troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.802
- Πόντοι
- 5.506
τον γαμησα θειο....θείο τι έγινε με το ραντεβού θανάτου στον γκισέ με τον σαββίδη?
του πεταξα στην μουρη 40000 εκατομυρια μπιτκοιν στην μουρη και εφυγε ντροπιασμενος
τον γαμησα θειο....θείο τι έγινε με το ραντεβού θανάτου στον γκισέ με τον σαββίδη?
τυπε με ενα εξτρε τραπεζης σημερα λυνεις τις διαφορες σου πολιτισμενα οχι οπως παλια μπουνιες και αιματαθείο τι έγινε με το ραντεβού θανάτου στον γκισέ με τον σαββίδη?
τυπε με ενα εξτρε τραπεζης σημερα λυνεις τις διαφορες σου πολιτισμενα οχι οπως παλια μπουνιες και αιματα![]()
θείο τι έγινε με το ραντεβού θανάτου στον γκισέ με τον σαββίδη?
τον γαμησα θειο....
του πεταξα στην μουρη 40000 εκατομυρια μπιτκοιν στην μουρη και εφυγε ντροπιασμενος
τυπε με ενα εξτρε τραπεζης σημερα λυνεις τις διαφορες σου πολιτισμενα οχι οπως παλια μπουνιες και αιματα![]()
πήγα να ξεθάψω και το παλιό νήμα αλλά δεν συγκινήθηκε κανείς... :-
τυπε η νεολερα σημερα κανει τα ραντεβου θανατου με γουεμπ μπανκινγκ δεν συγκινειται με τα παραδοσιακα εχω γινει ντεμοντε νομιζω :-πήγα να ξεθάψω και το παλιό νήμα αλλά δεν συγκινήθηκε κανείς... :-
4πλη παραθεση![]()
τι μλκςτυπε η νεολερα σημερα κανει τα ραντεβου θανατου με γουεμπ μπανκινγκ δεν συγκινειται με τα παραδοσιακα εχω γινει ντεμοντε νομιζω :-
πηγατε ποτε εθνικη πρωτη του μηνος σε εθνικη να δειτε ραντεβου θανατου απο γεροντια ποιος θα πρωτοενημερωσει τα βιβλιαρια με την συνταξη?
τυπε η νεολερα σημερα κανει τα ραντεβου θανατου με γουεμπ μπανκινγκ δεν συγκινειται με τα παραδοσιακα εχω γινει ντεμοντε νομιζω :-
εχω πετυχει μπουνιδια στην Καλογρεζαπηγατε ποτε εθνικη πρωτη του μηνος σε εθνικη να δειτε ραντεβου θανατου απο γεροντια ποιος θα πρωτοενημερωσει τα βιβλιαρια με την συνταξη?
4πλη παραθεση![]()
τυπε τοτε γνωριζαμε και κανα γκομενετο στην ουρα ειδαν χαρα τα σκελια μας με τα καπιταλ κοντρολ νταξει το μονο βγαλαμε φλεβιτη απ την ορθοστασια :Sμόνο οι εποχές των κάπιταλ κοντρόλ το 15 με τα 60 ευρώ ήταν πιο άγριες από αυτό θείο...![]()
![]()
![]()
αφου εισαι σαπακι δεν γυμναζεσαιτυπε τοτε γνωριζαμε και κανα γκομενετο στην ουρα ειδαν χαρα τα σκελια μας με τα καπιταλ κοντρολ νταξει το μονο βγαλαμε φλεβιτη απ την ορθοστασια :S
τυπε τοτε γνωριζαμε και κανα γκομενετο στην ουρα ειδαν χαρα τα σκελια μας με τα καπιταλ κοντρολ νταξει το μονο βγαλαμε φλεβιτη απ την ορθοστασια :S
τυπε βγαζω ομως ωραιες σελφι στον καθρεπτη εχω ριξει το ινταγκραμαφου εισαι σαπακι δεν γυμναζεσαι:S
περιμεναμε τις 12 το βραδυ να αλλαξει η μερα σαν την ανασταση τυπεείχα ρίξει απίστευτο γέλιο να βλέπω στα βόρεια προάστια σε κάτι ΑΒ κλπ να έρχονται με καγιέν, AMG κλπ να βγάζουν 60 ευρώ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()