erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τι να πει παπαρια αγαπητε σαουλτι λεει
τι να πει παπαρια αγαπητε σαουλτι λεει
ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο..ξηλωσου ρε σαουλ που εχει κατι αναγκες η εριναλ μας
οταν σας λεω εγω να μου γνωρισετε καμια τζιλφαρα με q8 να κανουμε ζιγκολικια δεν με ακουτε...ξηλωσου ρε σαουλ που εχει κατι αναγκες η εριναλ μας
same shit different day?τι να πει παπαρια αγαπητε σαουλ
ερι για χαρη σου θα γραφομουνα σε σχολη μπαλετου....εισαι φιλος καρδιακος εισαι το ποιημα σε ενα κοσμο που ξερει να διαβαζει
αν ηταν σειμ πιθανο να ημουν χαρουμενη αλλα δεν τα λες και σειμ αλλα πουτσες μπλε τα λες με βεβαιοτητα χαχαχχααχχαsame shit different day?
ερι για χαρη σου θα γραφομουνα σε σχολη μπαλετου....
θα αρχιζα μαθηματα γλυπτικης
θα εκανα παρεα με την κικη δημουλα....
πουτσα μπλε πιθανον να εχει ο μπλιαραι....μικρη μεν μπλε δεαν ηταν σειμ πιθανο να ημουν χαρουμενη αλλα δεν τα λες και σειμ αλλα πουτσες μπλε τα λες με βεβαιοτητα χαχαχχααχχα
εγω κεφια εχω σε γενικες γραμμες αν δεν ειχα επρεπε να ημουν τωρα δα στο δρομοκαιτειο το λιγοτερο χαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
όλοι με κέφια βλέπω![]()
![]()
πλυντηριο βαζω....σιδερο το ρεκορ μου ειναι 1 πουκαμισο και 2 μακο 45 λεπταθείο νομίζω ότι θα προτιμούσε να της έβαζες πλυντήριο και μετά να σιδέρωνες τα ρούχα :S
ουτε κανθείο νομίζω ότι θα προτιμούσε να της έβαζες πλυντήριο και μετά να σιδέρωνες τα ρούχα :S
πουτσα μπλε πιθανον να εχει ο μπλιαραι....μικρη μεν μπλε δε
Δώσε σε όλους να μην παρεξηγηθεί κανείς...Ποιος θέλει δανεικά
Να σπάσω το κουμπαρά μου :S
εγω ναι αλλα απο τρουμπ δεν θα το ζητουσα![]()
![]()
δεν σιδερώνεις δλδ![]()
κανεις γλυκιε μου σε ευχαριστουμε :-*Ποιος θέλει δανεικά
Να σπάσω το κουμπαρά μου :S