κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.219
- Πόντοι
- 19.795
8,5 εκ. Δεν θα την έλεγες μεγάλη. :SΔιαφωνώ μόνο με τη φράση μικρή εμπειρία![]()
8,5 εκ. Δεν θα την έλεγες μεγάλη. :SΔιαφωνώ μόνο με τη φράση μικρή εμπειρία![]()
Όλα σχετικά είναι αγαπητέ...8,5 εκ. Δεν θα την έλεγες μεγάλη. :S
Αγχωτικές αλλά απόλυτα θριαμβευτικές στο φινάλε...Οι πιο ύπουλες νίκες είναι του 1-0![]()
Ημαρτον κύριε. Μόλις τα τελευταία 2 χρόνια όπως σας ειπα, που ο εισαγγελέας μου μείωσε την ποινή. (Τα ταξίδια μου στην Ιβηρική, και στην Ν/A Ασία δεν μετράνε, είναι εκτός έδραςΜε πόσες χιλιάδες γυναίκες έχετε πάει;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγχωτικές, ειδικά στην ηλικία μου.Αγχωτικές αλλά απόλυτα θριαμβευτικές στο φινάλε...
Σε κάθε ηλικία οι παρατάσεις αγχώνουν, ειδικά όταν το γκολΑγχωτικές, ειδικά στην ηλικία μου.
Οι Γερμανίδες είναι το ίδιο όμορφες με τις Ρωσίδες.
Straight to the point... αν και αυτές..για τις νεότερες μιλάω..έχουν αρχίσει να αποκτούν λιγη πουτανιά...Όχι, αλλά είναι πιο ειλικρινείς. Ξέρουν απόλυτα τι θέλουν.
Θα είναι Ανατολικογερμανίδες. Χαχαχα...Straight to the point... αν και αυτές..για τις νεότερες μιλάω..έχουν αρχίσει να αποκτούν λιγη πουτανιά...![]()
Η μικρή μου εμπειρία, των τελευταίων 2 χρόνων, και των 2-3 περιστατικών, αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει. Η Γερμανίδα που θα πάει με τον Κωλο-γερο θα πάει επειδή θέλει να περάσει καλά. Η εμπειρία μου με 1-2 Ρωσσιδες, πολύ παλιότερα μου είχε δώσει την εντύπωση ότι κάπου αποσκοπούσαν.
Με πόσες χιλιάδες γυναίκες έχετε πάει;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χώστα γεράκο μου..μη μασάς..Διαφωνώ μόνο με τη φράση μικρή εμπειρία![]()
Δεν μασάει, αλλά μαμάειΧώστα γεράκο μου..μη μασάς..![]()
![]()
Δεν μασάει, αλλά μαμάει![]()
Αβάδιστα... Θυμάσαι τις αγγελίες παλιά στις εφημερίδες; Χαχαχα...
[size=10pt][size=10pt]ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ..ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ..ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ..[/size][/size]
Αβάδιστα... Θυμάσαι τις αγγελίες παλιά στις εφημερίδες; Χαχαχα...
αααααααα...ααααααααα...Αβάδιστα... Θυμάσαι τις αγγελίες παλιά στις εφημερίδες; Χαχαχα...
Ακόμη καλύτερα... Πρώτη θέση χτύπαγες με τόσα ααααα ;)αααααααα...ααααααααα...
Ακόμη καλύτερα... Πρώτη θέση χτύπαγες με τόσα ααααα ;)
Δεν υπήρχαν και τα greeklish τότε να γίνει πανικός. Χαχαχα...το ξέρω, ανεβαίνεις κορυφή.