Κοιτα ο ανθρωπος ειναι σε αλλο level
Εδω μας τα εχει κανει τσουρεκια στην κλαψα δεν εχω γκομενα κλπ κλπ
Εχει ενα αστερι την " δεν υπαρχει μαναρι"
Μια καψουρα την " δεν υπαρχει Αγγλιδα τροφός"
Δυο τρεις εφεδρικές
εχει κονε με ολες τις "κρυφες ¨της Β Ελλάδος
+ οτι καλο παει για τουρισμό στο χωρίο του
Βιονικο τσουτσουνι πρεπει να εχει
Φευ σε μας τους αναξιοπαθουντες γεροντες !!!!
Δε μας φτανει που δε γαμαμε ουτε για πσαρεμα δε προλαβαινουμε
1. Είσθε μέλος της Διεθνούς Κομμουνιστικής Συμμαχίας κατά του Νηματοθέτου!
2. Απέχω από τον αγοραίο έρωτα εδώ και χρόνια. Άρα για όποιες πληροφορίες θέλετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στον '14. Αυτός καλύπτει τα όποια κενά αφήνει ο κ.
@κωλο-γερος εις τον αγοραίον Έρωταν. Γενικώς για πληροφορίες απευθυνθείτε σ΄ αυτούς τους δύο. Τις ξέρουν όλες.
3. Ναι, έχω κάνει πολλά αλλά όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.
Η Αγγλίς τροφός μου δήλωσε ότι με μισεί. Η Γερμανίς δεν μου μιλάει καν. Η Σκωτίς με απεχθάνεται [I despise you]. Δεν το λες και επιτυχία αυτό στην ηλικία μου ...
Η Αγγλίς τροφός μου συνήθιζε να μου λέει: I love you and I am in love with you.
Σχετικά με την Μ συνήθιζα να λέω: I love her but I am not in love with her. Τώρα τελευταία έχω ανιχνεύσει μία σπίθα μέσα μου ... Η συμπεριφορά της απέναντί μου είναι κάτι παραπάνω από απίστευτη. Και η ίδια, ως γυναίκα, επιδεικνύει άψογη συμπεριφορά.
Λεπτομέρειες δεν έχουν νόημα.
Θα ήθελα να την ερωτευτώ και να σταματήσω να αναζητώ δεξιά και αριστερά ... Κουράστηκα πια. Θα δούμε!
4. Επίσης και οφείλω να ομιλήσω με ειλικρίνεια ... Θα ήθελα να γνωρίσω την κα,
@Sexyjoanna. Όχι όμως στα πλαίσια της εργασίας της. Έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες, που 'εργάζονταν'.
Τω καιρώ εκείνω με 2-3 από αυτές, γνωρίστηκα και σε προσωπικό επίπεδο. H Ουγγαρίς Cinzia ήταν απίθανη γυναίκα. Και εκεί τα έκανα μούσκεμα ...
Αυτά ...