Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Έμ!!!

Που να καταλάβει ο έρμος ότι ο πόθος είναι νοητικοψυχική διαδικασία. "Ο έρως είναι ένας «δαίμων», ένα ον δηλαδή που βρίσκεται ανάμεσα στο θεό και τον άνθρωπο και εκφράζει τον πόθο του ανθρώπου για την αιώνια απόκτηση του ωραίου. Η ψυχή του ανθρώπου είχε αντικρίσει κάποτε, όταν βρισκόταν ακόμα στον κόσμο των νοητών, την Ιδέα του Ωραίου που ταυτίζεται με την Ιδέα του Αγαθού, την υπέρτατη δηλαδή Ιδέα. Τώρα φυλακισμένη στο σώμα αναγνωρίζει το Ωραίο και στρέφεται προς αυτό, στην επιθυμία της να αντικρίσει και πάλι την αθάνατη Ιδέα."

Το πάθος από τη άλλη, είναι σωματικό  ειδεχθές και ασυμβίβαστο με την έννοια του πόθου, κατά τον ίδιο τρόπο που η ψυχή ειναι ασυμβίβαστη με την έννοια του θανάτου.

Υ.Γ.  Δεν τον κατακρίνω πάντως... Όλοι οι γκέιδες τα μπερδεύουν, (ίσως και ηθελημένα).  :grin:   

παντως για να ειμαστε εδω "κατω" "φυλακισμενοι" σε ενα φυσικο σωμα καποιος ΛΟΓΟΣ θα υπαρχει
αν δεν ενωθει το ανω με το κατω κεντρο δεν θα εχει εκπληρωθει ..
το "παθος" δεν ειναι ειδεχθες ειναι κινητηρια δυναμη ειναι ενεργεια που χρειαζεται μετασχηματισμο
οσο δεν το επιτυγχανουμε ειμαστε σκλαβοι του νομου των αντιθεσεων , βλεπουμε μονο τις αντιθεσεις και οχι την ενοτητα

αυτο που αναφερει ο (μεγας) Πλατων ειναι σωστο αλλα  ειναι μια "αφαιρεση" και αφορα την οδο της επιστροφης του πνευματος στην πηγη του
ειναι μια νοητικη εκδοχη του μυθου, με σχετικα δυσνοητες μεταφορικες εννοιες  (οι λεξεις και το νοημα τους πρεπει να επαναπροσδιοριστουν)
προκειται για μια αλλη εκδοχη της παραβολης του ασωτου, καταλληλη για εκεινους που εχουν νοητικη εστιαση  και που δεν θελουν να το δουν συναισθηματικα
ενω η χριστιανικη εκδοχη της Καινης διαθηκης περιγραφει το ιδιο ακριβως πραγμα με ορους συναισθηματων (γιαυτο και ειναι περισσοτερο κατανοητη)
αλλωστε η ψυχη κατα την καθοδο της προς την ενσαρκωση πρωτα θα ενδυθει το συναισθημα και μετα την χονδροειδη υλη
επομενως κατα την ΚΑΘΟΔΟ ο ποθος εκδηλωνεται προς την φυσικη υπαρξη

...κι ετσι κλεινει ο κυκλος....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
τι μπορεις να διαβασεις μωρ αδερφακι μου σε ενα σαιτ για μπουτανες  :tooth:

κασσι  :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φίλε δεν ξέρω για μου, σου, του, τις γυναίκες τις θεωρώ κοινόχρηστες, άμα συνδέσεις προσωπική αντωνυμία με θήλυ είσαι σε κακό δρόμο, οι πολύ σοβαρές περιπτώσεις, μάλιστα, καταλήγουν σε γάμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ε αμα μας πει ότι γουσταρει και αντρες με πουρα θα πεσω από τον λευκο πυργο στ αληθεια  :headbang: :headbang:

άντρες με @@ και θα προτιμούσα να μην καπνίζουν γιατί με παρασύρουν στην ακολασια και δεν το θέλω..  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παντως για να ειμαστε εδω "κατω" "φυλακισμενοι" σε ενα φυσικο σωμα καποιος ΛΟΓΟΣ θα υπαρχει
αν δεν ενωθει το ανω με το κατω κεντρο δεν θα εχει εκπληρωθει ..
το "παθος" δεν ειναι ειδεχθες ειναι κινητηρια δυναμη ειναι ενεργεια που χρειαζεται μετασχηματισμο
οσο δεν το επιτυγχανουμε ειμαστε σκλαβοι του νομου των αντιθεσεων , βλεπουμε μονο τις αντιθεσεις και οχι την ενοτητα

αυτο που αναφερει ο (μεγας) Πλατων ειναι σωστο αλλα  ειναι μια "αφαιρεση" και αφορα την οδο της επιστροφης του πνευματος στην πηγη του
ειναι μια νοητικη εκδοχη του μυθου, με σχετικα δυσνοητες μεταφορικες εννοιες  (οι λεξεις και το νοημα τους πρεπει να επαναπροσδιοριστουν)
προκειται για μια αλλη εκδοχη της παραβολης του ασωτου, καταλληλη για εκεινους που εχουν νοητικη εστιαση  και που δεν θελουν να το δουν συναισθηματικα
ενω η χριστιανικη εκδοχη της Καινης διαθηκης περιγραφει το ιδιο ακριβως πραγμα με ορους συναισθηματων (γιαυτο και ειναι περισσοτερο κατανοητη)
αλλωστε η ψυχη κατα την καθοδο της προς την ενσαρκωση πρωτα θα ενδυθει το συναισθημα και μετα την χονδροειδη υλη
επομενως κατα την ΚΑΘΟΔΟ ο ποθος εκδηλωνεται προς την φυσικη υπαρξη

