NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ναι αλλά υπάρχει αίσθημα. Και αυτό το κάνει ξεχωριστόΕίμαι σε μια τεράστια παιδική χαρά για άντρες, και παίζω μόνο με ένα παιχνίδι.![]()
ναι αλλά υπάρχει αίσθημα. Και αυτό το κάνει ξεχωριστόΕίμαι σε μια τεράστια παιδική χαρά για άντρες, και παίζω μόνο με ένα παιχνίδι.![]()
Τι μου το θυμίζεις τώρα το αίσθημα. Αυτό είναι που με έχει γαμησει. Όταν γυρίσω φέτος θα είμαι χειρότερα από πέρσι.ναι αλλά υπάρχει αίσθημα. Και αυτό το κάνει ξεχωριστό
κατάλαβα.Τι μου το θυμίζεις τώρα το αίσθημα. Αυτό είναι που με έχει γαμησει. Όταν γυρίσω φέτος θα είμαι χειρότερα από πέρσι.
Αν, λέω αν, γυρίσω.κατάλαβα.
Πέρισυ ήσουν ενα με το πάτωμα όταν σε είδα. Φέτος θα ψάχνω τάφους χχαχαχαχααχαχ
:SΑν, λέω αν, γυρίσω.
Έχει αρχίσει και περιπλέκεται το πράγμα. Τεσπα. Ελπίζω να μπορέσω να τα ξεκαθαρίσω.
σιγα μην ειμαι σαν τα μουτρα σουΕσυ εισαι μετατοπουστακι![]()
δεν θα προλαβεις θα σε εχω ξεζουμισειπες μου ενα επιχειρημα μωρη καργιολα για να μην μου τα καταπιεις![]()
κωλογερακι αλλη πηδας αλλη αγαπας αλλη γαμας και αλλη ονειρευεσαι μου φαινεται. συμμαζέψου γιατί το εχεις ξεφτιλίσειΔεν ξέρω αν είναι προμιλφακι, αλλά ένα πουτσακι (8ποντο) της το έριχνα.![]()
σαουλ εγω εσενα θελω κατα βαθος που εισαι σοβαρο παιδι αλλα δεν εχω βυζα
οτι μου λειπει σε ποντους το εχω παρει σε σοβαροτητα :'(σαουλ εγω εσενα θελω κατα βαθος που εισαι σοβαρο παιδι αλλα δεν εχω βυζα![]()
μην μου στεναχωριεσαι καμαρι μου . το μεγεθος δεν εχει σημασια (τι μλκιες λεω για να γαμησω)οτι μου λειπει σε ποντους το εχω παρει σε σοβαροτητα :'(
ετσι λετε ολες και μετα ρωτατε γιατι αφησα το υπολοιπο στο σπιτιμην μου στεναχωριεσαι καμαρι μου . το μεγεθος δεν εχει σημασια (τι μλκιες λεω για να γαμησω)![]()
![]()
ετσι λετε ολες και μετα ρωτατε γιατι αφησα το υπολοιπο στο σπιτι
Έχω μεγάλη..........καρδιά, μικρή όμως πουτσα. Φευ.κωλογερακι αλλη πηδας αλλη αγαπας αλλη γαμας και αλλη ονειρευεσαι μου φαινεται. συμμαζέψου γιατί το εχεις ξεφτιλίσει![]()
Ο Σαούλ είναι μικρο παιδί, σιγά σιγά θα δεις που θα (του) μεγαλώσει.σαουλ βαριεμαι αφορητα αυτες τις ημερες ας κανουμε λιγο σεξ κι ας το αφησες στο σπιτι .να εχω βρε παιδι μου με κατι να γκρινιαζω μετα![]()
αυτο δεν λεγεται μεγαλη καρδια .. και για να μην πω πως λεγεται και χαλασουμε τις καρδιες μας θα την πεσω στο σαουλΈχω μεγάλη..........καρδιά, μικρή όμως πουτσα. Φευ.