erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε θα εχετε φιλους που γαμανε δεν μπορει..Δεν πας σε κανένα άλλο θρεντ που γαμανε να ρωτήσεις. Γιατί εδώ, αφού, δεν.
ε θα εχετε φιλους που γαμανε δεν μπορει..Δεν πας σε κανένα άλλο θρεντ που γαμανε να ρωτήσεις. Γιατί εδώ, αφού, δεν.
μαλιστα τρουμπ μου μας υποχρεωσεςδεν πηδαμε και ετσι παντα εχουμε δικιο...
συζηταμε οταν τον πηδηξουμε.. οχι πριν εαν ειναι καλος οπως τον βλεπουμεΔεν ισχύει αυτό...και οι γυναίκες συζητάνε μεταξύ τους για το ποιος είναι καλύτερος στο σεξ από την παρέα.
Και σιγά μη τις πηδάμε τελικά![]()
η αξία μου στο εμπόρια είναι ίδια με των χρησιμοποιημένων προφυλακτικλωνσαουλ νου σου.....
αφου σου πιει το αιμα θα σε κανει σκλαβο του σεξ και θα σε πουλησει
γιατι να τον πουλησω θα τον χρησιμοποιησω και θα τον πεταξω σαν στημένη λεμονοκουπιτσασαουλ νου σου.....
αφου σου πιει το αιμα θα σε κανει σκλαβο του σεξ και θα σε πουλησει
δεν πηδαμε και ετσι παντα εχουμε δικιο...
γιατι να τον πουλησω θα τον χρησιμοποιησω και θα τον πεταξω σαν στημένη λεμονοκουπιτσα![]()
θα καουν τα καρβουνα θειο...θείο τα κάρβουνα είναι έτοιμα για αύριο?
Λοιπόν, παλιά, όταν νόμιζα ότι πηδούσα, είχα την άποψη ότι οι πιο καυλιάρες γυναίκες, είναι οι μαλιαρες, και αυτές που είχαν γαμψή μύτη.ε θα εχετε φιλους που γαμανε δεν μπορει..
παππου ειχες βαλει ψηλα τον πηχυ....Λοιπόν, παλιά, όταν νόμιζα ότι πηδούσα, είχα την άποψη ότι οι πιο καυλιάρες γυναίκες, είναι οι μαλιαρες, και αυτές που είχαν γαμψή μύτη.
Επίσης όσες ήταν πολύ συνεσταλμένες, λόγω του ότι καταλαβαίναμε την αδυναμία τους και προσπαθουσαν να μην εκδηλωθούν.
Όλα αυτά βέβαια θεωρίες, που δεν μπορούσα να τις επαλήθευσω ποτέ, γιατί καμμιά από τις παραπάνω κατηγορίες δεν μου έκατσε.
Επαληθεύεται η τρίτη θεωρια, ότι είναι δύσκολες γιατί φοβούνται μην εκτεθεί η αδυναμία τους.παππου ειχες βαλει ψηλα τον πηχυ....
οι μαλιαρες με γαμψη μυτη ειναι οι πιο δυσκολες γκομενες
παντου σαουλ...ειδικα στα βυζιαοταν λεμε μαλιαρες εννουμε στις μασχαλες?
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχοταν λεμε μαλιαρες εννουμε στις μασχαλες?
Όσες είχανε τριχουλες ανάμεσα στα βυζιά και τις εγλυφα, τρελαινοντουσταν κυριολεκτικά.παντου σαουλ...ειδικα στα βυζια
:S :Sπαντου σαουλ...ειδικα στα βυζια