blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
αν ηταν καλη στις δημόσιες σχέσεις θα ειχε ήδη γαμηθει μαζί μου αλλο![]()
Ξεχνατε προφανως οτι ΚΑΙ αυτη ειναι ερωτευμενη με τον Αλεκο ...
αν ηταν καλη στις δημόσιες σχέσεις θα ειχε ήδη γαμηθει μαζί μου αλλο![]()
Ολα ειναι δυνατα αφου θελει ναναι επιδημια....τι δεν καταλαβαινειs????Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;;;
είσαι υπερφυαλος δεν κάνω εταιρεία μαζί σου θα μπω στην εταιρεία του μπλιζαν ηταν καλη στις δημόσιες σχέσεις θα ειχε ήδη γαμηθει μαζί μου αλλο![]()
α ναι αυτο μου διέφυγεΞεχνατε προφανως οτι ΚΑΙ αυτη ειναι ερωτευμενη με τον Αλεκο ...
είναι σπαθί. Απλά την γουστάρει πολύΑλήθεια?Ειναι φίλη μου.Να του τη γνωρίσω ή θα με κανει ρεζίλι?
μονο εγω μπορω να σε κάνω πλούσια γεροντοκόρηείσαι υπερφυαλος δεν κάνω εταιρεία μαζί σου θα μπω στην εταιρεία του μπλιζκουφοντιναμε τα μελισσια. αχαχαχαχ
Ε κάνε με τι περιμένεις ?μονο εγω μπορω να σε κάνω πλούσια γεροντοκόρη
Μπλιζζ δεν φτιαχνεις κανα κοτετσι,να εχεις και φρεσκα αυγουλακια ποσεΟταν ασχοληθω με τη μελισσοκομικη;;;
τιποτα δεν δίνεται χωρίς αντάλλαγμα και Συ δεν εχεις τιποτα που να με ενδιαφέρειΕ κάνε με τι περιμένεις ?
α ναι αυτο μου διέφυγε![]()
Ε τότε άσε με ν κάμω επιχειρήσεις με τα παιδιά μάνα μουτιποτα δεν δίνεται χωρίς αντάλλαγμα και Συ δεν εχεις τιποτα που να με ενδιαφέρει![]()
Μπλιζζ δεν φτιαχνεις κανα κοτετσι,να εχεις και φρεσκα αυγουλακια ποσε![]()
θες να γίνεις η ηλεκτρονική Θεσσαλονίκης ; Άκου μπραμπ να πας μπροστάΕ τότε άσε με ν κάμω επιχειρήσεις με τα παιδιά μάνα μου
Μπλιζζ δεν φτιαχνεις κανα κοτετσι,να εχεις και φρεσκα αυγουλακια ποσε![]()
Mελανα ζωμο???? Μια αηδια ητοχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Δεν κανω διαιτα.
Απλως διαγω βιον λιτον!
Mελανα ζωμο???? Μια αηδια ητο![]()
στις επιχειρήσεις είμαι άσσος. Μπορώ ν τις κλείσω όλες μόνη μου σε μια μέρα από τότε που τις άνοιξα. Κι αυτό είναι δέσμευσηθες να γίνεις η ηλεκτρονική Θεσσαλονίκης ; Άκου μπραμπ να πας μπροστά