κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.219
- Πόντοι
- 19.795
gamieste???????peitemougamiestepoly????????????Και τι σας πωλεί ο αυτόματος πωλητής του τηλεφώνου σας;
Αράπηδες για τη Natalie;;;![]()
gamieste???????peitemougamiestepoly????????????Και τι σας πωλεί ο αυτόματος πωλητής του τηλεφώνου σας;
Αράπηδες για τη Natalie;;;![]()
παρών
Παραλίγο να πηδήξουμε μια Γερμανίδα χθες με το Νικοτριβη όμως ήταν σκληρή και αφού μας έριξε τρία την έκανε![]()
gamieste???????peitemougamiestepoly????????????
Δεν πειράζει ρε φίλε, πάμε παρακάτω...παρών
Παραλίγο να πηδήξουμε μια Γερμανίδα χθες με το Νικοτριβη όμως ήταν σκληρή και αφού μας έριξε τρία την έκανε![]()
Αιδώς, Αργείοι. :'(
Μπαλίτσα αγαπητέ...Enlighten me, please.
Για αυτό και εγώ έχω κανονίσει το Σάββατο να πάρω εκδίκηση. Για συμπαράσταση σε εσένα και τον Νικοτριβη.παρών
Μπαλίτσα αγαπητέ...
Βέβαια, μόνο ένα γκολακι μπορώ να βάλω. :SΓια αυτό και εγώ έχω κανονίσει το Σάββατο να πάρω εκδίκηση. Για συμπαράσταση σε εσένα και τον Νικοτριβη.![]()
Για αυτό και εγώ έχω κανονίσει το Σάββατο να πάρω εκδίκηση. Για συμπαράσταση σε εσένα και τον Νικοτριβη.![]()
Βέβαια, μόνο ένα γκολακι μπορώ να βάλω. :S
Νίκη έστω και με μισό γκολ που έλεγαν οι παλιοί προπονητές...Βέβαια, μόνο ένα γκολακι μπορώ να βάλω. :S
Βέβαια, μόνο ένα γκολακι μπορώ να βάλω. :S
Όχι, αλλά είναι πιο ειλικρινείς. Ξέρουν απόλυτα τι θέλουν.Οι Γερμανίδες είναι το ίδιο όμορφες με τις Ρωσίδες.
Όχι, αλλά είναι πιο ειλικρινείς. Ξέρουν απόλυτα τι θέλουν.
Η μικρή μου εμπειρία, των τελευταίων 2 χρόνων, και των 2-3 περιστατικών, αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει. Η Γερμανίδα που θα πάει με τον Κωλο-γερο θα πάει επειδή θέλει να περάσει καλά. Η εμπειρία μου με 1-2 Ρωσσιδες, πολύ παλιότερα μου είχε δώσει την εντύπωση ότι κάπου αποσκοπούσαν.
Διαφωνώ μόνο με τη φράση μικρή εμπειρίαΗ μικρή μου εμπειρία, των τελευταίων 2 χρόνων, και των 2-3 περιστατικών, αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει. Η Γερμανίδα που θα πάει με τον Κωλο-γερο θα πάει επειδή θέλει να περάσει καλά. Η εμπειρία μου με 1-2 Ρωσσιδες, πολύ παλιότερα μου είχε δώσει την εντύπωση ότι κάπου αποσκοπούσαν.