troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.800
- Πόντοι
- 5.506
μπαρμπα ολα ειναι πιθανο να γινουν φετος....ακομα και να μην αναστηθει...εδω πηρε ο παοκ πρωταθλημαΓίνεται να μην τον έχει;![]()
μπαρμπα ολα ειναι πιθανο να γινουν φετος....ακομα και να μην αναστηθει...εδω πηρε ο παοκ πρωταθλημαΓίνεται να μην τον έχει;![]()
Γίνεται να μην τον έχει;![]()
Μ. Τεταρτη...ΑΝΤ1δεν το βλέπω για να πω την αλήθεια, θα σπάσει ένα σερί καμιά 25αρια χρόνων αν δε το δείξει...
μπαρμπα ολα ειναι πιθανο να γινουν φετος....ακομα και να μην αναστηθει...εδω πηρε ο παοκ πρωταθλημα
θειε σου πηρα κερι για τον επιταφιο και λαμπαδα για την ανασταση....
μπαρμπα ολα ειναι πιθανο να γινουν φετος....ακομα και να μην αναστηθει...εδω πηρε ο παοκ πρωταθλημα
τα ύστερα που λέγαμε.
ατάκα χθες του πατέρα μου (που σχολίαζε κάτι χαρταετούς και διάφορα άλλα που έβλεπε), δε φτάνει που το παίρνουν κάθε 50 χρόνια πανηγυρίζουν κιόλας...![]()
θειε σου πηρα κερι για τον επιταφιο και λαμπαδα για την ανασταση....
Ορισμένα πράγματα είναι σταθερά, ανηψιέ μου. Η βαρύτητα της γης, η εναλλαγή νύχτας - ημέρας, η μανάρι κ.λπ. κ.λπ.
εγω δωρο δεν θελω θειε...δωσε μετρητα καλυτεραΦοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.
![]()
![]()
![]()
![]()
συγγνωμη θειε :S :S :S :S
ελπίζω να μην το είδε ο κος νηματοθέτης... :S:S
![]()
![]()
μπαρμπουλη μουΟρισμένα πράγματα είναι σταθερά, ανηψιέ μου. Η βαρύτητα της γης, η εναλλαγή νύχτας - ημέρας, η μανάρι κ.λπ. κ.λπ.
εγω δωρο δεν θελω θειε...δωσε μετρητα καλυτερα
Έτσι είναι το σωστό να ξεκινάς από χαμηλα και να ανεβαίνεις με μικρά και σταθερά βήματα :S :S
Δεν έχετε και άδικο, αν και θέλει ολίγη προσοχή με το κοντάρι που κουβαλάτε....![]()
![]()
![]()
![]()