Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Σταμάτησε η βροχή;Να πάω για μπάνιο ή να μη πάω...
Ναι, αλλά έχει συννεφιά και δε μου φτιάχνει την διάθεση.
Θα πάω αύριο πολύ νωρίς το πρωί.
Σταμάτησε η βροχή;Να πάω για μπάνιο ή να μη πάω...
Ναι, αλλά έχει συννεφιά και δε μου φτιάχνει την διάθεση.Σταμάτησε η βροχή;Να πάω για μπάνιο ή να μη πάω...
Θα πάω αύριο πολύ νωρίς το πρωί.
Που πήγαν οι δύο απαντήσεις μου??
Σωστά. Λες τα νέα νήματα να είναι αναβαθμισμένα;Σε μένα, αρκετές φορές.Πάω να γράψω και μερικές φορές στην απάντηση βλέπω άλλο άβαταρ και όχι το δικό μου. Συνέβη σε κανέναν από εσάς;
Έχω μια υποψία ότι τα προβλήματα είναι κυρίως σε παλιά νήματα και τα νέα που ανοίγουν λειτουργούν καλύτερα.
Για κάποιο λόγο ανοίγει η 28075 και όχι η 28076 όταν πατάς από αρχική...Που πήγαν οι δύο απαντήσεις μου??
Τα νέα νήματα ανοίγουν με τις νέες, ας πούμε, ρυθμίσεις του νέου σάιτ.Σωστά. Λες τα νέα νήματα να είναι αναβαθμισμένα;Σε μένα, αρκετές φορές.Πάω να γράψω και μερικές φορές στην απάντηση βλέπω άλλο άβαταρ και όχι το δικό μου. Συνέβη σε κανέναν από εσάς;
Έχω μια υποψία ότι τα προβλήματα είναι κυρίως σε παλιά νήματα και τα νέα που ανοίγουν λειτουργούν καλύτερα.
Τα παλιά είναι προσαρμογή του παλιού κώδικα στον νέο, οπότε θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.
Κάπως έτσι το καταλαβαίνω.
Πώς θα περάσεις την Ανάσταση?Για κάποιο λόγο ανοίγει η 28075 και όχι η 28076 όταν πατάς από αρχική...Που πήγαν οι δύο απαντήσεις μου??
Μία νέα παρατήρηση είναι πως όταν ξαναλειτούργησε το σάιτ, το νήμα είχε χάσει 800 σελίδες περίπου, ενώ τώρα όταν το ανοίγω (από το κινητό...) μπορεί να μη τις έχει χάσει αλλά πάλι ξεκινάει άλλες τόσες πίσω.
Περίεργα πράγματα...
Πουτσομούρες τέλος, μόνο μπαρμούνια έμειναν
πουστια του θειου θα ειναι αυτο
Καλησπέρα στα φιλαράκια μου !!!
ριχνει και εδω θειο....ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!