Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
Καλη σας μερα... ειμαστε καλα; ;;
Καλησπέρα.
.... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. Εύβοια Χιλή τώρα..
Πράγματι οι Παξοί είναι ένα παραδεισένιο νησί...
Μέ την ευκαιρία τό ότι κατοικητε από Ιόνιο πλευρά..ένα έχω να πω κύριε κωλογερε... Παξοί..ΤΩΠΟΣ ΘΕΙΚΟΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν1 ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.
... Να φανταστείς ότι πηγαίναμε από Την Κέρκυρα με τρικαρινο βαρκακι με σιγκαλ μηχανουλα για καταδύσεις εν ετοι 1977 κ καθόμασταν δέκα με δεκαπέντε ημέρες., Αχχχχ που είναι τα νεανικά μας χρόνια.Πράγματι οι Παξοί είναι ένα παραδεισένιο νησί.
Έχω το προνόμιο να μην είμαι γεννημένος εδώ, στο Ιόνιο, αλλά να πηγαινοέρχομαι συνεχώς, τα τελευταία 51 χρόνια. Και λέω το προνόμιο, γιατί δυστυχώς οι ντόπιοι δεν μπορούν να εκτιμήσουν αυτόν τον παραδεισο, όπως τον εκτιμώ εγώ.
Τουλάχιστον εμείς τα ζησαμε, όπως τα ζησαμε, οι περισσότεροι νέοι όμως τωρα, τα αφήνουν και περνάνε έτσι.... Να φανταστείς ότι πηγαίναμε από Την Κέρκυρα με τρικαρινο βαρκακι με σιγκαλ μηχανουλα για καταδύσεις εν ετοι 1977 κ καθόμασταν δέκα με δεκαπέντε ημέρες., Αχχχχ που είναι τα νεανικά μας χρόνια.
Ο Νικοσθενης έκανε καλή δουλειαΈριχνε τα ψίχουλα κάτω και τον προειδοποιήσαμε
Ο Νικοσθενης έκανε καλή δουλεια
Αυτός μπήκε για να τρολαρει τον Ποπώφ. Δεν κατάλαβε όμως που μπήκε.έπρεπε να του ζητήσουμε πμ με περισσότερες λεπτομέρειες να δούμε τι ανοησίες θα έγραφε...
..., Τι έκαμε ο άμοιρος ??
... Διά να γενννή απομπευση??
...
Αυτός μπήκε για να τρολαρει τον Ποπώφ. Δεν κατάλαβε όμως που μπήκε.
Και η μαλακια συνεχίζεται με τα δυο χέρια
άλλος αυτός....
είναι βέβαια και η ζέστη που είναι ανεβασμένη.
βροχουλα στον αγωνα θειο...έπρεπε να του ζητήσουμε πμ με περισσότερες λεπτομέρειες να δούμε τι ανοησίες θα έγραφε...