κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.222
- Πόντοι
- 19.795
Έχω να κάνω τσικνοπέμπτη στην Ελλάδα πάνω από δώδεκα χρόνια. :Sθα βγάλουν αύριο τις ψησταριές και θα βρέχει...![]()
![]()
![]()
θα πάρουν πάλι φωτιά τα ντελίβερι!
Έχω να κάνω τσικνοπέμπτη στην Ελλάδα πάνω από δώδεκα χρόνια. :Sθα βγάλουν αύριο τις ψησταριές και θα βρέχει...![]()
![]()
![]()
θα πάρουν πάλι φωτιά τα ντελίβερι!
κατσε ρε ερι....εγω μες τον ερωτα ειμαιναι εχετε λιωσει στο ρομανδισμο εδω μεσα![]()
σαουλ οι προμιλφαρες με μικρα βυζια σου αρεσουν;εμενα μου αρεσουν οι μαμαδες που πηδαει ο παπακαλιατης
κατσε ρε ερι....εγω μες τον ερωτα ειμαι
με παιρνουν στο λαιμο τους τα κοπροσκυλα εδω μεσα και μας βαζεις στο ιδιο σακι
Τι είπες;;;;;; (εγώ ήξερα ότι κουφαινει)στο τελος θα μας πεις οτι τυφλωνει..![]()
τρουμπ ο ερωτας ανα οκταωρο μανα μου δεν ειναι ερωτας αντιβιωση ειναικατσε ρε ερι....εγω μες τον ερωτα ειμαι
αμα σου πει ναι λεει ψεματα και ειναι προσχημασαουλ οι προμιλφαρες με μικρα βυζια σου αρεσουν;![]()
προχωρα προχωρα τον σιγονταρεις και τελικα δεν θα εχει λεφτα στα παγκακια θα με τρεχει με αυτα και αυτα..μαζί σου θείο, προχώρα...
εγω 8ωρο δεν εχω πουθενατρουμπ ο ερωτας ανα οκταωρο μανα μου δεν ειναι ερωτας αντιβιωση ειναι![]()
φοβαται και την σκια του ο σαουλ λες να μην τον ξερω τοσα ετη...;αμα σου πει ναι λεει ψεματα και ειναι προσχημα
εδω σε λιγο θα μου αρεσουν οι τριχοτες γκομενες του γκρανπ-αςςσαουλ οι προμιλφαρες με μικρα βυζια σου αρεσουν;![]()
προχωρα προχωρα τον σιγονταρεις και τελικα δεν θα εχει λεφτα στα παγκακια θα με τρεχει με αυτα και αυτα..
α ρε εριιιιι....προχωρα προχωρα τον σιγονταρεις και τελικα δεν θα εχει λεφτα στα παγκακια θα με τρεχει με αυτα και αυτα..
Έγγονε, για σένα, εταιροχρονισμενο.κατσε ρε ερι....εγω μες τον ερωτα ειμαι
ολοι μονοι μας ειμαστε ερειζερ. απλα καποιοι φοβουνται οικτρα αυτη την μοναξια και καποιοι λιγοτερο..κάποια στιγμή θα βρεθεί η μία, όσο για λεφτά όλο και κάτι θα γίνει.
δεν θα μείνει μόνος του!
θειε θα δωσεις μια 300ρου να παμε για ψωνια με την ερι?κάποια στιγμή θα βρεθεί η μία, όσο για λεφτά όλο και κάτι θα γίνει.
δεν θα μείνει μόνος του!
προσπαθω να κοψω λασπη αλλα δε βρισκω το καταλληλο προσχημααμα σου πει ναι λεει ψεματα και ειναι προσχημα
300 σαρου;ενα ζευγαρι παπουτσια μονο;θειε θα δωσεις μια 300ρου να παμε για ψωνια με την ερι?