Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
δεν είναι για καθημερινή αυτά έχουμε δουλειά

κάποτε μας είχε φέρει ένας προμηθευτής, σε μια άλλη εταιρεία, τσίπουρο σαν δώρο.
αρκετά δυνατό...
λίγες σταγόνες μέσα σε (πολύ)ζεστή σοκολάτα ήταν ταμάμ τον χειμώνα! :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κάποτε μας είχε φέρει ένας προμηθευτής, σε μια άλλη εταιρεία, τσίπουρο σαν δώρο.
αρκετά δυνατό...
λίγες σταγόνες μέσα σε (πολύ)ζεστή σοκολάτα ήταν ταμάμ τον χειμώνα! :rockon: :rockon:

Μπεκρη  καφεs  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
12342833_836256613153537_7358406591546982725_n.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
και ποιος σε ήξερε εσενα ενα νικ απειλήσανε η σιχαμένη πουτανα τόλμησε να απειλήσει οικογένεια αλλα το σκέφτεται ακομα αν ξανά κολλάνε τα αυτιά  στην θέση τους

Έχω την αίσθηση ότι η απάντηση δεν απευθύνεται σε εμένα ή εσένα, θα ήταν παράδοξο άλλωστε, αλλά έχει άλλον αποδέκτη στην πραγματικότητα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ή όχι;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
Έχω την αίσθηση ότι η απάντηση δεν απευθύνεται σε εμένα ή εσένα, θα ήταν παράδοξο άλλωστε, αλλά έχει άλλον αποδέκτη στην πραγματικότητα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ή όχι;
οι τοκογλυφοι εχουν ποικίλους τρόπους να εξασφαλίζουν οτι οι οφειλέτες θα εκπληρώσουν το χρέος τους 

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα γουστα πληρωνονται κυριε  ;) μλκ ειμαστε εμεις δλδ που πηραμε μικρο αμαξακι... αμα εχεις λεφτα πληρωνεις και παραπανω...σε αυτο τουλαχιστον φαιρεται σωστα ο συριζα. :)

Λογική ναυάγιο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα Μπλιζ, από τα δεκάδες ραντεβού θανάτου που δόθηκαν, το μόνο που πραγματοποιήθηκε ήταν του Σλάβι με τον Μπέμπα. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι το νικ έδειρε τον κλώνο του. Εντάξει, αν ισχύει, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Μπέμπας έκανε χαβαλέ που έγραψε ιστορία στο μπου.

Από την άλλη μου έρχονται στο μυαλό κάποιες περιπτώσεις νικ που σιχαίνονται τα άντερά τους, ζουν και αναπνέουν μες στη χολή, δεν θα μου φαινόταν καθόλου απίθανο να αυτοπλακώνονταν για να χαλαρώσουν, όταν δεν γαμάνε σπιτάκια για παράδειγμα.

Δε συνταγογραφει και ο μαμημενος ο ΕΟΠΥΥς τις ηρεμιστικες......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το δικο μου το σπιτι κ την πεθαμενη μανα μου την εχουν γαμησει διαφοροι εδω μεσα. Απλα δε με νοιαζει. Δεν με αγγιζουν. Δεν εχω να φοβηθω κανενα ουτε εχω βλαψει καποιον για να με απειλησει ετσι.. Και αν με αγγιξουν μαλλον θα καουν. Φωτο δικη μου ομως οποιος αναρτησει, θα με βρει την αλλη μερα εξω απο το σπιτι του.
Μονος μου και μονος του / της.
Καληνυχτα σε ολους. Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση.

Σιγά βρε αγριοκοτα που δεν καταλαβαινεις ποσο ξεφτιλιζεσαι εσυ και η προστατευόμενη σου σε δυο μονο απαντήσεις σου. Απο τη μια "θα γαμησεις σπιτάκια" αν αναρτήσει καποιος φωτο σου, κανε οτι γουσταρεις, απο την αλλη παραδέχεσαι οτι στην υπόθεση λάστιχο οι φωτο ηταν ΜΟΥΦΑ.

Ποσο αμοιβαδες παίζει να ειστε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελάτε ρε Deuka και Brab, ασχολείστε ακομα με τα ναυάγια της ζωης;;;; Πλεον ουτε γέλιο δε μας προσφέρουν, μονο ΟΙΚΤΟ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δλδ προτιμας να εχουν αυξηση και τα μικρου κυβισμου αυτοκινητα, αυτα που ανηκουν κυριος σε μικρομεσαιους,ανεργους, φτωχους.οκ εγω ειμαι με την αλλη λογικη, αυξηση μονο σε αυτους που εχουν ακριβα αυτοκινητα και γερη αυξηση οχι αστεια.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δηλαδή ένα καινούργιο αμάξι χαμηλού κυβισμού που ρυπαίνει λιγότερο και είναι ασφαλέστερο είναι λογικό να πληρώνει περισσότερα από το σαράβαλο 15ετίας;

Ή ένα υβριδικό πρέπει να πληρώνει τέλη ενώ πριν έκαναν μαλακία που έδιναν κίνητρα για την αγορά τους;

Επίσης είναι γούστα να αποτελειώνεις την ήδη τσακισμένη αγορά αυτοκινήτου δίνοντας τη χαριστική βολή τη στιγμή που χιλιάδες θέσεις εργασίας εξαρτώνται από αυτήν.

Οκ. Δυστυχώς με τέτοια μυαλά μας κυβερνούν οι πρώτη φορά τόσο μπάζα.
Εγω για ακριβα αμαξια μιλησα ρε φιλε.Αυτο ενοουσα οταν ελεγα για γουστα, και το δικο μου σχετικα καινουργιο ειναι μοντελο 08
Οσο για την αγορα που λες εχει ψοφισει εδω και χρονια λογο κρισης, εχω ιαπωνικο αμαξι και εδω και καποια χρονια σταματισε να υπαρχη επισιμη αντιπροσωπια στην ελλαδα, λες και για αυτο να φταει που ο συριζα αυξησε τα τελη τωρα  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δλδ προτιμας να εχουν αυξηση και τα μικρου κυβισμου αυτοκινητα, αυτα που ανηκουν κυριος σε μικρομεσαιους,ανεργους, φτωχους.οκ εγω ειμαι με την αλλη λογικη, αυξηση μονο σε αυτους που εχουν ακριβα αυτοκινητα και γερη αυξηση οχι αστεια.

Όχι τύπε μου, εμενα η λογική μου  ειναι να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ αύξηση. Να σταματήσει η ληστεία που γινεται ειδικα στην "παχιά αγελάδα" είσπραξης φόρων, το αυτοκινητο. Και οσο με ενοχλεί που σε 3 χρονια σχεδόν τριπλασιάστηκε το ποσο άμεσης φορολόγησης (τέλη και φόρος πολυτελείας) που πληρώνω για το αυτοκινητο, αλλο τοσο με ενοχλεί αυτο που "ανακάλυψαν" τωρα για να εχουν έσοδα. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ με ενοχλεί και η ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom