blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Πέφτετε σε αντιφάσεις.![]()
Ουδόλως!
Είμαι δικηγόρος και χειρίζομαι τις υποθέσεις των πελατών μου κατά το δοκούν!
Πέφτετε σε αντιφάσεις.![]()
Ουδόλως!
Είμαι δικηγόρος και χειρίζομαι τις υποθέσεις των πελατών μου κατά το δοκούν!
Με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών!
δηλαδή αν ποτέ μου πεις να μου στείλεις τιμολόγιο, να πηγαίνω τοίχο τοίχο![]()
![]()
![]()
Είχατε ερωτική επαφή μαζί της; Ναι ή όχι.
πείτε το ...σαρκική επαφή ..να μας σηκωθεί..... αί τρίχαι ..τουλάχιστον
![]()
Άγιε, έχω κατι περισσευούμενα τιμολόγια στο γραφείο, να στα στείλω?![]()
![]()
![]()
το τι κολλησε μονο μενει να μαθουμεΜε βάση την κριτική του (αν είναι αληθής και δεν πρόκειται για "προωθητική" ενέργεια στα πλαίσια της εξυπηρέτησης της πελάτου του), η σαρκική επαφή είναι δεδομένη. Αυτό που αναζητούμε, είναι το αν υπήρξε καποιου είδους συναίσθημα κατα την διάρκεια της επαφής.
βρε αι στα διαλα πια και συ και ο κοστακισ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το τι κολλησε μονο μενει να μαθουμε
ουτε με γαντια δεν ειναι να ακουμπας τα σκατα καθως ειναι γνωστο οτι τα γαντια θα γινουν σκατενια τα σκατα ποτε γαντενια ;)Είναι κι αυτό βέβαια ένα θέμα προς συζήτηση, αλλά δηλώνω αναρμόδιος.
Φρονώ ότι αυτό θα εξετάστει ενδελεχώς από την ιατρική ομάδα του παρόντος ιστοτοπου.![]()
καλησπέρα σαςΕίναι γυναίκα (ο Ύψιστος να την κάνει, βέβαια...) για την οποία ενδιαφέρεται σοβαρά φίλος. Συνεπώς ό,τι αίσθημα και να τρέφω δι΄αυτήν, οφείλω να το καταπνίξω.
ουτε με γαντια δεν ειναι να ακουμπας τα σκατα καθως ειναι γνωστο οτι τα γαντια θα γινουν σκατενια τα σκατα ποτε γαντενια ;)
Είναι γυναίκα (ο Ύψιστος να την κάνει, βέβαια...) για την οποία ενδιαφέρεται σοβαρά φίλος. Συνεπώς ό,τι αίσθημα και να τρέφω δι΄αυτήν, οφείλω να το καταπνίξω.
Για το ονομα του θεού!!! Όχι!!!
![]()