Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
δεν ιεμ σοβινιστισ απλα δενο τα γινεκαια με το λουρακι κε κανο κι αλλα τα βαζο για επιπλα κε βαζο πανο τα ποδια μου να κσεκουρασο κε μερικα τα κανο τιμορια με τι λουριδα επιτρεπο οσα γινεκακια θελι ο καθενασ εγο τα αλλαζο σιχνα ιμε πολι ρομαντικοσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρακαλο δεν κανι τιποτα κιριε μπλιμπλ
Ήρθατε στο σωστό Νήμα, κύριε...
Πρέπει να μας διδάξετε πως να φερόμαστε στα θήλεα.

Όλοι οι στούρνοι, οι κατατρεγμένοι και οι ταλαιπωρημένοι εδώ μέσα είναι μαζεμένοι...
Φευ!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
autographs.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.552
Πόντοι
3.556
Είναι σίγουρο ότι την πρώτη γυναίκα του είδους μας, πριν 200.000 χρόνια, την έφτιαξε θεός; Αν ναι, κάποιος να του πει ότι την έκανε σαν μαϊμού.
Νομίζω πως είσαι λίγο ''σκληρός'' στον χαρακτηρισμό! Τώρα ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο δεν δύναμαι να γνωρίζω, πολλές θεωρίες υπάρχουν αλλά ουδείς γνωρίζει, μάλλον, την προέλευσή μας.. :glasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Νομίζω πως είσαι λίγο ''σκληρός'' στον χαρακτηρισμό! Τώρα ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο δεν δύναμαι να γνωρίζω, πολλές θεωρίες υπάρχουν αλλά ουδείς γνωρίζει, μάλλον, την προέλευσή μας.. :glasses:
Και εμένα με είχε απασχολήσει το ερώτημα αυτό.
Μετά όμως άρχισα να θεραπεύω λεπρούς, ανάστησα τον Λάζαρο κλπ και σταμάτησα να ασχολούμαι με φιλοσοφικά ερωτήματα ... :D:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Ήρθατε στο σωστό Νήμα, κύριε...
Πρέπει να μας διδάξετε πως να φερόμαστε στα θήλεα.

Όλοι οι στούρνοι, οι κατατρεγμένοι και οι ταλαιπωρημένοι εδώ μέσα είναι μαζεμένοι...
Φευ!
εφχαριστο
ι εμπιρια δε διδασκετε αποκτιετε με τιν τριβι παραγουμε τιν ενεργεια κε τι διοχετεβουμε οφελιμα σε οτι μασ αρεσι ινε στο χαρακτιρα του καθενοσ το ποσ θα φερθι κε ινε κε χαρακτιριστικα γονιδιακα που δε μπορο εγο να μεταδοσο αλλα καπια επικτιτα κανοντασ παρεα εδο στο σεητ πιστεβο ισοσ μεταδοθουν με τουσ εκλεκτουσ μασ φιλουσ ινε στο μιαλο μασ ολα δ εγινετε απο τι μια μερα στιν αλι ι εμπιρια θελι χρονο να αφιρεροθι καποιοσ κε φισικα καθε γινεκα ινε διαφορετικι ακομα κε διδιμεσ εχουν διαφορετικο χαρακτιρα οποτε καθε περιπτοσι τιν περνουμε κσεχοριστα, βασικο να ιμαστε ρομαντικι διλαδι αμα αρχισισ αμεσοσο να χτιπασ με το λουρι καμια δεν αρεσκετε καπου τιν πασ πριν δεν ινε αναγκι να βαλισ τεραστια λιμουζινα κε να κανισ ποζεριλικια μια απλι βολτα χερι χερι αρεσι σε καθε γινεκα κε να μιλασ σινεχια δεν κανι ασε να λεη αφτι κε ροτα δινισ αγκαλιτσα φιλακια κε τι βαζισ σε ταξακι ι αμαξα με αλογο αμα εχι το μεροσ ονιρεβοντε ενα ρομαντικο δεσμο αμα ινε χρισοθιρασ κε ζιταη πολλα πασ σε αλλι πασ ενα τακσιδακι μινα του μελιτοσ δεν ινε αναγκι να παρισ πολλα ενα δακτιλιδακι τακσε στο γινεκακι αραβονα θα το εχισ πολι κερο αλοστε εροτασ πανω απο 2-3 μινεσ δεν θπαρχι πολλα γινεκακια δε μου μιλανε πια περναμε διπλα διπλα δε βγαζουν αχνα αλλα εχι ο κοσμοσ ενα σορο αμα εχι καποιοσ κεφι για εμπιριεσ κε θελι πραγματικα να γνορισι γινεκεσ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εφχαριστο
ι εμπιρια δε διδασκετε αποκτιετε με τιν τριβι παραγουμε τιν ενεργεια κε τι διοχετεβουμε οφελιμα σε οτι μασ αρεσι ινε στο χαρακτιρα του καθενοσ το ποσ θα φερθι κε ινε κε χαρακτιριστικα γονιδιακα που δε μπορο εγο να μεταδοσο αλλα καπια επικτιτα κανοντασ παρεα εδο στο σεητ πιστεβο ισοσ μεταδοθουν με τουσ εκλεκτουσ μασ φιλουσ ινε στο μιαλο μασ ολα δ εγινετε απο τι μια μερα στιν αλι ι εμπιρια θελι χρονο να αφιρεροθι καποιοσ κε φισικα καθε γινεκα ινε διαφορετικι ακομα κε διδιμεσ εχουν διαφορετικο χαρακτιρα οποτε καθε περιπτοσι τιν περνουμε κσεχοριστα, βασικο να ιμαστε ρομαντικι διλαδι αμα αρχισισ αμεσοσο να χτιπασ με το λουρι καμια δεν αρεσκετε καπου τιν πασ πριν δεν ινε αναγκι να βαλισ τεραστια λιμουζινα κε να κανισ ποζεριλικια μια απλι βολτα χερι χερι αρεσι σε καθε γινεκα κε να μιλασ σινεχια δεν κανι ασε να λεη αφτι κε ροτα δινισ αγκαλιτσα φιλακια κε τι βαζισ σε ταξακι ι αμαξα με αλογο αμα εχι το μεροσ ονιρεβοντε ενα ρομαντικο δεσμο αμα ινε χρισοθιρασ κε ζιταη πολλα πασ σε αλλι πασ ενα τακσιδακι μινα του μελιτοσ δεν ινε αναγκι να παρισ πολλα ενα δακτιλιδακι τακσε στο γινεκακι αραβονα θα το εχισ πολι κερο αλοστε εροτασ πανω απο 2-3 μινεσ δεν θπαρχι πολλα γινεκακια δε μου μιλανε πια περναμε διπλα διπλα δε βγαζουν αχνα αλλα εχι ο κοσμοσ ενα σορο αμα εχι καποιοσ κεφι για εμπιριεσ κε θελι πραγματικα να γνορισι γινεκεσ
Σοφόν το σαφές, κύριε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
  • Like
Αντιδράσεις: !blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
κατι που κανο εγο κε ινε λαθοσ ινε να μιν ιμε παντα νιφαλιοσ κε αποτελεσμα να κανο τσαμπουκα ιδικα παλιοτερα κε το εχο διορθοσι με τιν εμπιρια επισισ αμα το γινεκακι ινε παντρεμενο θελι το στομα σου κλιστο δε μιλασ καθολου ιδικα μια παντρεμενι θελι ενα εραστι γιατι ο αντρασ τισ δεν τιν ικανοποιησε μια ελεφθερι γινεκα ινε πιο ανετι κε μπορισ να ισε χαλαροσ τριτοσ κανονασ δε μπλεκισ με τα σογια εκτοσ αμα εχι ομορφι μαμα αδερφι αλιοσ μακρια κι αλαργα τα σογια τα γαμασ αμα ινε ομορφεσ αμα ινε κατι πεθερεσ σαν κακοχρονοναχι δε βγαζι ακρι κανισ αμολανε οτι κοτσανα ιπαρχι επισισ φροντισε οτι κανισ να το κανισ απο αλιθινο εροτα κε αγαπι αμα ισε ιποκριτισ κε κακοσ ιθοπιοσ δεν πιανι κε φισικα πανο απο ολα κιτασ τον εαφτο σου κε ισορροπισ το σθνεσθιμα δε σε παρασιρι καμια γινεκα ι γινεκα θελι αντρα δινατο να τιν πιανι κε να τι σβουριζι σα χταποδι επισισ φροντιζισ τον εαφτο σου πανο απολα

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Σωστά!

Και ιδού και η διάσημη φωτογραφία όπου η Sophia Loren κοιτά με εμφανή ζήλια το στήθος της Jayne Mansfield ...
images
παιχνιδι του φακου ινε κε ι λορεν εχι ιπεροχο μπουστο ιπαρχι μια φοτο απο τιν πριγκιπισσα τισ αιγιπτου στα προτα τισ βιματα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
κατι που κανο εγο κε ινε λαθοσ ινε να μιν ιμε παντα νιφαλιοσ κε αποτελεσμα να κανο τσαμπουκα ιδικα παλιοτερα κε το εχο διορθοσι με τιν εμπιρια επισισ αμα το γινεκακι ινε παντρεμενο θελι το στομα σου κλιστο δε μιλασ καθολου ιδικα μια παντρεμενι θελι ενα εραστι γιατι ο αντρασ τισ δεν τιν ικανοποιησε μια ελεφθερι γινεκα ινε πιο ανετι κε μπορισ να ισε χαλαροσ τριτοσ κανονασ δε μπλεκισ με τα σογια εκτοσ αμα εχι ομορφι μαμα αδερφι αλιοσ μακρια κι αλαργα τα σογια τα γαμασ αμα ινε ομορφεσ αμα ινε κατι πεθερεσ σαν κακοχρονοναχι δε βγαζι ακρι κανισ αμολανε οτι κοτσανα ιπαρχι επισισ φροντισε οτι κανισ να το κανισ απο αλιθινο εροτα κε αγαπι αμα ισε ιποκριτισ κε κακοσ ιθοπιοσ δεν πιανι κε φισικα πανο απο ολα κιτασ τον εαφτο σου κε ισορροπισ το σθνεσθιμα δε σε παρασιρι καμια γινεκα ι γινεκα θελι αντρα δινατο να τιν πιανι κε να τι σβουριζι σα χταποδι επισισ φροντιζισ τον εαφτο σου πανο απολα
Που ήσασταν τόσο καιρό, κύριε;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το Νήμα αρχίζει να ξαναβρίσκει την ταυτότητά του και να επιστρέφει στον αληθινό λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Πολλά μέλη με διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικούς τρόπους έκφρασης αλλά που όλοι ταιριάζουν μεταξύ τους με ένα περίεργο αλλά πραγματικό τρόπο.
Ο ένας πάντα έχει να πει κάτι ή πολλά στους υπόλοιπους!

Μπράβο μας!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
σχολειο πηγαινε θειε....
αριστευσε στην ορθογραφια
Υπέροχος είναι ο κ. @!blis, παιδί μου!
Αρκεί να συνηθίσει κάποιος στον τρόπο που γράφει.

Και σίγουρα έχει πάει σχολείο και μάλιστα πρέπει να έχει πάει σε πολλά σχολεία ...!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Υπάγω προς βιοπορισμόν!

Υ.Γ. Την καληνύχτα ακόμη δεν την έχω πει.
Αλλά το ξέρω ότι πρέπει ...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
δεν ασχολουμε με παιδαρια κανε κουμαντα κιριε μπλιμπλ δεν εχο χρονο

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
καπτεν τα σεβη μου κε στουσ κιριουσ που ινε κιριοι κε στα ανιπσια παιδια κε εγγονια που εχο αλλα δεν ικσερα τι να κανισ αφτα εχι ι ζοη ινε μια γκομενα που εχο τι αλλα νεα τιποτα παμε για αλλα καλι σασ νιχτα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
δεν ασχολουμε με παιδαρια κανε κουμαντα κιριε μπλιμπλ δεν εχο χρονο
Μην ανησυχείτε, κύριε.
Ο κ. troubakhs μου είναι καλό παιδί. Πολύ καλό παιδί.
Το εξωγήινο IQ μου σας το εγγυάται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καπτεν τα σεβη μου κε στουσ κιριουσ που ινε κιριοι κε στα ανιπσια παιδια κε εγγονια που εχο αλλα δεν ικσερα τι να κανισ αφτα εχι ι ζοη ινε μια γκομενα που εχο τι αλλα νεα τιποτα παμε για αλλα καλι σασ νιχτα
Καληνύχτα και καλημέρα, κύριε!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Είναι γνωστή η προέλευσή μας. Ήρθαμε από τον πλανήτη Γκόργκον και καταλάβαμε την Γη.
Και εμένα με είχε απασχολήσει το ερώτημα αυτό.
Μετά όμως άρχισα να θεραπεύω λεπρούς, ανάστησα τον Λάζαρο κλπ και σταμάτησα να ασχολούμαι με φιλοσοφικά ερωτήματα ... :D:
Δεν πιστεύω να ήσαστε μαλλιάς τότε; υπηρετούσα την ρωμαϊκή αυτοκρατορία ως χιλίαρχος - ήμουν νέος τότε - όταν γνώρισα έναν τύπο που έκανε τέτοια. Τελικά τον μπαγλάρωσαν. Πήγα στο Τμήμα να τον δω γιατί είχα μία τενοντίτιδα από το σπαθί αλλά είχε αρνηθεί να με θεραπεύσει. Είστε εσείς;

Καλημέρα στο νήμα που μυρίζει Κοτομπίφτεκα. Επιτέλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom