι φτιάχναν προφίλ για το forum, στέλνοντας την δήθεν φωτό της Έρης με πμ σε μέλη που δεν έγραφαν καν στο νήμα, είναι γνωστά ονόματα όμως.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μα δεν το ξέρεις, υπάρχει ένα άλλο forum κάτω από το forum.

Το forum είναι το φαίνεσθαι, τα pm είναι το είναι.

Π.χ κάποιοι φτιάχναν προφίλ για το forum, στέλνοντας την δήθεν φωτό της Έρης με πμ σε μέλη που δεν έγραφαν καν στο νήμα, είναι γνωστά ονόματα όμως.

εγώ που δεν συμμετέχω στο deep forum να νιώσω μαλάκας ή τυχερός?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τυχερός τύπε.

Το πολύ πολύ να χάνεις κανά τηλέφωνο πουτάνας που κυκλοφορεί μεταξύ των "καλών" μελών.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
ρε μπουστη μου μπουγαδα εγινα, σημερα ανακαλυψα οτι ειμαι εισοδηματιας του κωλου που χρειαζεται να περπαταω κιολας  :2funny:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αναφερόμενος στα κόκιννα παραπάνω !!

Και αφού τα είπε αυτά ο ηθοποιός σε κάποιο δημοσιογράφο, πήγε να διαλέξει για να γαμήσει μια απο τις 100 wanabe super models που τον παρακαλάνε, για να ξελαμπικάρει !!!!

Οι Aμερικανοί ( μια και σε αμερικανό αναφέρθηκες ) έχουν ένα γνωμικό ''Talking is cheap !!!''.

To παραπάνω γνωμικό δικαιολογεί πολύ επαρκώς το γεγονός ότι τα ποσοστά διαζυγίων, αλκοολισμού, χρήσης ουσιών, νευρώσεων κλπ είναι περίπου τριπλάσια στους πλούσιους και επώνυμους ( στη δήλώση ενός εκ των οποίων αναφέρθηκες ), οι οποίοι επισκέπτονται το ψυχαναλυτή τους πολύ συχνότερα απο ότι εμείς οι κοινοί θνητοί το super market.

Για να μην παρεξηγηθώ. Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος ατομικά έχει ευθύνη για τη δική του προσωπική σωματική και ψυχική ανανέωση με   επαρκή τρόπο. Οταν δυο άνθρωποι είναι πραγματικο ( και όχι εικονικό ) ζευγάρι εκτός απο τη προσωπική τους ανανεωση οφείλουν να δουλεύουν και σε αυτό που λέγεται ανανέωση της σχέσης. Ισότιμα μεν αλλά χωρίς να μετράει με το γραμμαριο ο ένας τη προσφορά του άλλου δε. Κάτι σαν ομάδα, ίσως ο ένας δυνατότερος απο τον άλλο αλλά με συνεργασία σε ένα κοινό στόχο !! Οταν αυτή η ισσοροπία χαθεί ό ένας στη σχέση γίνεται ανάπηρος και ό άλλος το δεκανίκι του. Και αυτό βέβαια δεν προοιωνίζεται ''λαμπρόν'' μέλλον !!! Οταν ο ένας ( αρσενικός η θηλυκός ) σε μια σχέση περιμένει το σύμπαν ολόκληρο απο τον άλλο μάλλον θα πάρει μεσοπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα τα αρχίδια του !!!

Εν ολίγοις θα σε συμβούλευα εντελώς φιλικά να μην τρώς ως κουτόχορτο ''τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα'' που όλοι οι επώνυμοι για λογους προσωπικού marketing ξεστομίζουν κατά καιρούς καθ' υπόδειξην βεβαια των Image Makers τους χωρίς την συμβουλή των οποίων δεν πάνε ούτε για κατούρημα !!!

Αν θες να βρείς κάτι αληθινό και δυνατό κοίταξε τις ρίζες σου. Ακουγε βερεσέ  τα μεταμοντερνα ''μύρια της Φραγκιάς αθύρματα'' που σερβίρονται στα κάθε λογής cosmopolitan. Κoυφια είναι τα περισσότερα. Ως Ελληνάρας εγώ παρότι έφαγα 20 χρόνια στο εξωτερικό σου προτείνω ( αντί του Μπραντι Πιτ στη δήλωση του οποίου αναφέρθηκες )  κάτι απο τις ''ρίζες'' μου.   Προσπάθησε και ακολουθησε την ευχή που ο πατέρας του Καζαντζάκη του έδωσε στο αναφορά στο Γκρέκο ''Φτάσε μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις παιδί μου''.

Αυτό απαιτεί κάτι αρκετά οδυνηρό αλλά και χρήσιμο που λέγεται ενδοσκόπηση.Κάτι σαν τη κωλονοσκόπηση δηλαδή για να μην ξεχνάμε και σε ποιο thread γράφουμε.  Οποιος το κάνει, βλέπει  με ένα ''μαγικό'' τρόπο τον εαυτό του αρχικά και  τη σχέση του ( αν έχει κάτι τέτοιο ) σε δεύτερο χρόνο να βελτιώνεται σημαντικά.  

Φιλικά πάντα
Keep walking  :hi: :hi:

εύστοχες παρεμβάσεις όπως πάντα. εύχομαι και εσύ να βρήκες αυτό που έψαχνες και να τα εφαρμόζεις και στην πράξη αυτά που λες
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom