rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.750
- Πόντοι
- 12.946
Ναι, δεν επιτρέπεται η κατανάλωση της μπύρας από το αγλάισμα :-Τι φοβαστε; Μην το μαθει ο ευγενης νηματοθετης και σας αποβαλει απο το κλαμπ;![]()
Ναι, δεν επιτρέπεται η κατανάλωση της μπύρας από το αγλάισμα :-Τι φοβαστε; Μην το μαθει ο ευγενης νηματοθετης και σας αποβαλει απο το κλαμπ;![]()
καλά εσύ είσαι καμικάζι![]()
![]()
γίνονται τέτοια πράγματα?
εγώ ήπια bourbon![]()
έχω και για τη γούνα σου ράμματαΤι φοβαστε; Μην το μαθει ο ευγενης νηματοθετης και σας αποβαλει απο το κλαμπ;![]()
Για μενα τι να πεις; Ο γερος θα παει, η απο χεσιμο, η απο κλασσιμο.έχω και για τη γούνα σου ράμματα
να τα πω?![]()
Πάνθηρα άσε τα χεράκια εσύ χαχαχαχαχ
Κάτι άλλο θα πωΓια μενα τι να πεις; Ο γερος θα παει, η απο χεσιμο, η απι κλασσιμο.![]()
άσε ρε XXXXXXLΝαι, δεν επιτρέπεται η κατανάλωση της μπύρας από το αγλάισμα :-
Κάτι άλλο θα πω
Για το απλανές βλέμμα της ερωτευμένης αγελάδας που σε βλέπω 2 μέρες τώρα που περνάς από την πιάτσα αχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ
Mην κάνεις τον ανήξερο σε μένα.
Μπράβο μνήμηκαλά εσύ είσαι καμικάζι
Πως τον είχες πιει τον καφέ στη συνάντηση με κωλόγερο? Με ρακί μέσα?![]()
![]()
![]()
ότ και να σιάξεις οι αλήθειες θα λέγονται. Μην πω και για τις μουνόψειρεςτο έσιαξα![]()
έτσιΜπράβο μνήμη
μας έχεις όλους φακελωμένους :S
Ναι αλλά φέτος είμαι φρόνιμοςότ και να σιάξεις οι αλήθειες θα λέγονται. Μην πω και για τις μουνόψειρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιες; Αυτες που απο τα κεφαλια των μικρων μαθητων, πανε στα γεννητικα οργανα;ότ και να σιάξεις οι αλήθειες θα λέγονται. Μην πω και για τις μουνόψειρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάτσε να έρθει η Μούνικα και τα λέμεΝαι αλλά φέτος είμαι φρόνιμος
μια κριτική για το καλό του έτους και μια λόγω γενεθλίων,
τις επόμενες το 2020 :-
δε μου είπες.... η αγγλικού το είχε γουλί?Ποιες; Αυτες που απο τα κεφαλια των μικρων μαθητων, πανε στα γεννητικα οργανα;![]()
Τοσιαξα με αναγραμματισμο.Ναι αλλά φέτος είμαι φρόνιμος
20 κριτική για το καλό του έτους και 20 λόγω γενεθλίων,
τις επόμενες μια μια :-