iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ο γκρινιάρης είναι αρσενικό στρουμφ να θυμίσω...ο μεγαλυτερος μυθος του κοσμου ειναι οτι γκρινιάζουν μονο οι γυναικες..
Ο γκρινιάρης είναι αρσενικό στρουμφ να θυμίσω...ο μεγαλυτερος μυθος του κοσμου ειναι οτι γκρινιάζουν μονο οι γυναικες..
ναι και το μεσημερι εφαγα μπεκατσαΟ γκρινιάρης είναι αρσενικό στρουμφ να θυμίσω...
δεν εχει να κανει καθολου με της συνηθης μαλακιες που ακους εδω μεσα για της γυναικες...μαλιστα μαλιστα...
εχεις περασει μονομελη αυριο παραυταΟ γκρινιάρης είναι αρσενικό στρουμφ να θυμίσω...
Εσύ την πέτυχες;ναι και το μεσημερι εφαγα μπεκατσα![]()
Με σκάγια;ναι και το μεσημερι εφαγα μπεκατσα![]()
Γιατί; Δεν αγαπάς τα στρουμφ;εχεις περασει μονομελη αυριο παραυτα
εχει να κάνει μαλακια ομως εν γενει..;δεν εχει να κανει καθολου με της συνηθης μαλακιες που ακους εδω μεσα για της γυναικες...
με σως μους ιγκουανα φυσικα που εκτοξευει τη γευσηΜε σκάγια;![]()
Αυτή η σώς όλα τα εκτοξεύειμε σως μους ιγκουανα φυσικα που εκτοξευει τη γευση![]()
ειναι κορυφαία να ριχνεις και 4 σταγονες λεμονιΑυτή η σώς όλα τα εκτοξεύει![]()
Επειδή μικρός έφαγα πολύ κυνήγι λόγω του πατέρα μου και μου έχει τύχει για αυτό αρώτηξαΕντάξει, έφτυσε μερικά, όχι πολλά![]()
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα θα σε δωσω αυριο πρωι πρωι....Γιατί; Δεν αγαπάς τα στρουμφ;
Στη πέμπτη ανατινάζεται;ειναι κορυφαία να ριχνεις και 4 σταγονες λεμονι![]()
εμενα μια φορα μου εφεραν κυνηγι και τα εκλαψα τα πουλια . εχω την αρχη τα πουλια δεν τα πυροβολουμε. Κανενα πουλι..Επειδή μικρός έφαγα πολύ κυνήγι λόγω του πατέρα μου και μου έχει τύχει για αυτό αρώτηξα![]()
Θα μας πεις και το γιατί να ξέρουμε;σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα θα σε δωσω αυριο πρωι πρωι....
μετα ακουγεται το λεμονι πολυ ..Στη πέμπτη ανατινάζεται;![]()
Α για αυτό λένε:την άκουσα ρε φίλε...μετα ακουγεται το λεμονι πολυ ..![]()