Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τους αντρες να τους αποφευγεις, ειναι ατιμοι σε ολα και καθολου μπεσα. ;)Να μην έχει έναν στη γειτονιά μου να μου κάτσει ρε πουστικ
Τους αντρες να τους αποφευγεις, ειναι ατιμοι σε ολα και καθολου μπεσα. ;)Να μην έχει έναν στη γειτονιά μου να μου κάτσει ρε πουστικ
Τα γκομενακια ειναι ωραια ρε και σαν χαρακτηρες. ;)Με τη συγκεκριμενη ρατσα ειμαι λιγο προκατειλημμενος, αν και ομολογουμενως εχει να επιδειξει αξια σκυλια του πολεμου σε πολλες περιπτωσεις!
Ναι δεν διαφωνω, απλα σε αυτους ειναι οι περισσοτεροι ετσι ;)Και Έλληνες βικινγκ δεν έχουν μπεσα
Τα γκομενακια ειναι ωραια ρε και σαν χαρακτηρες. ;)
Παντως τα καλα τσιπουραδικα προσφερουν και πολλα διαφορετικα πιατα, να το λαβεις υποψιν και αυτοτην ωρα που ετρωγα με ηρθε μια ιδεα . εχει γεμισει ο τοπος απο τσιπουραδικα γιατι να μην ανοιξουν και τσιμπουκαδικα εχεις καβλες κυριε μπαινεις ειναι κοπελιτσες τους δινεις 5 ευρω με καποτα 10 ανευ και στον παιρνουν στο στομα ξελαφρωνεις και πας στην δουλεια σου!!!! νομιζω οποιος ανοιξει τετοιο μαγαζι θα χεστη στα φραγκα!!!!
είναι σαρδαναπαλος αλλά έχω κάτι αλβανούς ποινικούς καλόπαιδα κι αν πάει να μου φάει λεφτά θα τον φάει η μαρμάγκα. Θυμάσαι τον Μήτσο τον περιπτερά τι έπαθε ? Ακόμα την λέει την ιστορία ο Μπάμπης..ερι το κατερινιωτη να τον προσεχεις ειναι τσογαδορος τωρα μιλαει για στοιχημα !!!!!!!!!!! εισαι καλο κοριτσι και αγαθο μην σου φαει λεφτα για βερες και τα εχει ακουμπησει στο βεροια-πανιωνιος τα λεφτα και μετα σου λεει παρακουσες εγω βεροια ελεγα και εσυ ακουγες βερες!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα το ερη το αγαπαει ρε...δεν το κανει τετοια!ερι το κατερινιωτη να τον προσεχεις ειναι τσογαδορος τωρα μιλαει για στοιχημα !!!!!!!!!!! εισαι καλο κοριτσι και αγαθο μην σου φαει λεφτα για βερες και τα εχει ακουμπησει στο βεροια-πανιωνιος τα λεφτα και μετα σου λεει παρακουσες εγω βεροια ελεγα και εσυ ακουγες βερες!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είναι σαρδαναπαλος αλλά έχω κάτι αλβανούς ποινικούς καλόπαιδα κι αν πάει να μου φάει λεφτά θα τον φάει η μαρμάγκα. Θυμάσαι τον Μήτσο τον περιπτερά τι έπαθε ? Ακόμα την λέει την ιστορία ο Μπάμπης..
είναι σαρδαναπαλος αλλά έχω κάτι αλβανούς ποινικούς καλόπαιδα κι αν πάει να μου φάει λεφτά θα τον φάει η μαρμάγκα. Θυμάσαι τον Μήτσο τον περιπτερά τι έπαθε ? Ακόμα την λέει την ιστορία ο Μπάμπης..
Λαρυ σήμερα αυτό συζητούσαμε με ένα φίλο μου που είναι στ[size=18pt]η[/size] σδοε τον ρωτούσα αν ελέγχουν μαγαζά μπουρδελα κτλ και πως κάνουν καταγγελία. Αν γίνονται αυτεπαγγελτα κτλ. Και αν μπορώ νομιμα να ανοίξω τσαμπουκαδικο αχαχαχαχαχα