blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
στις επιχειρήσεις είμαι άσσος. Μπορώ ν τις κλείσω όλες μόνη μου σε μια μέρα από τότε που τις άνοιξα. Κι αυτό είναι δέσμευση
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
στις επιχειρήσεις είμαι άσσος. Μπορώ ν τις κλείσω όλες μόνη μου σε μια μέρα από τότε που τις άνοιξα. Κι αυτό είναι δέσμευση
ο Λογιστης που ειναι θελουμε και καλο λογιστήστις επιχειρήσεις είμαι άσσος. Μπορώ ν τις κλείσω όλες μόνη μου σε μια μέρα από τότε που τις άνοιξα. Κι αυτό είναι δέσμευση
Καταλαβαινουμε ποιον θαχεs δασκαλο.......Απο Αλεξη ξεκιναει......να δειs πωs τον λενε...στις επιχειρήσεις είμαι άσσος. Μπορώ ν τις κλείσω όλες μόνη μου σε μια μέρα από τότε που τις άνοιξα. Κι αυτό είναι δέσμευση
Θ φτιάξουμε επιχείρηση με μεταφορά φαγητού έξω από το μπουρδελο σας. Πεινατε ?τα γαμησια σας άνοιξαν την όρεξη ?ερι εντ παρτνερς εντ κό. Θα είμαστε εκεί να υποστηριξουμε γευστικά το νεαρό μπουρδελιαρη τον εμπειρο χυστη τον συναγωνιστη στο στίβο της ηδονής..
θ παίρνεις τηλ πριν το γαμησι θα λεε θέλω αυτό μέχρι ν βγεις θα στο έχουμεΕξαρταται ποιαs χρονιαs θα ειναι τα φαγητα...Η μηπωs να πουμε ποιαs δεκαετιαs????
θ δώσουμε ποιότηταΛυπουμαι που θα σας απογοητευσω αλλα εχει καντινες κ ψητοπωλεια ...
Θα μπορουν να στελνουν απο πριν την παραγγελια και να περιμενει ο ντελιβερυ εξω απο το μπουρδελο-στουντιο η στο χοτελιΛυπουμαι που θα σας απογοητευσω αλλα εχει καντινες κ ψητοπωλεια ...
Ναχετε και χημικη τουαλετα....Οχι οτι δεν σαs εμπιστευομαι αλλα.......καλιο γαιδουροδενε παρα οπου βρειs οικοδομη χεσε..................Δεν εχει και οικοδομεs τωρα πιαθ παίρνεις τηλ πριν το γαμησι θα λεε θέλω αυτό μέχρι ν βγεις θα στο έχουμε
αυτο το νημα των παπουληδων καλο ειναι δε λεω
αλλα λογω των γηραιων συμμετεχοντων μετα τις 12 το βραδυ ειναι σαν πρωτευουσα της βορειας ευρωπης μετα τις 10
δεν κυκλοφορει πουστης
η ζωη ειναι μετα τις 12 ρε ραμολια
αυτο το νημα των παπουληδων καλο ειναι δε λεω
αλλα λογω των γηραιων συμμετεχοντων μετα τις 12 το βραδυ ειναι σαν πρωτευουσα της βορειας ευρωπης μετα τις 10
δεν κυκλοφορει πουστης
η ζωη ειναι μετα τις 12 ρε ραμολια