...κι ετσι κλεινει ο κυκλος....
Κάσι, γιατί για το πάθος αναφερόμαστε τον Πλάτωνα; επειδή είναι "πλατωνικο"; :grin:

ειναι πάντα ωραίος ο λόγος σου :hi: :hi: :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Eτσι πρεπει. Να εισαι περηφανος για τον πατερα σου. Παει να πει οτι σε μεγαλωσε σωστα. Και εγω ειμαι περηφανος για τους γονεις μου. Και προσπαθω και τα παιδια μου να ειναι περηφανα για εμενα.
:hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο κρεμπιες παντα περιεχει συναισθημα.
Αν ηταν μια ξεπετα θα φοραγες σκουφακι, αν ηταν ξεφτίλισμα θα τελειωνες στο προσωπο.
Το να θες να την γεμισεις με τους χυμους μου όμως κρυβει αλλα πραγματα  :rolleyes:
ωραία ανάλυση κρεμπιέ... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το τι κολλησε μονο μενει να μαθουμε
Μπορεί να έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις με ιεροδουλες και δη παράνομα εξτραδακια.. οπότε τα παράσημα να σου ειναι οικείο γεγονός αλλά σου υπενθυμίζω οτι δεν είμαι πουτάνα. Πιθανολογώ ότι αν κάνεις εξετάσεις παίζει να εχεις δυο τρία αφροδίσια ειδικα αν πίνεις και γαμάς . και επειδη πίνεις πολύ και ανελεγκτα λογικά δεν εχεις ιδέα με τι πηδιέσαι. :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μην εξαπατάσθε!!! Δεν της έλλειψα!!!

Δόλια τα κίνητρά της...

Γνωρίζει ότι είμεθα φίλοι με τον κ. Σπληνάντερο, και προκαλεί ούτως ώστε να μας βάλει να τσακωθούμε για τα φρύδια της. 
Ο κύριος σπληνάντερος χαζολογεί .. ποτε δεν θα τσακωθείτε για εμένα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
Μπορεί να έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις με ιεροδουλες και δη παράνομα εξτραδακια.. οπότε τα παράσημα να σου ειναι οικείο γεγονός αλλά σου υπενθυμίζω οτι δεν είμαι πουτάνα. Πιθανολογώ ότι αν κάνεις εξετάσεις παίζει να εχεις δυο τρία αφροδίσια ειδικα αν πίνεις και γαμάς . και επειδη πίνεις πολύ και ανελεγκτα λογικά δεν εχεις ιδέα με τι πηδιέσαι. :coffee:
α σα περα μωρη βρωμιαρα ποιος σου ειπε καταρχην οτι παω με πουτανες  :jerking: και δεν σε αντιμετωπιζω  ως πουτανα οι πουτανες εχουν τον σεβασμο μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
α σα περα μωρη βρωμιαρα ποιος σου ειπε καταρχην οτι παω με πουτανες  :jerking: και δεν σου συμπεριφερομαι ως πουτανα οι πουτανες εχουν τον σεβασμο μου

Οπως ξέρεις τα παντα για εμένα έτσι αυθαίρετα ξέρω και εγω τα πάντα για εσένα.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καμία μερα που θα εχεις πιει να μας πεις και με ποιες πουτάνες πας μπραμπ να γελασουμε  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
Οπως ξέρεις τα παντα για εμένα έτσι αυθαίρετα ξέρω και εγω τα πάντα για εσένα.  ;)
εγω δεν τα ξερω αυθαιρετα απλα τα ξερω γιατι  ξερω αυτους που πρεπει να ξερω τραβα στο σκατολακο σου τωρα μιασμα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
παρακαλα να με μπαναρει καποιος και γρηγορα γιατι θα σου γαμησω τα εσωψυχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παρακαλα να με μπαναρει καποιος και γρηγορα γιατι θα σου γαμησω τα εσωψυχα
Μην μου τα γαμησεις πολυ ομως ε;  :grin:
εγω δεν τα ξερω αυθαιρετα απλα τα ξερω γιατι  ξερω αυτους που πρεπει να ξερω τραβα στο σκατολακο σου τωρα μιασμα
Ετσι και εγω ξέρω οσους πρέπει να ξέρω και κάνε και καμιά εξέτασουλα και ασε τις λογοτεχνικες λεξεις μιασμα και τετοια για τους μορφωμένους. εσυ εισαι βαθυ πεζοδρομιο οπως λεμε βαθυ πασοκ  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
Μην μου τα γαμησεις πολυ ομως ε;  :grin: Ετσι και εγω ξέρω οσους πρέπει να ξέρω και κάνε και καμιά εξέτασουλα και ασε τις λογοτεχνικες λεξεις μιασμα και τετοια για τους μορφωμένους. εσυ εισαι βαθυ πεζοδρομιο οπως λεμε βαθυ πασοκ  :2funny:
επειδη ειμαι βαθυ πεζοδρομιο το νικ σου θα  βλαστημησει το ιντερνετ  που βυζαξε παλιο ξερασμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom