Κάπου εσείς, κ. !blis ...
Προς το πουθενά εμείς ... αλλά ... let 's go NOWHERE FAST!
Θέλουμε τις αναρτήσεις σας.
Μας αρέσει ο τρόπος που γράφετε αλλά και τα νοήματά σας.
Λατρεύουμε τις ιστορίες για τους κ.κ.Κοτομπίφτεκο και Πουρούλη [αν και δεν έχουμε καταλάβει ποιοι είναι αυτοί οι δύο ...].
Φευ!
εφχαριασ ιμαρ κσεπροβαλι κε ιμαστε στο ακρογιαλι με το γινεκακι καβαλα στο τρικικλο του πουρουλι οπου εφορτοσαμε το πιανο για να μου πεκσι τιν ορα που πσινο τα κοτομπιφτεκα που πιρα απο το χασαπικο του αδαμαστου, νεα σινταγι με κοτοπουλα μιμικοσ κε αβγα λαλακουκακισ παμε παλι
αμα βαζι το γινεκακι τα δακτιλα στα πλικτρα ιδονιζετε ι πλασι οποσ πλαθι ο κοτοσ μποθρουλισ οποσ γραφι κε το κενουργιο διαβατιρι που του εβγαλα για να παη με το τρεχαντιρι για μαβρα καβουρια στν αλασκα διοτι οσ γνοστο εχο βιδεσ λασκα κε με μενα γιρνανε κοντρα τα δεδομενα
καθοσ επιασε το κλιδι του σολ μινορε μια μιγα σε τσιμπισε κσογηινε απο τον αστερισμο του αλιταμπουραν απο οπου προερχομε ποσ βρεθικεσ σι εδο α θιμιθικα ιχα στιλι το διαστιμοτακσι νασε λιπον σε εφερα στα χορικα ιδατα
μεχρι να πσαρεπσι ο θρουλισ εμισ ασ φαμε μερικα κοτο ιπο τουσ ιχουσ του πιανου το γινεκακι κσερι καλο ειναε ο μπαμπασ τισ πεθεροσ μου αρα ιμε εργολαβοσ κι εκινοσ φτιαχνι σκαλοσιεσ απο μουραγιο σε ικοδομι βεβαβ αφτο κινιτο μοτορολα μια προφορα τισ βονταφον καποσ πρεπι να ζουμε ιμαστε κε ιπαρχουμε για να αγαπαμε τα γινεκακια μι ζιλεβισ μαρακι ολεσ θα δοκιμασετε ι αλεσ στο πιγαδι κατουρισαν εσενα αμα σε πιγα στο πιγαδι το μουνι σου εγινε πιγαδι παμε παλι μια φορα να σου κανο τον κολο κουβα
πολι ρομαντικοσ ιμε το αλλο γινεκακι πεζι φλαουτο κε ενα αλο χορεβι μπαλετο ροσικο παρολο που δε μιαλ ροσικα ντομπρε μουτρα κε δε σιμαζεβετε ο ιβλιδακοσ ενα αλο γινεκακι ιεν καθαριστρια κε δε δινι ικολο αλα καλιτερα κε ενα αλο γινενακι ιεν δασκαλα οποσ ο θρουλισ ποσα< γινεκαιι ιεν δε θιμαμε θα τα γραφο με δοσισ
τα λεμε πεδια καλα κρασια μπουταρι μανιτσα μου ι μπουταρεσ ποπο με κολασεσ παλι κε ιμε ενασ αγγελοσ που κατεβικε στι γι ετσι μου λεη το αλο γινεκακι που ιεν γκαρσονα κε ενα αλο γινεκαι ιεν κοτο καλα πλακα κανο κοτο ιεν μπιφτεκι