κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.219
- Πόντοι
- 19.795
Μαζεύουν ελιές οι Τζάγκουαρ;εχω 2 τετοιες στο ρεσορτ μου στο μοντε καρλο....αμα θες θα τα φερω στης ελιες
Μαζεύουν ελιές οι Τζάγκουαρ;εχω 2 τετοιες στο ρεσορτ μου στο μοντε καρλο....αμα θες θα τα φερω στης ελιες
Μαζεύουν ελιές οι Τζάγκουαρ;![]()
θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστοςΕίναι απορίας άξιο, που θα πάει η Αγγλία με την πλήρη αναλγησία του πρωθυπουργού τους... Αλλά και η Γερμανία. Και εκεί νομίζω ότι δεν παίρνουν μέτρα...
Το δικό μου δεν όργωνε καλά και το πέταξα...Μαζεύουν ελιές οι Τζάγκουαρ;![]()
θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστος
η μπορει να ειναι η χωρα που θα ψωφανε ολοι και ο κοσμος θα εχει κλεισει της πορτες....θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστος
Αν δεν κάνω λάθος το μαθηματικό μοντέλο τους μιλάει για δεκαπλάσια νούμερα...θα πεθανουν 10 20 30 χιλιαδες μεχρι να βγει το εμβολιο αλλα θα ζησει η οικονομια της χωρας για να μην πεθανουν ολοι αυτο ειναι το σκεπτικο θα δειξει μπορει να ειναι σωστος
το αυτο ;)[size=20pt]ΕΝΘΕΤΟΝ[/size].
Μακάρι να βγω λάθος αλλά πιστεύω ότι η Ελλάδα της κρίσης θα φαντάζει παράδεισος μπροστά στην Ελλάδα μετά τον κοροναϊό ... Φευ!
και επειδη δεν ειναι ολα μαθηματικα μοντελα αν ειναι η φυση σκετο που τοσο πολυ την βιαζουμε στης μερες μας και ξεχναμε ποσο παντοδυναμη ειναι μπροστα σε εμας....και αυτο το αθωο τιποτα με μια μικρη βοηθεια απο την φυση αλλαξει,μεταλλαχτει και μας φαει ολους?Αν δεν κάνω λάθος το μαθηματικό μοντέλο τους μιλάει για δεκαπλάσια νούμερα...
και επειδη δεν ειναι ολα μαθηματικα μοντελα αν ειναι η φυση σκετο που τοσο πολυ την βιαζουμε στης μερες μας και ξεχναμε ποσο παντοδυναμη ειναι μπροστα σε εμας....και αυτο το αθωο τιποτα με μια μικρη βοηθεια απο την φυση αλλαξει,μεταλλαχτει και μας φαει ολους?
Υπομονή..προσοχή..αυτοσυγκράτηση..και συμβουλές απο τον παππού Blitz..απέθαντος ο ευλογημένος...και επειδη δεν ειναι ολα μαθηματικα μοντελα αν ειναι η φυση σκετο που τοσο πολυ την βιαζουμε στης μερες μας και ξεχναμε ποσο παντοδυναμη ειναι μπροστα σε εμας....και αυτο το αθωο τιποτα με μια μικρη βοηθεια απο την φυση αλλαξει,μεταλλαχτει και μας φαει ολους?
Υπομονή..προσοχή..αυτοσυγκράτηση..και συμβουλές απο τον παππού Blitz..απέθαντος ο ευλογημένος...![]()
![]()
Έτσι, εγγονέ μου!
Μετά τον κοροναϊό θα χρειαστούμε ένα κράμα αλληλεγγύης και ορθολογισμού, ως κοινωνία. Μόνο έτσι έχουμε πιθανότητες να ξανασταθούμε όρθιοι. Και μακριά πια από τους αρχαίους ημών ή τον παραλογισμό της εκκλησίας ... Ας κάνουμε ένα νέο δικό μας κράτος. Με βάση τον ορθολογισμό και την αλληλεγγύη.
ετσι θειε μουΈτσι, εγγονέ μου!
Μετά τον κοροναϊό θα χρειαστούμε ένα κράμα αλληλεγγύης και ορθολογισμού, ως κοινωνία. Μόνο έτσι έχουμε πιθανότητες να ξανασταθούμε όρθιοι. Και μακριά πια από τους αρχαίους ημών ή τον παραλογισμό της εκκλησίας ... Ας κάνουμε ένα νέο δικό μας κράτος. Με βάση τον ορθολογισμό και την αλληλεγγύη.
kainamporesoumenaxanadoumetinNatallmas.Έτσι, εγγονέ μου!
kainamporesoumenaxanadoumetinNatallmas.![]()