troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.779
- Πόντοι
- 5.506
ουενα σου πω την αλήθεια πιστευω οτι οι καλύτεροι ειναι οι δίδυμοι..
εχουμε τσιμεντωσει ηδη τον κουαρον...μλκα ποσο κλαιω με τους λάνθιμος γουλιγκανς..![]()
![]()
![]()
κοιτα και με τις γυναικες χαρμα τα υπαγωουε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζομαι για αντρες μιλας
γκομενικα μιλαω......κοιτα και με τις γυναικες χαρμα τα υπαγω![]()
τωρα που το σκέφτομαι πραγματικά νομίζω οτι αυτου του τυπου τα κωλύματα εγω ρε πουτσικ μου με αντρα ποτε δεν τα είχα. καταρχάς αν ο άλλος κάπου υστερούσε δεν την πάλευα και κατα δεύτερον με τις μαλκιες ξενερώνω τελείως πέφτει στα μάτια μου ο άλλος και κατα τρίτον αν δεν με ήθελε, δεν κολλούσα ποτε αλλαζα ροταγκομενικα μιλαω......
μαυρη καταρα εχω φιλεναδα
καλώς το κουμπαρακι
στηριζω το 1 και το 2....τωρα που το σκέφτομαι πραγματικά νομίζω οτι αυτου του τυπου τα κωλύματα εγω ρε πουτσικ μου με αντρα ποτε δεν τα είχα. καταρχάς αν ο άλλος κάπου υστερούσε δεν την πάλευα και κατα δεύτερον με τις μαλκιες ξενερώνω τελείως πέφτει στα μάτια μου ο άλλος και κατα τρίτον αν δεν με ήθελε, δεν κολλούσα ποτε αλλαζα ροτα
θειο παμε κιεβο?
πως γίνεται ρε πουτσικ μου να έχει ησυχία, σε χλωρό κλάρι δεν κάθομαι. Πως αποκτάει κάποιος άνθρωπος ησυχία εγω την ψάχνω
θειο παμε κιεβο?
αχχαχαχαχαχαχαχαχααχ πραγματικά. ακουω μερικους ανθρωπους δεν εχω νεα τα ιδια μια περιγραφη μιας φλατ ζωης και αναρωτιέμαι τι κανω λαθοςπεθαίνοντας?
ούτε κι' εγώ δεν μπορώ να βρω ησυχία...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στης 10 σημερα ρε θειο?πότε?
θείο, σε παρακαλώ όχι τώρα.
έχω πολλά νεύρα, κάτι με έχει στεναχωρήσει και περιμένουμε και χιόνια ξανα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις τσιμεντωσει καμια δεκαρια απο την ωρα που μιλαμε τρουμππππππ συνελθεστης 10 σημερα ρε θειο?
πες ποιος σε πειραξε να τον τσιμεντωσω στο λιμανι
στης 10 σημερα ρε θειο?
πες ποιος σε πειραξε να τον τσιμεντωσω στο λιμανι
τοσες πολλες που δεν ηξερα τι να τις κανω ...(δεν ειχα ξανα παει με γυναικα εκτως απο τσοντες)α ωστε πολλες..![]()