iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Καλημέρα. Έτοιμο το γλυκό;ίσως κάποιο φαγι
Καλημέρα. Έτοιμο το γλυκό;ίσως κάποιο φαγι
Να δω και τον δικό σου, να ολοκληρωθω σαν άνδρας εδώ στο μπου.καλημέρα κωλογερακι. Τόσους ποπους έχεις δει πχια δεν χόρτασες;
συναγωνιστές στο στίβο της ηδονής παρακαλώ..Καλημέρα σύντεκνοι![]()
καλημέρα κωλογερακι. Τόσους ποπους έχεις δει πχια δεν χόρτασες;
Και συναγωνίστριες ;)συναγωνιστές στο στίβο της ηδονής παρακαλώ..![]()
να κάτσεις να φας πρωινό πρώτα που είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και μετά γλυκόΚαλημέρα. Έτοιμο το γλυκό;
Γιατί όχι γλυκό για πρωινό;να κάτσεις να φας πρωινό πρώτα που είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και μετά γλυκό![]()
πάρε στριτ.Εγώ είχα μια παλιά κρος που ήθελα να την πουλήσω, αλλά κολωσα να την βάλω σε αγγελία μην μου έρθει κανενας κωλομπαρας και με γαμησει :S
Είναι εκεί στην εξοχή που πας με ένα κροςς για τρέλες....Παιδιά που λέει ο λόγος τι είναι τα αουτντορ μέρη που κάνεις μοτοκρος?![]()
αχόρταγος παιδί μου. Κάθε μέρα βλέπει χίλιους κωλοι ε θέλει τον 1001αγαπητή μου κυρία...οι βρωμο-γεροι δεν μαζεύονται με τίποτα...
Τους θέλει για 1000 και 1 νύχτες...αχόρταγος παιδί μου. Κάθε μέρα βλέπει χίλιους κωλοι ε θέλει τον 1001
γιατί έφτιαξα σκρσμπλ εγκσ ποιος θα τα φάει;Γιατί όχι γλυκό για πρωινό;
Γιατί σου πηδάει τον μεταβολισμό.....Γιατί όχι γλυκό για πρωινό;
Και εγώ μωρη, αν είχα κάτι να σου δείξω, θα στο εδειχνα. Δεν έχω όμως.αχόρταγος παιδί μου. Κάθε μέρα βλέπει χίλιους κωλοι ε θέλει τον 1001
μην τους λες έτσι θα ζητήσουν όλοι γλυκό χαχαχαΓιατί σου πηδάει τον μεταβολισμό.....![]()
Του αγλαισματος και εσείς..σαν τον παππού μου...γιατί έφτιαξα σκρσμπλ εγκσ ποιος θα τα φάει;![]()
εσύ δεν το δείχνεις το ρίχνεις κατευθείαν έκπληξη αχαχαχσΚαι εγώ μωρη, αν είχα κάτι να σου δείξω, θα στο εδειχνα. Δεν έχω όμως.![]()
ωπα πιάσαμε την νεολαία... Τέλος πάντων για σένα αντε να κόψω το γλυκόΤου αγλαισματος και εσείς..σαν τον παππού μου...![]()
Οι υπόλοιποι, τόσα μέλη είναι εδώ...γιατί έφτιαξα σκρσμπλ εγκσ ποιος θα τα φάει;![]()
Το μυαλό σου στο πήδημα εσένα...Γιατί σου πηδάει τον μεταβολισμό.....![]()