iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Πέρδονται στη λούφα, σαν τις κριτικές ένα πράγμαΤις πρωκτολειχιες αραγε, τις κανει για να βρει επιτελους απαντηση στο ερωτημα που βασανιζει την ανθρωποτητα, "αν περδονται τα θηλεα;"![]()
Πέρδονται στη λούφα, σαν τις κριτικές ένα πράγμαΤις πρωκτολειχιες αραγε, τις κανει για να βρει επιτελους απαντηση στο ερωτημα που βασανιζει την ανθρωποτητα, "αν περδονται τα θηλεα;"![]()
Πέρδονται στη λούφα, σαν τις κριτικές ένα πράγμα![]()
![]()
![]()
Έλεγα να γράψω κι εγώ κριτική με τίτλο ¨το τίναγμα της ψόφιας γάτας¨ :S :S :SΟλοι οι αλλοι στην λουφα.
Ξερετε, η γατα ειναι απο τα πιο πονηρα πλασματα. Καμμια φορα μπορει να παριστανει την ψοφια για να παγιδεψει το θυμα της.Έλεγα να γράψω κι εγώ κριτική με τίτλο ¨το τίναγμα της ψόφιας γάτας¨ :S :S :S
αλλά θα γίνω ρεζίλι :S
Πηρε την σκυταλη απο τον μεντορα του, ο οποιος πλεον κανει καριερα στον κινηματογραφο.Κρατάει ψηλά την........... σημαία![]()
Ξερετε, η γατα ειναι απο τα πιο πονηρα πλασματα. Καμμια φορα μπορει να παριστανει την ψοφια για να παγιδεψει το θυμα της.![]()
Με οποιον δασκαλο καθησεις...........Ναι, αλλά στιγμιαία όχι τα 2ώρα του Τζιμάρα
Όπως και να το κάνουμε τα σφυροκοπανήματα και τις στάσεις που κάνει ο 25πόντος
δε μπορούμε να τις καταφέρουμε :-
Η πρώτη ταινία θα λέγεται:Πηρε την σκυταλη απο τον μεντορα του, ο οποιος πλεον κανει καριερα στον κινηματογραφο.![]()
Κατάλαβα, μαθητής του Τρίβη,Με οποιον δασκαλο καθησεις...........![]()
Έκαστος εις το είδος του...Ναι, αλλά στιγμιαία όχι τα 2ώρα του Τζιμάρα
Όπως και να το κάνουμε τα σφυροκοπανήματα και τις στάσεις που κάνει ο 25πόντος
δε μπορούμε να τις καταφέρουμε :-
Αυτη που θα παει για Οσκαρ, θα λεγεται, "ο χιπστερας, και οι κομμωτριες"Η πρώτη ταινία θα λέγεται:
Πήγα για κούρεμα και βγήκα ξεκαυλωμένος!!!!!!!!
Χθεσινοβραδυνή συνάντηση των XXXXXL, Μόνιμου καρναβαλιστή καταυλακιώτη και Πάνθηρα που κρύβει και πάνθηρα στο παντελόνι.......
Ροκ μπυραρία για να πιούν να λυθεί η γλώσσα και μετά πίτσα για να πάρουν δυνάμεις αφού και οι τρεις ήταν εξαντλημένοι.
Ποιοι είναι?![]()
Τι φοβαστε; Μην το μαθει ο ευγενης νηματοθετης και σας αποβαλει απο το κλαμπ;![]()
![]()
γίνονται τέτοια πράγματα?
εγώ ήπια bourbon![]()
συγκεντρώσουυυυυυυυυυΤΖΙΜ ΚΛΩΛΟΓΕΡΟΣ ΖΕΜΠΟΥ?
Συγγνωμη. Απο τη λεσχη ηθελα να πω.Τι φοβαστε; Μην το μαθει ο ευγενης νηματοθετης και σας αποβαλει απο το κλαμπ;![]()