Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εμένα θα μου γνωρίσετε τίποτα ή να συνεχισω να  :jerking: μαι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Tην αλλη φορα θα παιρνεις τηλεφωνο,δεν θα δινεις
ποτε δεν παιρνω τηλεφωνο...μονο αν μου το πει η άλλη πρωτη ή αφου της δωσω το δικο μου...
εχω ζυγισει την κατασταση τυπε και κατεληξα στο εξης συμπερασμα :
αν σου δωκει το τελεφωνο η άλλη και την παρεις τηλεφωνο, δεν είναι σιγουρο ότι θα πηδηξεις..μπορει να το μετανιωσε,μπορει απλα να βγει μαζι σου από ευγενεια ή μπορει να σε γειωσει κατευθείαν....αν όμως σε παρει αυτή τηλεφωνο ενώ εχετε ανταλλαξει 1-2κουβεντες μονο, είναι μονόδρομος ο πουτσος τυπε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
τύπε και εγώ ζήτησα της Έρης και της Κασσιόπης αλλά δε μου το δώκανε  :tooth:
καλα και εγω συνηθως αυτο παθαινω,εεε παθαινα δηλαδη παλια που τα εκανα ευτα τωρα νοικοκυρευτηκα,αλλα τουλαχιστον ετσι τρως την κρυαδα μια κ εξω,δεν ζεις με ψευδαισθησεις περιμενοντας  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
ποτε δεν παιρνω τηλεφωνο...μονο αν μου το πει η άλλη πρωτη ή αφου της δωσω το δικο μου...
εχω ζυγισει την κατασταση τυπε και κατεληξα στο εξης συμπερασμα :
αν σου δωκει το τελεφωνο η άλλη και την παρεις τηλεφωνο, δεν είναι σιγουρο ότι θα πηδηξεις..μπορει να το μετανιωσε,μπορει απλα να βγει μαζι σου από ευγενεια ή μπορει να σε γειωσει κατευθείαν....αν όμως σε παρει αυτή τηλεφωνο ενώ εχετε ανταλλαξει 1-2κουβεντες μονο, είναι μονόδρομος ο πουτσος τυπε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Ισα ισα αμα εχει αυτη την πρωτοβουλια μπορει να μπουνε μεσα αμφιβολιες δευτερες σκεψεις,φοβιες κτλ και να μη το τολμησει ποτε,ενω αν το εχεις εσυ την παιρνεις λες και καμια μαλακια απο το τηλ και της σπας τις οποιες αμυνες μεινανε
ΥΓ Ρε ραο σιγα μη βγει επειδη σε λυπηθηκε,αμα ειναι να βγει ειναι γιατι σε θελει,και ακομα και αν δεν σου κατσει την ιδια μερα,θα θελει στο αμεσο μελλον,τι ευγενειες και παπαριες τωρα μου λες και σε εχω και για σοβαρο παιχτη....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλα και εγω συνηθως αυτο παθαινω,εεε παθαινα δηλαδη παλια που τα εκανα ευτα τωρα νοικοκυρευτηκα,αλλα τουλαχιστον ετσι τρως την κρυαδα μια κ εξω,δεν ζεις με ψευδαισθησεις περιμενοντας  :grin:

είσαι νοικοκύρης μας πήρες και το καλύτερο μουνί παιδί

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Ισα ισα αμα εχει αυτη την πρωτοβουλια μπορει να μπουνε μεσα αμφιβολιες δευτερες σκεψεις,φοβιες κτλ και να μη το τολμησει ποτε,ενω αν το εχεις εσυ την παιρνεις λες και καμια μαλακια απο το τηλ και της σπας τις οποιες αμυνες μεινανε
ΥΓ Ρε ραο σιγα μη βγει επειδη σε λυπηθηκε,αμα ειναι να βγει ειναι γιατι σε θελει,και ακομα και αν δεν σου κατσει την ιδια μερα,θα θελει στο αμεσο μελλον,τι ευγενειες και παπαριες τωρα μου λες και σε εχω και για σοβαρο παιχτη....
ρε χυστη μου, αν δεν με παρει, παμε παρακατω, δεν είναι και η γυναικα των ονειρων μου...σημασια για μενα εχει να πηδηξω με οσο τον δυνατον μικροτερη ταλαιπωρια..να την παιρνω τηλ και να αρχισουμε τα μα και μου, δεν το γουστάρω, ο χρονος είναι πολύτιμος τυπε  :woldman:...ενώ τωρα που αυτή εχει την πρωτοβουλια, αν με παρει τηλ, αυτομάτως ξυριζω αρχιδια  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ρώτα ρε ντόπα, ας πάει και το παλιάμπελο

αυτο που μου ειχες πει παλια για τα καπιταλ κοντρολς σιγουρα ισχυει?

δλδ σε εναν συγκεκριμενο λογαριασμο στο εξωτερικο να μπορω να στειλω απο διαφορετικους λογαριασμους απο ελλαδα γουεστερν γιουνιον πειραιως κλπ οσα λεφτα θελω?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ρε χυστη μου, αν δεν με παρει, παμε παρακατω, δεν είναι και η γυναικα των ονειρων μου...σημασια για μενα εχει να πηδηξω με οσο τον δυνατον μικροτερη ταλαιπωρια..να την παιρνω τηλ και να αρχισουμε τα μα και μου, δεν το γουστάρω, ο χρονος είναι πολύτιμος τυπε  :woldman:...ενώ τωρα που αυτή εχει την πρωτοβουλια, αν με παρει τηλ, αυτομάτως ξυριζω αρχιδια  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

γτ χωρισες με την αλλη? :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αυτο που μου ειχες πει παλια για τα καπιταλ κοντρολς σιγουρα ισχυει?

δλδ σε εναν συγκεκριμενο λογαριασμο στο εξωτερικο να μπορω να στειλω απο διαφορετικους λογαριασμους απο ελλαδα γουεστερν γιουνιον πειραιως κλπ οσα λεφτα θελω?

πλέον το όριο έχει αλλάξει από 500 σε 1000€ το μήνα

ναι ισχύει το έχω κάνει (όταν ήταν 500) και έστειλα από western union, money gram και μια άλλη 3 εμβάσματα των 500

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 3

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
πλέον το όριο έχει αλλάξει από 500 σε 1000€ το μήνα

ναι ισχύει το έχω κάνει (όταν ήταν 500) και έστειλα από western union, money gram και μια άλλη 3 εμβάσματα των 500

ok seyxaristo nikola

ναι 1000 το πηγανε  αλλα θελω να στειλω αρκετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom