erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
βρε αι στα διαλα πια και συ και ο κοστακισΑπλά να πω ότι τελευταία γαμώ πολύ και έτσι τη γλυτωνουνε κάποιοι εδώ μέσα
Καληνύχτα σας
βρε αι στα διαλα πια και συ και ο κοστακισΑπλά να πω ότι τελευταία γαμώ πολύ και έτσι τη γλυτωνουνε κάποιοι εδώ μέσα
Καληνύχτα σας
εχω βγαλει αναφυλαξία η κατι σαν αλλεργια να ανοιξω θρεντ;![]()
1.83 & 84 κιλα... αλλα μην γραφεις τετοια γιατι μπορει να παρακολουθει η μανα μου που θελει να με παντρεψειεισαι ψηλος; σε παντρευομαι![]()
μπλιζ .. ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπανηΧρειάζεσθε επάλειψη, κυρία!
![]()
τι να πω τοτε θα προσεχω μην γινει καμια στραβη1.83 & 84 κιλα... αλλα μην γραφεις τετοια γιατι μπορει να παρακολουθει η μανα μου που θελει να με παντρεψει![]()
Αν δε σου περάσει ως την Κυριακή , Ναιεχω βγαλει αναφυλαξία η κατι σαν αλλεργια να ανοιξω θρεντ;![]()
Αγιε δεν φτανει αυτο αλλα θελω να φαω γαρίδες..υπαρχει συσχετισμος;Αν δε σου περάσει ως την Κυριακή , Ναι
χαχαχα ρε ειναι μπελας οι μαναδες οταν περνας τα 30 ποτε θα παντρευτεις,παιδια ποτε θα κανεις, συνεχεια τετοια με λεει :Sτι να πω τοτε θα προσεχω μην γινει καμια στραβη![]()
Μη χαίρεσαι, δεν εννοούσα εσέναβρε αι στα διαλα πια και συ και ο κοστακισ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπουλινγκχαχαχα ρε ειναι μπελας οι μαναδες οταν περνας τα 30 ποτε θα παντρευτεις,παιδια ποτε θα κανεις, συνεχεια τετοια με λεει :S
Διαλεξε οπλο .Μη χαίρεσαι, δεν εννοούσα εσένα![]()
http://[URL unfurl="true"]www.cliparthut.com/clip-arts/401/angel-smiley-face-clip-art-401462.png[/img[/URL]]
[/quote] αγγελακι θα στα κοψω τα φτερακια εσενα να ξες που μου γελασκεις.
Διαλεξε οπλο .![]()
μα με προκαλει δεν τον βλέπεις. θα τον ισοπεδωσω . θα αναμετρηθω μαζι του με τοξομονομαχία στον ήλιο.....
μα με προκαλει δεν τον βλέπεις. θα τον ισοπεδωσω . θα αναμετρηθω μαζι του με τοξο
στο στομα θα μπει το μηλο και θα τον φουρνισωεσύ τόξο, αυτός μήλο στο κεφάλι... και όποιον πάρει ο χάρος...
Τι να την κανω που μανα ειναι μονο μια + οτι κανει ωραια φαγητα. Αλλιως θα την ειχα καθαρισειΜπουλινγκπες της το γνωστο αζμα "ασε με μανα σηκώνω μοικανα" χαχαχαχαχχα
Τι να την κανω που μανα ειναι μονο μια + οτι κανει ωραια φαγητα. Αλλιως θα την ειχα καθαρισει![]()
![]()
Ως τότε βάλτο μήλο εκεί που ξέρειςστο στομα θα μπει το μηλο και θα τον φουρνισω