Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
τουλαχιστον ομως πηρε το τηλ...εμενα συνηθως δε το δεχονται...ουτε σε χαρτακι..το πετανε στα σκουπιδια επιδεικτικα... :'(
τουλαχιστον ομως πηρε το τηλ...εμενα συνηθως δε το δεχονται...ουτε σε χαρτακι..το πετανε στα σκουπιδια επιδεικτικα... :'(
την αλιντισα λες?θα σου γνωρίσω τότε ένα μεγάλο καριολακι που θα φτυσεις αίμα. Έτσι κ εσυ θα νομίζεις ότι σου γνώρισα κάποια κ εγω θα έχω κάνει το καθηκον μου κ θα σε λιώσει. Τι λες
με προβληματισε το γεγονος ότι το εγραψε σε χαρτακι , ενώ ειχε το κινητο μαζι της.... :-τουλαχιστον ομως πηρε το τηλ...εμενα συνηθως δε το δεχονται...ουτε σε χαρτακι..το πετανε στα σκουπιδια επιδεικτικα... :'(
μπορει να εχει γκομενο η αντρα..και να ψαχνει το κινητο της...με προβληματισε το γεγονος ότι το εγραψε σε χαρτακι , ενώ ειχε το κινητο μαζι της.... :-
λες να ηταν μπουφος και να μην ηξερε να καταχωρεί τις επαφες?πες την γνωμη σου χυστη μου...
οχι η Αλιντισσα εδώ είναι αν θες την γνωρίζειςτην αλιντισα λες?
βυζιατι εστι αλιντισα?
δεξια ειναι?![]()
ειπε ότι βγαινει από μια δυσκολη σχεση...δεν πολυκαταλαβα αν είναι πανδρεμενη ή όχι...μπορει να εχει γκομενο η αντρα..και να ψαχνει το κινητο της...
μην χανετε την πιστη σας μαγκες..keep praying...
αυτο το λενε συνηθως οταν δε θελουν να σου κατσουν με τη μια για να μη τις πεις πουτανεςειπε ότι βγαινει από μια δυσκολη σχεση...δεν πολυκαταλαβα αν είναι πανδρεμενη ή όχι...
για δωσε ινφο για το τσουλακι την φιλη σου τοτες...οχι η Αλιντισσα εδώ είναι αν θες την γνωρίζεις
καλα δεν θα της προτεινα να παμε να γαμηθουμε κιολας...ζητημα να μιλησαμε 3 λεπτααυτο το λενε συνηθως οταν δε θελουν να σου κατσουν με τη μια για να μη τις πεις πουτανες
στο πισω μερος τουκαλα δεν θα της προτεινα να παμε να γαμηθουμε κιολας...ζητημα να μιλησαμε 3 λεπτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το χω πελωρια αναγκη μυστη μουστο πισω μερος τουμουνιουμυαλου της ξερει οτι θελεις να της τον σφυριξεις ομως
μπορεις να κανεις κονε με τη φιλη της εριναλ και να βγαλεις το αχτι σου πανω της ομως...το χω πελωρια αναγκη μυστη μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου εσυ εχεις το γκομενετο τυπε...μπορεις να κανεις κονε με τη φιλη της εριναλ και να βγαλεις το αχτι σου πανω της ομως...
εγω τι να πω που κανει κονε ακομα και στον πικερ εκτως απο μενα
ναι αλλα δε συγκρινετε τωρα το 25χρονο γκομενακι με τη μιλφαρα την εισαγγελεα που γνωριζει απο πουτσες...αφου εσυ εχεις το γκομενετο τυπε...
τυπε πως είναι ο κωλος της δικιας σου?ναι αλλα δε συγκρινετε τωρα το 25χρονο γκομενακι με τη μιλφαρα την εισαγγελεα που γνωριζει απο πουτσες...![]()
![]()
![]()