erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
επειδη ειμαι βαθυ πεζοδρομιο το νικ σου θα βλαστημησει το ιντερνετ που βυζαξε παλιο ξερασμα
Μην μου τα γαμησεις πολυ ομως ε;Ετσι και εγω ξέρω οσους πρέπει να ξέρω και κάνε και καμιά εξέτασουλα και ασε τις λογοτεχνικες λεξεις μιασμα και τετοια για τους μορφωμένους. εσυ εισαι βαθυ πεζοδρομιο οπως λεμε βαθυ πασοκ
![]()
χονδρο ε;Βαθύ πασοκ;
Τόσο μίσος πια;
Ο αγιος γενικα αντιπαθει πολύ λιγα πραγματα...Τι λεει ο αγιος ; εχει παθος με την κακη εννοια; με αντιπαθει;
εγω δεν τα ξερω αυθαιρετα απλα τα ξερω γιατι ξερω αυτους που πρεπει να ξερω τραβα στο σκατολακο σου τωρα μιασμα
μεχρι τοτε θα ειμαι δω να σου γαμαω την ιντερνετικη ζωη την μονη και μοναδικη σου ζωηΔεν μπορω να σου λυσω τα προβλήματα.. να πας σε ψυχιατρο.![]()
χονδρο ε;![]()
συγνωμη μπορουσα και χειροτερα ε ?Ντροπη Μπραμπ.
Ο αγιος γενικα αντιπαθει πολύ λιγα πραγματα...
Ισως λιγοτερα κ από μενα.
Απλα καπου βρισκει ενδιαφερον και καπου όχι. Και εσυ δεν εισαι από τα νικ που περνουν απαρατήρητα ;)
Ο αγιος γενικα αντιπαθει πολύ λιγα πραγματα...
Ισως λιγοτερα κ από μενα.
Απλα καπου βρισκει ενδιαφερον και καπου όχι. Και εσυ δεν εισαι από τα νικ που περνουν απαρατήρητα ;)
νικ που βγαζουν τον κθουλου από μεσα του...Και τι εννοούσε με το παθος με την κακη εννοια;
Μπραμπ ισως πρεπει να σε φωνάζω κατιναμεχρι τοτε θα ειμαι δω να σου γαμαω την ιντερνετικη ζωη την μονη και μοναδικη σου ζωη
Και τι εννοούσε με το παθος με την κακη εννοια;
Ότι σ' έχει ερωτευθεί.
η γνωμη σου για το τι ειμαι εχει τοση βαρυνουσα σημασια οσο και μια επιπλεουσα κουραδα στον θερμαικο ;)Μπραμπ ισως πρεπει να σε φωνάζω κατιναη μήπως αλκοολικη κατινα
![]()
για να το λέτε εσείς και ο σπληνάντερος κάτι θα ξέρετε![]()