raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.313
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχει σπιτι η γκομεναray exeis xesei pote sto spiti ths gkomenas
δεν εχει σπιτι η γκομεναray exeis xesei pote sto spiti ths gkomenas
δεν εχει σπιτι η γκομενα
σε κοιταζει και χυνει μποι μουπαιδια η ερι με το που με βλεπει σταζει...της εχω προκαλεσει ντουβρουτζα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα ρε τυπε δεν ειμαι και ρινοκερος...μια χαρα θα χεσω...το καλοκαιρι οταν θα πατε διακοπες πως θα χεζεις το εχεις σκεφτει
αμα πας διακοπες με γκομενα δε χεζεις ρε ντοπα.βαζεις ταπα.το καλοκαιρι οταν θα πατε διακοπες πως θα χεζεις το εχεις σκεφτει
το χω κανει αλοιφη το πουτανακι...σε κοιταζει και χυνει μποι μου![]()
ρε τυπε αν εχω φαει ολα αυτα μαλλον θα εχω χεστει στον υπνο μου..οποτε το πρωι ο,τι και να κανω δεν εχει νοημα...ραυ ακου σκηνικο
εχεις παει με την γκομενα ροδο τον ιουλιο
το προηγουμενο απογευμα πινετε καφε στο λιμανι μετα σουβλακια με σαπιο γυρο κ το βραδυ τσιπουρακια σε μια ψαροταβερνα
αυτη ειναι κουλουριασμενη στη κοιλια σου ολο το βραδυ κ την ζεσταινει
ξημερωνει
τι κανεις
Μήπως γιαυτό δε μου κάθετε καμία? Επειδή είμαι πολύ παρορμητικός?αμα πας διακοπες με γκομενα δε χεζεις ρε ντοπα.βαζεις ταπα.
ρε τυπε αν εχω φαει ολα αυτα μαλλον θα εχω χεστει στον υπνο μου..οποτε το πρωι ο,τι και να κανω δεν εχει νοημα...
Πρεπει να εισαι ηπιων τονων............Να χεζειs οταν κοιματαιΜήπως γιαυτό δε μου κάθετε καμία? Επειδή είμαι πολύ παρορμητικός?![]()
δεν συγκατοικουμε ρε τυπε..γιατι να ρθει να με χεσει??? :S :S :S :Sη γκομενα εχει χεσει σπιτι σου
Δε μπορώ θέλω ότι το κρατάω μέσα μου να το βγάζωΠρεπει να εισαι ηπιων τονων............Να χεζειs οταν κοιμαται![]()
ντοπα μου θυμισες μια φιλη της αδερφης μου που οποτε ερχοταν σπιτι εχεζε και τη λεγαμε η ειρηνη η χεστραη γκομενα εχει χεσει σπιτι σου
Να το βγαζειs αργοτερα.......Να παταs pause.........Το ιδιο γινεται και με την κλανιαΔε μπορώ θέλω ότι το κρατάω μέσα μου να το βγάζω![]()
ντοπα μου θυμισες μια φιλη της αδερφης μου που οποτε ερχοταν σπιτι εχεζε και τη λεγαμε η ειρηνη η χεστρα![]()
τι να πω ρε ντοπα.εχεζε λεμε,δε πηγαινα μαζι της![]()
![]()
gia pes kana skhniko
ηταν καλο μωρο?τι να πω ρε ντοπα.εχεζε λεμε,δε πηγαινα μαζι της![]()
παπαριαηταν καλο μωρο?