κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.224
- Πόντοι
- 19.795
Εγώ μέχρι τις 8 είμαι ελεύθερος. Μετά από 35 μέρες ελευθερίας μακριά από την οικογενειακή γαληνη πρέπει να πάω σπίτι μου.
Εγώ μέχρι τις 8 είμαι ελεύθερος. Μετά από 35 μέρεςελευθερίαςμακριά από την οικογενειακή γαληνη πρέπει να πάω σπίτι μου.
τον ετοιμο δεν τον ρωτανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω ότι θα συναντηθείτε σήμερα. Αν το συμφωνήσετε, θα γίνει τις επόμενες μέρες.
αν δεν ερθει αυτο το κοινωνικο κατακαθι,θα του γαμησω το ταχ τιριντιμΑν βρεθείτε, να φωνάξετε και τον κ. troubakhs μου. Αλλιώς θα πλαντάξει στο κλάμα, έτσι ευαίσθητος που είναι ... Φευ!
αν δεν ερθει αυτο το κοινωνικο κατακαθι,θα του γαμησω το ταχ τιριντιμ![]()
δεν υπαρχει αυτο.Δεν θα έρθει ...
Και όλοι μαζί θα αναφωνήσετε:
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!![]()
Θα πάω στη πιάτσα να του σκάσω τα λάστιχα στο τρίκυκλο.αν δεν ερθει αυτο το κοινωνικο κατακαθι,θα του γαμησω το ταχ τιριντιμ![]()
Θα πάω στη πιάτσα να του σκάσω τα λάστιχα στο τρίκυκλο.
Σε χαρτόκουτο ζούσατε και σεις όλον αυτόν τον καιρό;Εγώ μέχρι τις 8 είμαι ελεύθερος. Μετά από 35 μέρεςελευθερίαςμακριά από την οικογενειακή γαληνη πρέπει να πάω σπίτι μου.
Νόμιζα ότι λέγατε για τον Ταριφα αδερφό σας.Ο κ. troubakhs μου δεν έχει τρίκυκλο ...
Σε χαρτόκουτο ζούσατε και σεις όλον αυτόν τον καιρό;![]()
Νόμιζα ότι λέγατε για τον Ταριφα αδερφό σας.
Μη μου πεις ότι μέναμε στην ίδια πλατεία;Σε χαρτόκουτο ζούσατε και σεις όλον αυτόν τον καιρό;![]()
Τοσιαξα. Έζησα και εγώ το παραμύθι μου. Το αυτό εύχομαι για όλους, ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου.Στον Παράδεισο ήταν αλλά τώρα είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Γη ... Τριφευ!×1000
Τοσιαξα. Έζησα και εγώ το παραμύθι μου. Το αυτό εύχομαι για όλους, ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου.
Μπα!! εγω κατασκήνωσα στην ΔαβάκηΜη μου πεις ότι μέναμε στην ίδια πλατεία;
Τοσιαξα και αυτό.Μανάρι ...