Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
ακουγα την ιστορια νεαρης ρουμανας καθολικης που βαπτιστικε ορθοδοξη θειο...σου ορκιζομαι
Υπάρχουν Ρουμάνοι Καθολικοί????
ακουγα την ιστορια νεαρης ρουμανας καθολικης που βαπτιστικε ορθοδοξη θειο...σου ορκιζομαι
θειο μην μου πεις οτι ελεγε μαλακιες γιατι κανονισαμε για μετα :S :S :SΥπάρχουν Ρουμάνοι Καθολικοί????
θειο μην μου πεις οτι ελεγε μαλακιες γιατι κανονισαμε για μετα :S :S :S
2 η ωρα θα πεσει τηλ...η σκεψη ολων σας στον τρουμπ....άστο τώρα αφού κανονίστηκε και βλέπουμε. να είσαι ευγενικός θείο...
Υπάρχουν Ρουμάνοι Καθολικοί????
2 η ωρα θα πεσει τηλ...η σκεψη ολων σας στον τρουμπ....
θειε μα την παναγια και εγω αυτο την ρωτησα... :S :S :SΠροφανώς γυμνή εβαπτίσθη ...
2 η ωρα θα πεσει τηλ...η σκεψη ολων σας στον τρουμπ....
θείο, να το πας το κορίτσι σε ένα καλό ζαχαροπλαστείο.
να προσφέρεις υποβρύχιο και βυσσινάδα!
μπα θειε...δυναμιτης το κοριτσι...θα την παρω μαζι μας στον λαγκαδα που θα παμεΑρκεί να μην σας πέσει το 'άλλο' στις δύο ...![]()
Romania is a secular state, and it has no state religion. Romania is one of the most religious countries in the European Union and a majority of the country's citizens are Christian. The Romanian state officially recognizes 18 religions and denominations.[1] 81.04% of the country's stable population identified as part of the Eastern Orthodox Church in the 2011 census (see also: History of Christianity in Romania). Other Christian denominations include the Catholic Church (both Latin Catholicism (4.33%) and Greek Catholicism (0.75%–3.3%)), Calvinism (2.99%), and Pentecostal denominations (1.80%).
θείο, να το πας το κορίτσι σε ένα καλό ζαχαροπλαστείο.
να προσφέρεις υποβρύχιο και βυσσινάδα!
τα λεει σωστα τα εξηγα ωραια ο θειος...όλα λογικά δείχνουν, αλλά και ... Greek Catholicism!!!
αυτό δεν ήξερα ότι υπάρχει.
μπα θειε...δυναμιτης το κοριτσι...θα την παρω μαζι μας στον λαγκαδα που θα παμε
μπα θειε...δυναμιτης το κοριτσι...θα την παρω μαζι μας στον λαγκαδα που θα παμε
θες? την νονα της....μπαμπατσικο μικρο θειε θα βγαλεις γουστα εσυΘα φέρει μία φίλη της για να την βγάλω γκόμενα;
μιλησα με φαναστικ...χωρισαμε οριστικα...θα αναλαβει ο θειος τα διαδικαστικα...καιρος για νεο βημα στην ζωη μου...θείο μήπως είναι νωρίς για Λαγκαδα?
είναι πολύ σοβαρό αυτό το βήμα...
μιλησα με φαναστικ...χωρισαμε οριστικα...θα αναλαβει ο θειος τα διαδικαστικα...καιρος για νεο βημα στην ζωη μου...