Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οτι φαι και να κανει το κανει πολυ καλο ρε συ. Να σημερα ειχαμε γεμιστα και ειναι σπεσιαλ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε την μανουλα. Για πες το καλυτερο φαγητο που κανει
![]()
Οτι φαι και να κανει το κανει πολυ καλο ρε συ. Να σημερα ειχαμε γεμιστα και ειναι σπεσιαλ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε την μανουλα. Για πες το καλυτερο φαγητο που κανει
![]()
να ερθεις να μου το βαλεις εσυΩς τότε βάλτο μήλο εκεί που ξέρεις![]()
ευγεΟτι φαι και να κανει το κανει πολυ καλο ρε συ. Να σημερα ειχαμε γεμιστα και ειναι σπεσιαλ!![]()
Και πατεραδες μονο δυο. Ο φυσικος και αυτος που μας μεγαλωσεΤι να την κανω που μανα ειναι μονο μια + οτι κανει ωραια φαγητα. Αλλιως θα την ειχα καθαρισει![]()
![]()
![]()
κατσε να στείλω ενα αρκουδακι στον αγιο με τον οποιο πιρφοριζω![]()
Δεν τρελάθηκα ακόμηνα ερθεις να μου το βαλεις εσυ![]()
κ. The Saint! δεν μας λείψατε αλλά αυτό μάλλον το γνωρίζετε.
Λείψατε όμως στην κα. Erinal!!!
Αγιε δεν φτανει αυτο αλλα θελω να φαω γαρίδες..υπαρχει συσχετισμος;![]()
Στην περιπτωση σου μπορει να ειναι και δυο δε ξερω. Σε μενα ενας και μοναδικος και ο φυσικος και αυτος που με μεγαλωσε.. και ειμαι πολυ περηφανος για αυτον τον ανθρωπο.Και πατεραδες μονο δυο. Ο φυσικος και αυτος που μας μεγαλωσε![]()
Μην εξαπατάσθε!!! Δεν της έλλειψα!!!
Δόλια τα κίνητρά της...
Γνωρίζει ότι είμεθα φίλοι με τον κ. Σπληνάντερο, και προκαλεί ούτως ώστε να μας βάλει να τσακωθούμε για τα φρύδια της.
Μαλάκα μου έλεος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσάς σας έλειψε;
Είναι γυναίκα (ο Ύψιστος να την κάνει, βέβαια...) για την οποία ενδιαφέρεται σοβαρά φίλος. Συνεπώς ό,τι αίσθημα και να τρέφω δι΄αυτήν, οφείλω να το καταπνίξω.
Τι αισθήματα τρέφετε;![]()
Πάθος (με την κακή έννοια).
Αλήθεια...
Εσείς, που με κάθε ευκαιρία παρουσιάζεστε αυτόκλητα ως ο συνήγορός της, τι αισθήματα τρέφετε δι αυτήν;
Ο επιτυχημένος συνήγορος οφείλει να μην εμπλέκεται συναισθηματικά στις υποθέσεις του πελάτου του!
Το ότι το παραδέχεσθε, είναι ενα καλό βήμα.
Αμοίβεσθε για τις υπηρεσίες που της παρέχετε;
Με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών!
Αντελήφθην. Είσθε δεοντολόγος, και ούτως η σχέση σας είναι καθαρά πελατειακή.
Και τι ποσό λάβατε (αν δεν γίνομαι αδιάκριτος) για την προωθητική "κριτική" που της γράψατε;![]()
Δεν έλαβα καμία αμοιβή.
Η κριτική αυτή ήταν απόρροια αυτοπροσώπου μαρτυρίας.