κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.224
- Πόντοι
- 19.795
Θα έλεγα ότι gamieste, αλλά τα θέλει και εμένα ο κωλος μουΣτο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για αγγλικά ;)
Θα έλεγα ότι gamieste, αλλά τα θέλει και εμένα ο κωλος μουΣτο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για αγγλικά ;)
Θα έλεγα ότι gamieste, αλλά τα θέλει και εμένα ο κωλος μου![]()
Μολδαβή και Ουκρανή είναι αχτύπητος συνδυασμόςΗ αλήθεια είναι ότι το στανταρακι μου, Μολδαβοουκρανεζα, εδώ και οκτώ χρονια στο νησί, είναι δασκάλα μουσικής. Παρόλο που η ειδικότητα της είναι το ακορντεον, είναι φανταστική στα πνευστά.![]()
Υπάρχει τίποτα σε θηλυκό που δεν έχετε βατέψει;Η αλήθεια είναι ότι το στανταρακι μου, Μολδαβοουκρανεζα, εδώ και οκτώ χρονια στο νησί, είναι δασκάλα μουσικής. Παρόλο που η ειδικότητα της είναι το ακορντεον, είναι φανταστική στα πνευστά.![]()
Σας είχα για σοβαρό άνθρωπο. Αυτές τις μαλακίες τις λέει ο ξεμωραμενος ο νηματοθετης.Υπάρχει τίποτα σε θηλυκό που δεν έχετε βατέψει;![]()
Αυτό εδώΥπάρχει τίποτα σε θηλυκό που δεν έχετε βατέψει;![]()
Και φανταστικός άνθρωπος. Καλό παιδί, κακό κορίτσι.Μολδαβή και Ουκρανή είναι αχτύπητος συνδυασμός![]()
Όταν λέτε φανταστικός; Δεν υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία σας;Και φανταστικός άνθρωπος. Καλό παιδί, κακό κορίτσι.![]()
Αυτός λέει για να λέει.Σας είχα για σοβαρό άνθρωπο. Αυτές τις μαλακίες τις λέει ο ξεμωραμενος ο νηματοθετης.![]()
Δεν υπάρχει "δεν υπάρχει"Όταν λέτε φανταστικός; Δεν υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία σας;![]()
Σωστά, η φράση δεν υπάρχει έχει χάσει τη σημασία της, πρέπει να επινοηθεί άλλη...Δεν υπάρχει "δεν υπάρχει"![]()
Ορίστε,τώρα να μη ρωτήξω;Και φανταστικός άνθρωπος. Καλό παιδί, κακό κορίτσι.![]()
Κι ο νηματοθέτης απορίες εκφράζει, άρα είναι άπορος, άρα πένεταιΑυτός λέει για να λέει.
Εγώ εξέφρασα μια απορία απλώς![]()
Σαφώς επηρεασμενος από αυτόν. Φευ.Αυτός λέει για να λέει.
Εγώ εξέφρασα μια απορία απλώς![]()
Σεισμός σεισμός της ΑΕΚ ο λαός
http://diskussionen.die-fans.de/wcf/images/smilies/smilie_schal3.gif[/img[/URL]]![]()
YΓ(1).Τί ήθελα και πήρα άδεια; :banghead:
ΥΓ(2).Καλησπέρα παιδιά.
[/quote]
Καλησπέρα αγαπητέ :hi:
Από συνήθεια το κάνειΚι ο νηματοθέτης απορίες εκφράζει, άρα είναι άπορος, άρα πένεται![]()