The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
α ρε ρεγκινα με αφησες μονο μου να τα βγαζω περα με τα ραμολιμεντα εδω μεσα...
Επανεμφανίσθει η βαφτιστήρα μου;;;
α ρε ρεγκινα με αφησες μονο μου να τα βγαζω περα με τα ραμολιμεντα εδω μεσα...
συνταγες,ρουχισμος,ζωδια ολα μονος μου τα κανω....Θα βγει το μαγκαζίνο?
Στον Σκάι σπάνε αυγά ήδη....![]()
![]()
![]()
Και στον κωλο (τον γυναικειο).συνταγες,ρουχισμος,ζωδια ολα μονος μου τα κανω....
οι γεροντες εδω μονο στο μουνι εχουν το μυαλο τους θεμουσυχωραμε μερες πουναι....
Καλημέρα σε όλη την παρέα![]()
Αν κρίνω από τη νέα κριτική του Νικόλα μάλλον Μπαζουκοπαρέα ταιριάζει καλύτεραΚαλημέρα σας
νομίζω θα έπρεπε να βάλετε κάτι πριν το παρέα,
ένα γεροντοπαρέα ή μπακουροπαρέα θα ταίριαζε![]()
Ο κ. Τρίβης είναι αρχηγόςΑν κρίνω από τη νέα κριτική του Νικόλα μάλλον Μπαζουκοπαρέα ταιριάζει καλύτερα![]()
![]()
Πότε πρόλαβε ο μπαγάσας; Πιο γρήγορος κι από τη σκιά του... Ο πα-λούκι ΛουκΟ κ. Τρίβης είναι αρχηγός![]()
![]()
καλά που βρίσκεται εδώ και μας θυμίζει το sex που δυστυχώς το έχουμε ξεχάσει :-
Φταιει και το Αλτσχαιμερ. Εγω εχω ξεχασει ποτε γαμησα για τελευταια φορα. Λεω να το κανω αυριο, αν βεβαια δεν το ξεχασω οτι θελω να το κανωΟ κ. Τρίβης είναι αρχηγός![]()
![]()
καλά που βρίσκεται εδώ και μας θυμίζει το sex που δυστυχώς το έχουμε ξεχάσει :-
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τις ικανότητες του κ.Νικόλα,Πότε πρόλαβε ο μπαγάσας; Πιο γρήγορος κι από τη σκιά του... Ο πα-λούκι Λουκ![]()
![]()
![]()
Δύσκολο πράγμα τα γεράματαΦταιει και το Αλτσχαιμερ. Εγω εχω ξεχασει ποτε γαμησα για τελευταια φορα. Λεω να το κανω αυριο, αν βεβαια δεν το ξεχασω οτι θελω να το κανω![]()
Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ο ερωτας ειναι μονο χαρα. Αθεραπευτα ρομαντικος μεχρι τελευταιας πνοης![]()
Ουτως η αλλως, μια μερα θα ξυπνησουμε, η μαλλον δεν θα ξυπνησουμε, και θα ειναι τα παντα αδεια.Μέχρι να ξυπνήσεις μια μέρα και να ανακαλύψεις ότι ο λογαριασμός σου είναι άδειος
zeite kologeroi!![]()
καλημερα!
Έχουμε φιλοσοφική διάθεση σήμερα.
Αντιλαμβανόμεθα το μάταιον της ύπαρξης.