blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
ολοι στο νημα εχουν φωτο του θειου και προσκυναμε δις ημερησιως...
Δεν είσαι ανηψιος Του. Είπαμε.ολοι στο νημα εχουν φωτο του θειου και προσκυναμε δις ημερησιως...
Δεν είσαι ανηψιος Του. Είπαμε.![]()
Δεν είσαι ανηψιος Του. Είπαμε.![]()
Αφού δεν πρόκειται να του αφήσετε δεκάρα τσακιστη. :-Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο!![]()
λαθοςΑφού δεν πρόκειται να του αφήσετε δεκάρα τσακιστη. :-
Αφού δεν πρόκειται να του αφήσετε δεκάρα τσακιστη. :-
εγω το κανω χωρις να εχω σκοπο κατι αλλοΚαι τι σχέση έχει αυτό με την προσκύνησιν της σεπτής Εικόνος του νηματοθέτου;;;
Ότι θα έπαιρνα μέρος σε διαμάχη μεταξύ εικονομάχων και εικονοκλαστών, δεν το είχα φανταστεί ...ολοι στο νημα εχουν φωτο του θειου και προσκυναμε δις ημερησιως...
εγω το κανω χωρις να εχω σκοπο κατι αλλο
Το σεπτό σκήνωμα , θα έλεγα... Σου ταιριάζει περισσότερο.Και τι σχέση έχει αυτό με την προσκύνησιν της σεπτής Εικόνος του νηματοθέτου;;;
Ότι θα έπαιρνα μέρος σε διαμάχη μεταξύ εικονομάχων και εικονοκλαστών, δεν το είχα φανταστεί ...
Γιατί εκτρεφετε την ελπίδα εις τον νέον αυτόν, ότι θα κληρονομήσει την περιουσία σας η οποία ήδη έχει αναλωθει στις "βιοποριστικες" σας δραστηριότητες.Και τι σχέση έχει αυτό με την προσκύνησιν της σεπτής Εικόνος του νηματοθέτου;;;
Γιατί εκτρεφετε την ελπίδα εις τον νέον αυτόν, ότι θα κληρονομήσει την περιουσία σας η οποία ήδη έχει αναλωθει στις "βιοποριστικες" σας δραστηριότητες.
εγω το κανω χωρις να εχω σκοπο κατι αλλο
η μαναρι δεν του παιρνει χρηματα....ειναι και αυτη ανιδιοτεληςΓιατί εκτρεφετε την ελπίδα εις τον νέον αυτόν, ότι θα κληρονομήσει την περιουσία σας η οποία ήδη έχει αναλωθει στις "βιοποριστικες" σας δραστηριότητες.
Καμμιά τρακοσαρου μόνο να τη βγάλεις μέχρι το Πάσχα.εγω το κανω χωρις να εχω σκοπο κατι αλλο
η μαναρι δεν του παιρνει χρηματα....ειναι και αυτη ανιδιοτελης
Σας παραπέμπω στην προρηθείσα θέση μου (Σάλτα και γαμήσου). Άλλωστε , ως γνωστόν, οι Κρητικοί προσκυνάμε μόνο τους νεκρούς μαςΣεις πόσες φορές προσκυνείτε την του νηματοθέτου σεπτήν Εικόναν;
Δεν υπάρχει (ανιδιοτελές) μανάρι.η μαναρι δεν του παιρνει χρηματα....ειναι και αυτη ανιδιοτελης