Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
επειδη ακομα και η σκια του την εχει μεγαλυτερηφοβαται και την σκια του ο σαουλ λες να μην τον ξερω τοσα ετη...;![]()
επειδη ακομα και η σκια του την εχει μεγαλυτερηφοβαται και την σκια του ο σαουλ λες να μην τον ξερω τοσα ετη...;![]()
διαφωνω.....με αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να κανουμε πολυ μεγαλη κουβενταολοι μονοι μας ειμαστε ερειζερ. απλα καποιοι φοβουνται οικτρα αυτη την μοναξια και καποιοι λιγοτερο..
εριναλ 2/2020
μην μου τον τρομαζεις ρε συ300 σαρου;ενα ζευγαρι παπουτσια μονο;![]()
ξερω και το λογο αλλα εχει σημασια για τους αλλους οποτε θα μεινουν με την απορια ;)επειδη ακομα και η σκια του την εχει μεγαλυτερη
θειε θα δωσεις μια 300ρου να παμε για ψωνια με την ερι?
Καρπούζι όμως καρδιά στην αγαπημένη του, μόνο εγώ πήρα.εκει ησουνα?
![]()
![]()
![]()
![]()
για πεξερω και το λογο αλλα εχει σημασια για τους αλλους οποτε θα μεινουν με την απορια ;)
ετοιμαζεται το πρωτο συνεδριο μπουρδελα με κυριους ομιλητες φυλοβιο σαββιδη πενταγιωτισσα κτλ κανε μια εισηγηση θα χαρω να παρεμβωδιαφωνω.....με αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να κανουμε πολυ μεγαλη κουβεντα
ολοι μονοι μας ειμαστε ερειζερ. απλα καποιοι φοβουνται οικτρα αυτη την μοναξια και καποιοι λιγοτερο..
εριναλ 2/2020
διαφωνω.....με αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να κανουμε πολυ μεγαλη κουβεντα
η πραγματικοτητα ειναι πολυ χειρωτερη απο οτι φανταζεστε :Sξερω και το λογο αλλα εχει σημασια για τους αλλους οποτε θα μεινουν με την απορια ;)
βρε αι στα διαλα που θα παρεις και γουφερ με τα λεφτα τοου ερειζερ που θα δανεισει στο τρουμπ. εχεις παρει πεντακοσια ηχεια και δεν ξερω κι εγω ποσα γουφερ τοσα χρονια μας εχεις σπασει τα τυμπανααν θελετε να χαλασετε καπου τα 3 100ρικα δωστε τα σε εμενα που θελω να παρω κατι καινουριες βασεις για τα γουφερ
Ευτυχως, είμαι από τους λίγους τυχερούς, που έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τους φίλους μου και από την οικογένεια μου, και δεν θα βρεθώ ποτέ μόνος.Ελπιζω.ολοι μονοι μας ειμαστε ερειζερ. απλα καποιοι φοβουνται οικτρα αυτη την μοναξια και καποιοι λιγοτερο..
εριναλ 2/2020
Θα σου πάρει η Έρη καινούργια γουφερ, αν της κάτσεις.αν θελετε να χαλασετε καπου τα 3 100ρικα δωστε τα σε εμενα που θελω να παρω κατι καινουριες βασεις για τα γουφερ
μα εισαι ηδη μονος ασχετως παρεας οικογενειας κτλ . παντα εσυ με τον εαυτο σου εισαι. τι σχεση εχουν οι αλλοι με την αισθηση της μοναξιας;Ευτυχως, είμαι από τους λίγους τυχερούς, που έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τους φίλους μου και από την οικογένεια μου, και δεν θα βρεθώ ποτέ μόνος.Ελπιζω.
δε θα χαλασω μονο τα λεφτα του ερειζερ αυτα ειναι μονο για τις βασεις.βρε αι στα διαλα που θα παρεις και γουφερ με τα λεφτα τοου ερειζερ που θα δανεισει στο τρουμπ. εχεις παρει πεντακοσια ηχεια και δεν ξερω κι εγω ποσα γουφερ τοσα χρονια μας εχεις σπασει τα τυμπανα
ρε σεις ......
αν κλεισει -φτου φτου φτου- το μπου υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χαθουμε και μεινουμε μονοι?
το πολυ να του παρω πιπα. σιγα μην του παρω γουφερ μου τα εχει κανει τσουρεκια τοσα χρονιαθυμάμαιΘα σου πάρει η Έρη καινούργια γουφερ, αν της κάτσεις.
![]()