Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
Φρονώ ότι στον παρόντα ιστότοπο αυτές οι δύο λέξεις πάνε μαζί.
Ο κρεμπιες παντα περιεχει συναισθημα.
Αν ηταν μια ξεπετα θα φοραγες σκουφακι, αν ηταν ξεφτίλισμα θα τελειωνες στο προσωπο.
Το να θες να την γεμισεις με τους χυμους μου όμως κρυβει αλλα πραγματα  :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.115
Πόντοι
2.606
Προφανώς δεν  θα έχετε διαβάσει ποτέ σας Πλάτωνα.  :grin:

Επειδή θα σας πέσει ολίγον βαρύς και δυσκολονόητος, διαβάστε το "Θάνατος στην Βενετία" του Τόμας Μαν. Δεν παραγματεύεται το αντικείμενο με την ίδια διαύγεια, αλλά φρονώ ότι "θεματικά" είναι πιο κοντά στα γούστα σας.  :)
:gay:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Το  μωρό μου   θέλει  να  έρθει  Ελλάδα   :2funny: :2funny:

Очень хочу в Грецию) увидеть тебя))  

Η  να πάω  εγώ ?

Ты приедешь в Санкт-Петербург?))) 

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
τι κανετε σκατογεροι!?  :thefinge:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

Έμ!!!

Που να καταλάβει ο έρμος ότι ο πόθος είναι νοητικοψυχική διαδικασία. "Ο έρως είναι ένας «δαίμων», ένα ον δηλαδή που βρίσκεται ανάμεσα στο θεό και τον άνθρωπο και εκφράζει τον πόθο του ανθρώπου για την αιώνια απόκτηση του ωραίου. Η ψυχή του ανθρώπου είχε αντικρίσει κάποτε, όταν βρισκόταν ακόμα στον κόσμο των νοητών, την Ιδέα του Ωραίου που ταυτίζεται με την Ιδέα του Αγαθού, την υπέρτατη δηλαδή Ιδέα. Τώρα φυλακισμένη στο σώμα αναγνωρίζει το Ωραίο και στρέφεται προς αυτό, στην επιθυμία της να αντικρίσει και πάλι την αθάνατη Ιδέα."

Το πάθος από τη άλλη, είναι σωματικό  ειδεχθές και ασυμβίβαστο με την έννοια του πόθου, κατά τον ίδιο τρόπο που η ψυχή ειναι ασυμβίβαστη με την έννοια του θανάτου.

Υ.Γ.  Δεν τον κατακρίνω πάντως... Όλοι οι γκέιδες τα μπερδεύουν, (ίσως και ηθελημένα).  :grin:   

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έμ!!!

Που να καταλάβει ο έρμος ότι ο πόθος είναι νοητικοψυχική διαδικασία. "Ο έρως είναι ένας «δαίμων», ένα ον δηλαδή που βρίσκεται ανάμεσα στο θεό και τον άνθρωπο και εκφράζει τον πόθο του ανθρώπου για την αιώνια απόκτηση του ωραίου. Η ψυχή του ανθρώπου είχε αντικρίσει κάποτε, όταν βρισκόταν ακόμα στον κόσμο των νοητών, την Ιδέα του Ωραίου που ταυτίζεται με την Ιδέα του Αγαθού, την υπέρτατη δηλαδή Ιδέα. Τώρα φυλακισμένη στο σώμα αναγνωρίζει το Ωραίο και στρέφεται προς αυτό, στην επιθυμία της να αντικρίσει και πάλι την αθάνατη Ιδέα."

Το πάθος από τη άλλη, είναι σωματικό  ειδεχθές και ασυμβίβαστο με την έννοια του πόθου, κατά τον ίδιο τρόπο που η ψυχή ειναι ασυμβίβαστη με την έννοια του θανάτου.

Υ.Γ.  Δεν τον κατακρίνω πάντως... Όλοι οι γκέιδες τα μπερδεύουν, (ίσως και ηθελημένα).  :grin:   

Εισαι απίστευτος.  :hi:

Επισκέπτης
καλα ρε ! ειπαμε ! υπαρχουν και αλλου Ερες! μην κανεις ετσι ! αντι να τον περιμενει ο Αγιος τον περιμενεις εσυ! ?
με τρωει το σαρακι... :(
Θελω το ντιμπλ αφθονο στις φλεβες μου να ρεει κ ένα τσιγαρο σερτικο για παρτη της να καιει!! :crazy:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το  μωρό μου   θέλει  να  έρθει  Ελλάδα   :2funny: :2funny:

Очень хочу в Грецию) увидеть тебя))  

Η  να πάω  εγώ ?

Ты приедешь в Санкт-Петербург?))) 

Κοσμά, Κώστα η Λουίζα θα μας επισκεφθεί τελικά;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
με τρωει το σαρακι... :(
Θελω το ντιμπλ αφθονο στις φλεβες μου να ρεει κ ένα τσιγαρο σερτικο για παρτη της να καιει!! :crazy:

1ον αλλαξε ουισκι
2ον κοψε το τσιγαρο, καπνιζε πουρα
......ετσι αλλαζεις στατους - που λενε και στο χωριο μου - και εχεις πιθανοτητες να ριξει το βλεμα της απανω σου ! ρεμπεσκε!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
τριβη που γυρνας και δεν το μολογας!? παλιοκουφαλα!

Επισκέπτης
1ον αλλαξε ουισκι
2ον κοψε το τσιγαρο, καπνιζε πουρα
......ετσι αλλαζεις στατους - που λενε και στο χωριο μου - και εχεις πιθανοτητες να ριξει το βλεμα της απανω σου ! ρεμπεσκε!
ε αμα μας πει ότι γουσταρει και αντρες με πουρα θα πεσω από τον λευκο πυργο στ αληθεια  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom