Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
οταν λεμε μαλιαρες εννουμε στις μασχαλες?
και στη μύτη/αυτιά
οταν λεμε μαλιαρες εννουμε στις μασχαλες?
να κοψεις τον ταραντινοΛοιπόν, παλιά, όταν νόμιζα ότι πηδούσα, είχα την άποψη ότι οι πιο καυλιάρες γυναίκες, είναι οι μαλιαρες, και αυτές που είχαν γαμψή μύτη.
Επίσης όσες ήταν πολύ συνεσταλμένες, λόγω του ότι καταλαβαίνανε την αδυναμία τους και προσπαθουσαν να μην εκδηλωθούν.
Όλα αυτά βέβαια θεωρίες, που δεν μπορούσα να τις επαλήθευσω ποτέ, γιατί καμμιά από τις παραπάνω κατηγορίες δεν μου έκατσε.
Όσες είχανε τριχουλες ανάμεσα στα βυζιά και τις εγλυφα, τρελαινοντουσταν κυριολεκτικά.
να κοψεις τον ταραντινο
λες να γλιτώσει κάνα αρνί?θα βγάλουν αύριο τις ψησταριές και θα βρέχει...![]()
![]()
![]()
θα πάρουν πάλι φωτιά τα ντελίβερι!
αν θες να δεις αληθινα μην περιμενεις απο εμενα . παρολα αυτα θα ζησεις αξεχαστα και τα 20 σεκεγω ολα τα βυζια που εχω δει ειναι μεγαλα και καραφλα....απο την αλλη ολα τα βυζια που εχω δει ειναι απο το ιντερνετ
λες να γλιτώσει κάνα αρνί?
αλμοδοβαρ ταραντινο παιζει ο κωλογερος. μα τον δια ειστε μερικοι απιστευτοι.αν είχε και ταραντίνο το σενάριο το πιο πιθανό να τις είχε και τεμαχισμένες!![]()
αν κερδισουμε την αρσεναλ δεν θα μεινει αρνι για αρνι ασουβλιστο
ευγε θειο....ρε θείο έχει και κύπελλο σήμερα και κερδίζουμε κιόλας! :o :o :o :o
Έχω κόψει το σεξ, αν κόψω και τον Ταραντίνο.....να κοψεις τον ταραντινο
εχω δει αληθηνα....μετα η ιδιοκτηττρια τους με χτυπησε με την τσαντα στο κεφαλι και ειπε φυγε απο μπαρμπριζ μου ανωμαλεαν θες να δεις αληθινα μην περιμενεις απο εμενα . παρολα αυτα θα ζησεις αξεχαστα και τα 20 σεκ![]()
ναι εχετε λιωσει στο ρομανδισμο εδω μεσαεμενα απο σκηνοθετες μου αρεσει ο παπακαλιατης γιατι ειναι ρομαντικος...
στο τελος θα μας πεις οτι τυφλωνει..Έχω κόψει το σεξ, αν κόψω και τον Ταραντίνο.....![]()