raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.313
- Πόντοι
- 5.006
με εχει φαει η κωλοζεστη τυπε...εχω βαλει αιρκοντισον στο φουλ για να μπω να πιασω "δουλεια" αργοτερα...Προλάβατε την πρωινή δροσιά, κ. συνάδελφε;
με εχει φαει η κωλοζεστη τυπε...εχω βαλει αιρκοντισον στο φουλ για να μπω να πιασω "δουλεια" αργοτερα...Προλάβατε την πρωινή δροσιά, κ. συνάδελφε;
με εχει φαει η κωλοζεστη τυπε...εχω βαλει αιρκοντισον στο φουλ για να μπω να πιασω "δουλεια" αργοτερα...![]()
Εχω πιει ενα καφέ και πίνω δεύτερο. διακοπες θελω. Και να πατε να γαμηθείτε συλλήβδην![]()
τραβα να κανεις την αφεντρα χαλκιδικηΕχω πιει ενα καφέ και πίνω δεύτερο. διακοπες θελω. Και να πατε να γαμηθείτε συλλήβδην![]()
Αν ερθω απο εκει θα μετανοιώσεις ασχημα για αυτα που λες ...Ευχαριστούμε για την ευχή!
Αν ερθω απο εκει θα μετανοιώσεις ασχημα για αυτα που λες ...![]()
![]()
![]()
τραβα να κανεις την αφεντρα χαλκιδικη![]()
δουλευωΣας αναμένω!
εχω κλεισει ηδη δευκαΑχαχαχαχαχα
Προλαβαίνεις Έρη, ούτε να τον τρολάρουν δεν μπαίνουν στο νήμα.
[size=10pt] δουλευω[/size](γαμιουνται και οι αγωγες και τα δικαστηρια και ολα)
![]()
![]()
δεν το προγραμματιζω...μου βγαινει αυθορμητα...Σώφρων κίνησις!
Το έχετε περιορίσει στο άπαξ ημερησίως λόγω καύσωνος;
φορτε ντει μαρμι ?εχω κλεισει ηδη δευκα
δεν το προγραμματιζω...μου βγαινει αυθορμητα...
ενα ίδιον των γυναικων που εσεις ουτε στον υπνο σας.. ειναι οτι μπρορουν να κανουν πολλα πραγματα μαζι .. νταξ; αντε γαμησου τωρα και συνα σου φέρω πετσέτα να σκουπιστείς !
θα σου φύγω μαλάκα και θα με ψάχνεις, θα πάω μετανάστης Γερμανία να βρω τον Παραλίμνιο που είναι τύπος.Του έχω εξηγήσει οτι αυτά τα αθλήματα είναι για εμάς τους νέους , ο μαλάκας δεν με ακούει ...
Nikotrivi :-* :-* :-*
εκτός από 69ενα ίδιον των γυναικων που εσεις ουτε στον υπνο σας.. ειναι οτι μπρορουν να κανουν πολλα πραγματα μαζι .. νταξ; αντε γαμησου τωρα και συ