life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το χουμουs ειναι το αγγλικο τζατζικιεγω ακμ δε καταλαβα γτ ειναι πικαντικο το συγκεκριμενο
Το χουμουs ειναι το αγγλικο τζατζικιεγω ακμ δε καταλαβα γτ ειναι πικαντικο το συγκεκριμενο
απο ανατολη ειναι,τωρα οι αγγλοι τι κανουν αλλο καπελοΤο χουμουs ειναι το αγγλικο τζατζικι
ε το τραβας αχαχαχαχαχα μετά θα θέλω τσιπουρακι και τέτοιαβάλε και μια ρέγκα!![]()
![]()
Σιγουρα κλεμμενο ειναι.....και οι Αμερικανοι εχουνε το γουακαμολεαπο ανατολη ειναι,τωρα οι αγγλοι τι κανουν αλλο καπελο
Το δικο μου το σπιτι κ την πεθαμενη μανα μου την εχουν γαμησει διαφοροι εδω μεσα. Απλα δε με νοιαζει. Δεν με αγγιζουν. Δεν εχω να φοβηθω κανενα ουτε εχω βλαψει καποιον για να με απειλησει ετσι.. Και αν με αγγιξουν μαλλον θα καουν. Φωτο δικη μου ομως οποιος αναρτησει, θα με βρει την αλλη μερα εξω απο το σπιτι του.
Μονος μου και μονος του / της.
Καληνυχτα σε ολους. Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση.
μα το γουακαμολε ανεκαθεν ηταν μεξικανικο...Σιγουρα κλεμμενο ειναι.....και οι Αμερικανοι εχουνε το γουακαμολε
εξηγησου παρακαλωέτσι λέγεται..
ε το τραβας αχαχαχαχαχα μετά θα θέλω τσιπουρακι και τέτοια
Ναι επειδη συνορευουν.......Παντωs το ειχαν γενικα στα τραπεζια τουsμα το γουακαμολε ανεκαθεν ηταν μεξικανικο...
Το γουακαμολε είναι η πράσινη αηδία ?
Το γουακαμολε είναι η πράσινη αηδία ?
ταχινι σκορδο λεμονι κ τπτ αλλο κ πες μου μετα σε πμγαμαει.. Θα το κάνω σε μικρή ποσότητα έτσι όπως λες για σαλάτα.ίσως ταιριάζει και σαρδελα μαριναρισμενη
με κλωνο,εχεισ κανει μποτακι και γραφει μετα απο σενα,μετα απο 3 μνμτα?τι αλγοριθμο εκανες?
ναι μυστηκάτι με αβοκάντο νομίζω
την προκαλώ με ονοματεπώνυμο το ξερασμα ξέρει ποιος ειμαι και δεν εχει τα αρχιδια να κανει την απειλή της πράξη για τόσο αναρχιδο μουνιΚαι μένα Μπλιζ και την μάνα και το σπίτι και φυσικά δε με νοιάζει. Υπάρχουν πραγματικά απίστευτα ποστ με μπινελίκια που είχα δακρύσει από τα γέλια.
Δεν είναι το ίδιο όμως.
Δεν είναι το ίδιο να μου γράψεις στο ξεκάρφωτο σου γαμάω το σπίτι εσύ, έτσι δεν είναι;
Το προσφερουν σαν ορεκτικο...Αμα οι ανθρωποι δεν ξερουν απο τζατζικικάτι με αβοκάντο νομίζω
δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την ονομασία αλλά έτσι ονομάζεται και έχει μερικές φορές και μαϊντανό και ρίγανη. Ίσως θεωρούν ότι για σένα σαλάτα έχει έντονη γεύσηεξηγησου παρακαλω
ναι,αλλα εσυ χουμους αν παιξεις παιξε με κρεατικο οχι ψαρικοΤο γουακαμολε είναι η πράσινη αηδία ?