Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ε και τι? μπρος μπιφορ χοζ....Αφού έχεις γκομενα Σαούλ
επισης η εισαγγελεας ειναι η καθηγητρια τα βραδυα...αφου τα ειπαμε αυτα
ε και τι? μπρος μπιφορ χοζ....Αφού έχεις γκομενα Σαούλ
αμέ. Έχω για τους άλλους για σένα δεν θα έχω ?μηπως εχεις κατι σε νοικοκυρα?![]()
ας τα ε και. Πολύ αέρα πήρατε σειρά έχουν οι χωρίς γκομεναε και τι? μπρος μπιφορ χοζ....
επισης η εισαγγελεας ειναι η καθηγητρια τα βραδυα...αφου τα ειπαμε αυτα
συνηθισμενα τα βουνα απ τα χιονια τυπε...γι αυτο δινω τηλεφωνο στο μπαμ χωρις να σπαταλω τον πολυτιμο μου χρονο...οσες με πηραν, της γαμησα χωρις μα και μου...για τις αλλες,εχασα 2 λεπτα απο τη ζωη....δε θελω να γινομαι σπασαρχιδας τυπε αλλα 99,99% δε θα παρει :-
συνηθισμενα τα βουνα απ τα χιονια τυπε...γι αυτο δινω τηλεφωνο στο μπαμ χωρις να σπαταλω τον πολυτιμο μου χρονο...οσες με πηραν, της γαμησα χωρις μα και μου...για τις αλλες,εχασα 2 λεπτα απο τη ζωη....
τυπε αν δινεις εσυ το τηλεφωνο σου δε προκειται να γαμησεις ουτε τη δευτερα παρουσιασυνηθισμενα τα βουνα απ τα χιονια τυπε...γι αυτο δινω τηλεφωνο στο μπαμ χωρις να σπαταλω τον πολυτιμο μου χρονο...οσες με πηραν, της γαμησα χωρις μα και μου...για τις αλλες,εχασα 2 λεπτα απο τη ζωη....
καπως ετσι ειναι η πωλητρια στο επιπλαδικο
καυλως τονΚαλησπερα παιδακια.![]()
ελα ρε και σε ψαχνει ο απουσιολογοςΚαλησπερα παιδακια.![]()
Απο καυλες αλλο τιποτα. Εχει αρχισει η περιοδος των ισχνων αγελαδωνκαυλως τον![]()
Το κεφαλι κατω και δουλεια. Προβληματικο ιντερνετ επισης.ελα ρε και σε ψαχνει ο απουσιολογος![]()
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