Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
Είναι απορίας άξιο, που θα πάει η Αγγλία με την πλήρη αναλγησία του πρωθυπουργού τους... Αλλά και η Γερμανία. Και εκεί νομίζω ότι δεν παίρνουν μέτρα...
θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστος

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστος

Δεν έχετε άδικο ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.779
Πόντοι
5.506
η μπορει να ειναι η χωρα που θα ψωφανε ολοι και ο κοσμος θα εχει κλεισει της πορτες....
ετσι και αλλοιως η χοντραδα αφηνω τον γερο να πεθανει για να εχω αυριο να φαω πατατακια αμεριμνος ειναι στα οια του εγληματος πολεμου

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Αν δεν κάνω λάθος το μαθηματικό μοντέλο τους μιλάει για δεκαπλάσια νούμερα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.779
Πόντοι
5.506
Αν δεν κάνω λάθος το μαθηματικό μοντέλο τους μιλάει για δεκαπλάσια νούμερα...
και επειδη δεν ειναι ολα μαθηματικα μοντελα αν ειναι η φυση σκετο που τοσο πολυ την βιαζουμε στης μερες μας και ξεχναμε ποσο παντοδυναμη ειναι μπροστα σε εμας....και αυτο το αθωο τιποτα με μια μικρη βοηθεια απο την φυση αλλαξει,μεταλλαχτει και μας φαει ολους?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
και επειδη δεν ειναι ολα μαθηματικα μοντελα αν ειναι η φυση σκετο που τοσο πολυ την βιαζουμε στης μερες μας και ξεχναμε ποσο παντοδυναμη ειναι μπροστα σε εμας....και αυτο το αθωο τιποτα με μια μικρη βοηθεια απο την φυση αλλαξει,μεταλλαχτει και μας φαει ολους?

[facebook] ]

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Υπομονή..προσοχή..αυτοσυγκράτηση..και συμβουλές απο τον παππού Blitz..απέθαντος ο ευλογημένος...  :headbaning1: :headbaning1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Υπομονή..προσοχή..αυτοσυγκράτηση..και συμβουλές απο τον παππού Blitz..απέθαντος ο ευλογημένος...  :headbaning1: :headbaning1:

Έτσι, εγγονέ μου!
Μετά τον κοροναϊό θα χρειαστούμε ένα κράμα αλληλεγγύης και ορθολογισμού, ως κοινωνία. Μόνο έτσι έχουμε πιθανότητες να ξανασταθούμε όρθιοι. Και μακριά πια από τους αρχαίους ημών ή τον παραλογισμό της εκκλησίας ... Ας κάνουμε ένα νέο δικό μας κράτος. Με βάση τον ορθολογισμό και την αλληλεγγύη.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Έτσι, εγγονέ μου!
Μετά τον κοροναϊό θα χρειαστούμε ένα κράμα αλληλεγγύης και ορθολογισμού, ως κοινωνία. Μόνο έτσι έχουμε πιθανότητες να ξανασταθούμε όρθιοι. Και μακριά πια από τους αρχαίους ημών ή τον παραλογισμό της εκκλησίας ... Ας κάνουμε ένα νέο δικό μας κράτος. Με βάση τον ορθολογισμό και την αλληλεγγύη.
:grouphug: :grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.779
Πόντοι
5.506
Έτσι, εγγονέ μου!
ετσι θειε μου  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
giphy.gif

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
Έτσι, εγγονέ μου!
kainamporesoumenaxanadoumetinNatallmas. :dancing:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.897
Πόντοι
28.246

Stories