Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Με τη συγκεκριμενη ρατσα ειμαι λιγο προκατειλημμενος, αν και ομολογουμενως εχει να επιδειξει αξια σκυλια του πολεμου σε πολλες περιπτωσεις!
Τα γκομενακια ειναι ωραια ρε και σαν χαρακτηρες. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και Έλληνες βικινγκ δεν έχουν μπεσα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εφαγα ενα σπανακοριζο αλλο πραγμα !!!!! ειχε το εστιατοριο και μια αλβανιδα μπαμπατσικη σερβιτορα καβλαντιστικα και ηρθα!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα γκομενακια ειναι ωραια ρε και σαν χαρακτηρες. ;)

:dunno: :dunno: Δεν εχω ιδεα, δε μπορω να το αμφισβητησω, παει καιρος απο τοτε που εχω κοψει το σπορ.... Απλα η ρατσα ειναι περιεργη γενικοτερα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
την ωρα που ετρωγα με ηρθε μια ιδεα . εχει γεμισει ο τοπος απο τσιπουραδικα γιατι να μην ανοιξουν και τσιμπουκαδικα εχεις καβλες κυριε μπαινεις ειναι κοπελιτσες τους δινεις 5 ευρω με καποτα 10 ανευ και στον παιρνουν στο στομα ξελαφρωνεις και πας στην δουλεια σου!!!! νομιζω οποιος ανοιξει τετοιο μαγαζι θα χεστη στα φραγκα!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λαρυ σήμερα αυτό συζητούσαμε με ένα φίλο μου που είναι στη σδοε τον ρωτούσα αν ελέγχουν μαγαζά μπουρδελα κτλ και πως κάνουν καταγγελία. Αν γίνονται αυτεπαγγελτα κτλ. Και αν μπορώ νομιμα να ανοίξω τσαμπουκαδικο αχαχαχαχαχα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
την ωρα που ετρωγα με ηρθε μια ιδεα . εχει γεμισει ο τοπος απο τσιπουραδικα γιατι να μην ανοιξουν και τσιμπουκαδικα εχεις καβλες κυριε μπαινεις ειναι κοπελιτσες τους δινεις 5 ευρω με καποτα 10 ανευ και στον παιρνουν στο στομα ξελαφρωνεις και πας στην δουλεια σου!!!! νομιζω οποιος ανοιξει τετοιο μαγαζι θα χεστη στα φραγκα!!!!
Παντως τα καλα τσιπουραδικα προσφερουν και πολλα διαφορετικα πιατα, να το λαβεις υποψιν και αυτο   :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ερι το κατερινιωτη να τον προσεχεις ειναι τσογαδορος τωρα μιλαει για στοιχημα !!!!!!!!!!! εισαι καλο κοριτσι και αγαθο μην σου φαει λεφτα για βερες και τα εχει ακουμπησει στο βεροια-πανιωνιος τα λεφτα και μετα σου λεει παρακουσες εγω βεροια ελεγα και εσυ ακουγες βερες!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έχω καλές φιλίες λαρυ μου να με βοηθήσουν να στήσω κι εγώ μια επιχείρηση αχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι το κατερινιωτη να τον προσεχεις ειναι τσογαδορος τωρα μιλαει για στοιχημα !!!!!!!!!!! εισαι καλο κοριτσι και αγαθο μην σου φαει λεφτα για βερες και τα εχει ακουμπησει στο βεροια-πανιωνιος τα λεφτα και μετα σου λεει παρακουσες εγω βεροια ελεγα και εσυ ακουγες βερες!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
είναι σαρδαναπαλος αλλά έχω κάτι αλβανούς ποινικούς καλόπαιδα κι αν πάει να μου φάει λεφτά θα τον φάει η μαρμάγκα. Θυμάσαι τον Μήτσο τον περιπτερά τι έπαθε ? Ακόμα την λέει την ιστορία ο Μπάμπης..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
χαχαχα το ερη το αγαπαει ρε...δεν το κανει τετοια!  :P

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
mafia.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
είναι σαρδαναπαλος αλλά έχω κάτι αλβανούς ποινικούς καλόπαιδα κι αν πάει να μου φάει λεφτά θα τον φάει η μαρμάγκα. Θυμάσαι τον Μήτσο τον περιπτερά τι έπαθε ? Ακόμα την λέει την ιστορία ο Μπάμπης..
:grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπλιζ μου έλειψες που ήσουν ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

τι ειπες τωρααααα!!!!!! τι να κανει αυτη η ψυχη ?????? οπωτε πηγαινα να ψωνισω ολο μου ελεγε " ηταν και ψευδος¨  ΠΑΕΙ ΦΙΛΑΘΑΚΗ ΧΑΛΑΘΕ Η ΚΕΝΟΝΙΑ.......!!!!! και παντα τον ρωτουσα γιατι το λες αυτο και μου λεγε δε βλεπειθ τον πιαθανε και τον θιμο με λουλουθια απεναντι ειχε τσθοντες στο υπογειο παρανομεθ...... !!!!!!!!!!!
και η πλακα ηταν πως ο χαφιες ηταν αυτος χαχααχαχαχαχαχαχαααχαχχααχαχαααααχαχ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Λαρυ σήμερα αυτό συζητούσαμε με ένα φίλο μου που είναι στ[size=18pt]η[/size] σδοε τον ρωτούσα αν ελέγχουν μαγαζά μπουρδελα κτλ και πως κάνουν καταγγελία. Αν γίνονται αυτεπαγγελτα κτλ. Και αν μπορώ νομιμα να ανοίξω τσαμπουκαδικο αχαχαχαχαχα

Ρε τον μπουστη τον Ερι.....  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom